Hotel Badus Residence Pierre Vacances

  Itálie, Sardinie, Badesi

Residence Badus

  Itálie, Sardinie, Badesi
Detail nabídky a možnosti objednání zájezdu:
Charakteristika

Elegantní residence s bazénem, službami, v blízkosti centra městečka Badesi a na dosah krásných pláží.

Poloha

Residence Badus se nachází pouhých 200 metrů od centra města Badesi, kde najdete obchody, bary, restaurace, lékařskou záchrannou službu a lékárnu. Vzdálenost od letiště v Olbii 87 km (cca 1 h a 30 min).

Vybavení

K komplexu se nachází recepce (9:00-13:00 a 17:00-20:00 hod.), snack bar, panoramatická restaurace, prádelna na žetony, 2 bazény, dětské hřiště, hřiště na petanque, společný gril s piknik zónou, vnitřní nehlídané parkoviště.

Ubytování

Residence se skládá ze tří budov s apartmány, které jsou odděleny centrální budovou, vždy s vlastním vchodem a vybaveny balkonem nebo teráskou. Všechny apartmány jsou zařízeny vybaveným kuch. koutem včetně mikrovlnné trouby, varné konvice, koupelnou s fénem, dále TV, klimatizací (Mono a Bilo 1x, Trilo 2x), trezorem, žehlícím prknem a žehličkou, Wi-fi. MONO 2: (cca 33 m2): obývací pokoj s kuch. koutem a dvoulůžkovou rozkládací pohovkou, koupelna. BILO 4: (cca 44 m2): obývací pokoj s kuch. koutem a dvoulůžkovou rozkládací pohovkou, ložnice s manželskou postelí a koupelna. BILO 4 S VÝHLEDEM NA MOŘE: stejné jako bilo jen navíc disponují výhledem na moře. TRILO 6: (cca 51 m2): obývací pokoj s kuchy. koutem a dvoulůžkovou rozkládací pohovkou, ložnice se 2 lůžky a ložnice s manželskou postelí, koupelna. TRILO 6 S VÝHLEDEM NA MOŘE: stejné jako Trilo 6 jen navíc disponují výhledem na moře. Check-in mezi 17-20h, check-out do 10 h Pozdní check in po 20h je nutno hlásit předem. Poplatek €50/ apartmán.

Stravování

Bez stravy. Na vyžádání při rezervaci je možné objednat snídaně v baru za poplatek €4,50 na osobu a den ( 1 teplý nápoj, 1 ovocný džus, 1 slaný nebo sladký croisant. Nákupní a stravovací možnosti jsou v městečku Badesi, kde se nachází obchody, bary a restaurace.

Pro děti

Dětské hřiště.

Sport a animace

V komplexu jsou k dispozici 2 bazény vybaveny lehátky a slunečníky (do vyčerpání kapacity).

Pláž

Nejbližší krásné pláže Li Mindi a Li Junchi jsou vzdálené cca 2,5 a 3 km od residence. Na pláž je možné dojet autobusem. Zastávka autobusu je vzdálená cca 100 m.

Důležité

Check-in mezi 17:00-20:00 hod. Pozdní příjezd po 20 h nutno hlásit předem, může být vyžadován poplatek € 50/ apartmán.

Poplatky na místě

POVINNÉ: Vratná kauce € 150/apartmán Neuklizený kuchyňský kout a odpadky € 50/apartmán Pobytová taxa (platba pouze v hotovosti) Pozdní příjezd po 20 h nutno hlásit předem, může být vyžadován poplatek € 50/ apartmán. FAKULTATIVNÍ (na vyžádání): Snídaně v baru: €4,50/ osoba a den (1 teplý nápoj, 1 ovocný džus, sladký nebo slaný croisant). Úklid apartmánu během pobytu (nezahrnuje kuch. kout): Mono € 15, Bilo 4 a Bilo s výhledem na moře € 20, Trilo a Trilo s výhledem na moře €25. Extra výměna ložního prádla (manželská postel) € 20/set Extra výměna ložního prádla (jednolůžko) € 10/set Koupelnové prádlo €8/ osoba. Plážová osuška: € 7/ zapůjčení a každá výměna Přistýlka (5 lůžko) v apartmánu Bilo €15/den Postýlka pro děti do 3 let € 5/den (vlastní bez poplatku) Dětská židlička € 5/ den. Pračka na žetony za poplatek (cena na vyžádání na recepci)

