Vincci Dar Midoun Hotel

  Tunisko, Djerba, Midoun

4/5

Hotel Vincci Dar Midoun

    Tunisko, Djerba, Midoun
Detail nabídky a možnosti objednání zájezdu:
Výhody nabídky
  • přímo u pláže
  • vhodné pro aktivní páry
  • rekonstrukce v roce 2019
Letovisko

Midoun

Umístění

Nedávno zrekonstruovaný hotel spadající do známé hotelové sítě Vincci se nachází v oblíbeném letovisku Midoun. Nedaleko hotelu (zhruba 1,5 km) se nachází aquapark a krokodýlí farma (cca 6 km). Hlavní město Djerby je vzdálené cca 15 km, letiště cca 30 km.

Pláž

Dlouhá písčitá pláž s pozvolným vstupem do moře se nachází přímo u hotelu, lehátka a slunečníky zdarma, osušky za depozit.

Hotel

Vstupní hala s recepcí, hlavní restaurace, restaurace a la carte (italská či tuniská - nutná rezervace), 3 bary (na pláži, u bazénu a v lobby), tradiční maurská kavárna (za poplatek), Wi-Fi ve veřejných prostorách zdarma, 2 bazény (lehátka a slunečníky zdarma), 1 relaxační pro dospělé, dětské brouzdaliště, dětský klub (4-12 let), obchod se suvenýry, konferenční místnost (až pro 250 lidí)

Pokoje

Elegantní pokoje Standard s výhledem do zahrady jsou vybaveny klimatizací (od 15.6. do 15.9.), SAT/TV, telefonem, trezorem (za poplatek), miniledničkou, vlastním sociálním zařízením (koupelna, WC, vysoušeč vlasů), balkonem nebo terasou. Za příplatek jsou k dispozici pokoje s výhledem na moře.

Stravování

All inclusive: snídaně (7:00-10:00), oběd (12:30-14:30) a večeře (19:00-21:30) formou bufetu. 1x za pobyt večeře v restauraci a la carte (zdarma, nutná rezervace). V časech 10:00-24:00 neomezené množství vybraných místních nealkoholických a alkoholických nápojů.

Rekreace

zdarma: animační a večerní programy, stolní tenis, kulečník, boccia, šipky, tenis (bez osvělení); za poplatek: SPA centrum (sauna, masáže, kosmetické a tělové procedury), vodní sporty na pláži, golf (cca 2,5 km), casino (cca 800 m)

Informace

* Dle vyhlášky místních úřadů se platí případná pobytová taxa, která je splatná na místě v hotovosti v EUR. Upozorňujeme, že zavedení taxy a její výše může být úpravou místní vyhlášky i v průběhu sezóny kdykoliv změněna. Aktuální informace budou k dispozici vždy po příjezdu do hotelu. Pro vycestování do Tuniska je nutný cestovní pas, který musí mít minimální platnost ještě 3 měsíce po návratu z Tuniska.

Základní cena zahrnuje

  • leteckou dopravu v turistické třídě včetně tax a příplatků
  • transfery v cíli zájezdu
  • 7/14 noclehů
  • stravování v rozsahu uvedeném u ubytovacího zařízení
  • služby delegáta
  • pojištění dle zák. č. 159/99 Sb.

Základní cena nezahrnuje

  • cestovní pojištění
  • místní taxy a poplatky (např. pobytová taxa, vratná kauce apod.)
  • fakultativní služby (za příplatek)
  • víza (pokud jsou vyžadována)

Informace o zájezdu

Pořadatel: Čedok a.s., IČ 60192755.
Název hotelu dle pořadatele: Hotel Vincci Dar Midoun ****
Lokalita dle pořadatele: Djerba, Midoun
Tento zájezd je pojištěn pro případ úpadku cestovní kanceláře.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Vincci Dar Midoun Hotel ****
Typ pláže: písčitá
Vzdálenost od pláže: přímo u pláže

565 656 610 Číslo zájezdu: 2 538 130
dnes 8–19 h

Hodnocení

19. nejlepší hotel v destinaci Djerba

4/ 5 7 recenzí

AAAV červenec 2018 Spokojenost. S pobytem jsme byli spokojeni. Ano, kdybych chtěla najdu pár drobnosti, ale nejsem stěžovatel typu slunce moc svítilo, moře bylo m... celá recenze

Martina srpen 2018 Djerba. Pěkná dovolená. Akorat na brzký odlet jsem očekávala snídaňový balíček, když jsme pobyt začínali obědem. Takže poslední den pobyt... celá recenze

JiriK srpen 2018 Magic Hotel Djerba Mare. Ubytovani v hotelu bylo super, pri prijezdu v noci nas na pokoji cekala velmi pozdni vecere :-) Pokoje ciste a uklizene, klimatiza... celá recenze

Lokalita

Tunisko

Tunisko je státem severní Afriky a jeho břehy jsou omývány Středozemním mořem. Bohatá historie, při které tato země zažila i francouzskou nadvládu, vytvořila atraktivní směs kultur. Dnešní Tunisko si je velmi dobře vědomo, jak pěkné podmínky pro turisty nejen z Evropy nabízí. Území Tuniska je tvořeno na severu údolím řeky Medžerdy přecházejícím přes masiv Dorsale po stepi a nejjižněji položené pouště. Největším lákadlem jsou i kouzelná tuniská města. Jejich historická centra, tržnice s energickými prodavači a jedinečnou orientální vůní vás uchvátí. Velmi vhodné je pro přímořskou dovolenou místní podnebí. Od května do září se tady můžete setkat s tropickými teplotami nad 30 °C. Velkými přednostmi zájezdů do Tuniska jsou jejich přijatelná cena, výborná letecká dostupnost a kvalitní služby většinou velkých a luxusních hotelů s orientálními architektonickými prvky. Velmi oblíbený je ostrov Djerba, další pevninské lokality jsou Hammamet, Mahdia a Sousse.

Tunisko - více informací

Nezávazná objednávka

Hotel Vincci Dar Midoun
    Tunisko, Djerba, Midoun

Cena
14 990 Kč/os

Cestující

Číslo zájezdu: 2 538 130

Zájezd

dospělá osoba
2
14 990 Kč

Pojištění

balíček pojištění Uniqa (cestovní, sportovní, storno, odpovědnost za škodu) - dospělý
2
440 Kč
balíček pojištění Uniqa (cestovní, sportovní, storno, odpovědnost za škodu) - dítě do 18 let
0
272 Kč
samostatné pojištění storna Uniqa - za osobu
0
270 Kč

Parkování

zvýhodněné parkování u letiště Praha - 8 dní
0
1 590 Kč