Side Win Hotel & Spa

  Turecko, Side, Kumköy

2/5

Hotel Side Win & Spa

    Turecko, Side, Turecká riviéra, Kumköy
Detail nabídky a možnosti objednání zájezdu:
Výhody nabídky
  • vhodné pro rodiny s dětmi
  • aquapark
  • výhodná cena
  • pouze v CK
  • zvýhodněná dětská cena do 13 let
Letovisko

Side

Umístění

Hotel se nachází 2 km od centra Evrenseki, cca 9 km od centra Side, 12 km od Manavgatu a 60 km od letiště v Antályi. Nejbližší obchody a bary jsou vzdáleny pouze 400 m od hotelu. Autobusová zastávka je cca 100 m od hotelu.

Pláž

Soukromá hotelová, písčitá pláž s pozvolným vstupme do moře je cca 900 m od hotelu. Na pláž jezdí cca každých 30 minut bezplatná hotelová autobusová doprava. Slunečníky, lehátka a osušky zdarma. Bar v rámci All inclusive (10:00-17:00).

Hotel

Čtyřhvězdičkový hotel částečně rekonstrovaný v roce 2022, lobby, recepce 24 h, hlavní restaurace - jídla formou bufetu, 3 bary (v lobby, u bazénu a na pláži), minimarket, WiFi na recepci zdarma, v ostatních prostorách hotelu (za poplatek, 2 Eura/den). Venkovní bazén, aquapark. Slunečníky, lehátka a osušky zdarma. Za poplatek kadeřníctví, lékař, fotograf, prádelna. Akceptované kreditní karty: Visa, MasterCard.

Pokoje

Standardní dvoulůžkové pokoje s možností přistýlky, cca 20-25 m2, individualně ovladatelná klimatizace, koupelna (sprcha, wc, fén), SAT/TV, telefon, minibar (voda), trezor (za poplatek, cca 2 EUR/den), balkon nebo terasa (stůl a židle). Za příplatek pokoje s možností až 2 přistýlek pro děti foprmou palandy.

Stravování

All inclusive zahrnuje snídaně (7:00-10:00), oběd (12:30-14:00), večeře (19:00-21:00) formou bufetu v hlavní restauraci. Občerstvení během dne, káva, čaj, zákusky ve vyznačeném baru (16:00-17:00), noční polévka v restauraci (23:00-24:00). Nealkoholické a místní alkoholické nápoje ve vyznačeném baru (10:00-24:00). Nutno nosit náramky all inclusive.

Rekreace

Fitness, plážový volejbal, šipky, boccia, stolní tenis, dětské hřiště, miniklub (4-12 let), animace pro děti a dospělé (sportovní aktivity během dne, večerní představení), sauna a turecké lázně. Za poplatek masáže, tělové procedury, vodní sporty na pláži.

Základní cena zahrnuje

  • leteckou dopravu v turistické třídě včetně tax a příplatků
  • transfery v cíli zájezdu
  • 7/10/11/14 noclehů
  • stravování v rozsahu uvedeném u ubytovacího objektu
  • služby delegáta
  • pojištění dle zák. 159/99 Sb.

Základní cena nezahrnuje

  • cestovní pojištění
  • místní taxy a poplatky (např. pobytová taxa, vratná kauce apod.)
  • fakultativní služby (za příplatek)
  • víza (pokud jsou vyžadována)

Informace o zájezdu

Pořadatel: Čedok a.s., IČ 60192755.
Název hotelu dle pořadatele: Hotel Side Win & Spa ****
Lokalita dle pořadatele: Side, Turecká riviéra - Side
Tento zájezd je pojištěn pro případ úpadku cestovní kanceláře.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Side Win Hotel & Spa ****
Typ pláže: písčitá
Vzdálenost od pláže: 600 m

565 656 610 Číslo zájezdu: 2 666 214
dnes 8–19 h

Hodnocení

2/ 5 4 recenzí

Petr Hl. srpen 2023 Side Win Hotel & Spa - celkově zklamání. Jako každý rok jsem se na dovolenou těšil, ale tentokrát jsem se víc než kdy jindy těšil domů. Nám se nepovedl už samotný přílet... celá recenze

DAna září 2023 Side win spa. zklamání ,... celá recenze

Miroslav Vyhnánek září 2023 Hotel Side Win, Turecko. Podprůměrný hotel, prasklá postel - řešili vystláním středu základní kostry dvojpostele dekami; služby vesměs zajišťují brigádníc... celá recenze

Hodnocení cestovatelů na webu Tripadvisor

Lokalita

Turecko

Turecko je zemí Orientu, která vzhledem k poloze na pomezí dvou kontinentů, je přepestrou směsicí a přebohatou pokladnicí kultur, tradic a historie, lákající k poznání. Již při vyslovení jména této země, mnohým z nás se vybaví nekonečné dlouhé pláže a příjemně hřejivé paprsky slunce, klikaté uličky bazarů, přeplněné výlohy místních vyhlášených zlatníků, světoznámé pestrobarevné koberce, kterými své paláce zdobí monarchové po celém světě, smlouvání při nákupech suvenýrů, sladká vůně jasmínu a baklavy pouličního prodejce… Turecko se však pyšní také jednou z nejstarších historií vůbec. Vždyť právě na území dnešního Turecka se vyvíjely nejstarší civilizace lidstva. Postupem času a během let a staletí tak Chetité, Peršané, Trójané, Řekové i Římané a mnohé další civilizace zde zanechali stopy svých kultur a předurčili toto území jedním z nejzajímavějších pro historiky a milovníky dějin vůbec.

Turecko - více informací

Nezávazná objednávka

Hotel Side Win & Spa
    Turecko, Side, Turecká riviéra, Kumköy

Cena
13 290 Kč/os

Cestující

Číslo zájezdu: 2 666 214

Zájezd

dospělá osoba
2
13 290 Kč

Pojištění

balíček pojištění Uniqa (cestovní, sportovní, storno, odpovědnost za škodu) - dospělý
2
495 Kč
balíček pojištění Uniqa (cestovní, sportovní, storno, odpovědnost za škodu) - dítě do 18 let
0
306 Kč
samostatné pojištění storna Uniqa - za osobu
0
270 Kč

Parkování

zvýhodněné parkování u letiště Praha - 9 dní
0
1 690 Kč