Speciální nabídky

SLEVY FIRST MINUTE JIŽ ZAPOČÍTANÉ V CENÁCH ZÁJEZDU: Při objednání do 1. 3. 2024: 25 % z ceny ubytování pro pobyty v období 6.4.-31.5.2024 10 % z ceny ubytování pro pobyty v období 1.6.-30.6. a 31.8.-18.10.2024

Základní cena zahrnuje

  • LETECKÝ ZÁJEZD: zpáteční letenku včetně tax, ubytování bez stravy, spotřeby energií, ložní a koupelnové prádlo (výměna po 7 dnech pro pobyty alespoň na 14 nocí), závěrečný úklid, klimatizaci, užívání bazénu, služby delegáta na telefonu. VLASTNÍ DOPRAVA: ubytování bez stravy, spotřeby energií, ložní a koupelnové prádlo (výměna po 7 dnech pro pobyty alespoň na 14 nocí), závěrečný úklid, klimatizaci, užívání bazénu, služby delegáta na telefonu.

Základní cena nezahrnuje

  • Pojištění
  • Transfer z/na letiště. Pro nabídku kontaktujte prodejce.

Informace o zájezdu

Pořadatel: SARDEGNA TRAVEL s.r.o., IČ 27112063.
Název hotelu dle pořadatele: Residence Badus
Lokalita dle pořadatele: Sardinie, Badesi

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Badus Residence Pierre Vacances ***
Typ pláže: písčitá
Vzdálenost od pláže: 3000 m

565 656 610 Číslo zájezdu: 2 607 461
dnes 8–19 h

Lokalita

Itálie

Itálie je jeden z nejbohatších států Evropy co do přírodních i kulturních zajímavostí. Země na Apeninském poloostrově je krajinou nekonečných horských masivů, dlouhých písčitých pláží a bohaté historie. Hraničí s Francií, Švýcarskem, Rakouskem a Slovinskem. Uvnitř území se nacházejí dva vnitřní ministáty San Marino a Vatikán. Břehy Itálie omývá celkem pět moří: Jaderské, Jónské, Tyrhénské, Ligurské a Středozemní moře. Délka pobřeží je závratných 7 600 km.

Může se pochlubit svými dějinami, kulturními i přírodními krásami, z nichž 51 je zapsáno do seznamu památek UNESCO. Z přímořských regionů lze doporučit nejvíce oblíbené Benátsko, dále ale také Kalábrii, Palmovou riviéru, Toskánsko, Abruzzo apod. V zimě je Itálie lyžařským rájem, vyznavači zimních sportů z celého světa míří hlavně do Trentina - Alta Adige, Jižního Tyrolska, nebo propojených gigantů Dolomiti Superski a Sella Rondy. Benátky a Řím jsou zase jedněmi z nejoblíbenějších cílů vyznavačů eurovíkendů.

Itálie - více informací

Nezávazná objednávka

Residence Badus
  Itálie, Sardinie, Badesi

Cena od
4 225 Kč/os

Cestující

Číslo zájezdu: 2 607 461

Pobyt

celá ubytovací jednotka
1
8 450 Kč

Pojištění

balíček pojištění Uniqa (cestovní, sportovní, storno, odpovědnost za škodu) - dospělý
2
550 Kč
balíček pojištění Uniqa (cestovní, sportovní, storno, odpovědnost za škodu) - dítě do 18 let
0
340 Kč
samostatné pojištění storna Uniqa - za osobu
0
270 Kč