Hotel Mövenpick Waterpark Resort & Spa Soma Bay

  Egypt, Hurghada, Soma Bay

4/5

HOTEL MOVENPICK WATER PARK RESORT & SPA RESORT SOMA BAY

    Egypt, Hurghada, Soma Bay
Detail nabídky a možnosti objednání zájezdu:
Obecný popis & Poloha

Luxusní hotelový resort nabízí svým hostům vysoký standard služeb a ideální podmínky pro strávení relaxační dovolené. Rozléhá se přímo u krásné písečné pláže a díky bohaté nabídce poskytovaných služeb nabízí zázemí jak pro aktivní, tak i pasivní dovolenou. Nachází se v klidné části na pobřeží Rudého moře a nabízí krásný panoramatický výhled na záliv. Mezinárodní letiště v Hurghadě je vzdáleno cca 45 km, nejbližší nákupní možnosti cca 8 km a centrum Hurghady je pak vzdáleno cca 50 km.

Vybavení hotelu

Vstupní hala s recepcí, Wi-Fi připojení na recepci zdarma, směnárenský bankomat, hlavní restaurace, 3 ala carte restaurace (orientální, rybí a italská), několik barů, 2 venkovní bazény (1 v zimě vyhřívaný), dětský bazén (lehátka a slunečníky u bazénů zdarma), dětské hřiště, animační a večerní programy, plážový volejbal, stolní tenis, šipky, aerobik. Za poplatek Spa centrum, masáže, šnorchlování, potápění, tenis, vodní sporty na pláži.

Vybavení pokoje

Standardně zařízené pokoje s označením klasik a výhledem na hory/do zahrady jsou vybaveny klimatizací, vlastním sociálním zařízením, koupelnou s vanou nebo sprchovým koutem, SAT/TV, telefonem, fénem, minibarem (doplnění za poplatek) a trezorem. Většina pokojů pak disponuje balkonem nebo terasou - naše CK nemá vliv na rozdělování jednotlivých pokojů. Za příplatek jsou k dispozici pokoje s výhledy na bazén, moře či pokoje s označením deluxe. Třílůžkové pokoje nebo pokoje s přistýlkami pro děti jsou k dispozici na vyžádání. K dispozici je vždy jen možnost jedné přistýlky.

Pláž

Krásná písečná pláž s pozvolným vstupem do moře se nachází přímo u hotelu. Lehátka, slunečníky a plážové osušky jsou k dispozici zdarma. Na pláži je rovněž v rámci programu all inclusive k dispozici bar.

Stravování

All inclusive - snídaně, obědy a večeře formou bufetu, občerstvení během dne. Neomezené množství vybraných nealkoholických a alkoholických nápojů místní výroby v časech a místech určených hotelem (10:00-23:00).

Poznámka

EGYPT - AKTUÁLNÍ PODMÍNKY VSTUPU + VÍZOVÁ POVINNOST Vízum za poplatek pro odlety od 1.5.2021 - Vízum si můžete objednat při koupi zájezdu za 890 Kč/os. nebo si jej můžete zakoupit až po příletu na letišti v Egyptě za cca 25 $. Podmínkou pro vydání víza je platnost cestovního pasu minimálně půl roku po návratu ze země. Držitelé cestovních pasů jiných států než ČR jsou povinni zajistit si potřebné doklady k cestě u příslušného velvyslanectví nebo konzulátu.

Základní cena zahrnuje

  • Leteckou dopravu z vybraného místa odletu do Hurghady a zpět- Veškeré letištní taxy a poplatky vč. paliva- Transfer letiště – hotel - letiště- Ubytování na vybraný počet nocí v uvedeném hotelu s uvedenou stravou- Služby česky hovořícího delegáta- Pojištění proti úpadku CK

Základní cena nezahrnuje

  • Komplexní cestovní pojištění vč. pojištění storna zájezdu- Fakultativní výlety a služby (možno přiobjednat na místě u delegáta) - Vstupní vízum do destinace

Informace o zájezdu

Pořadatel: FlyDovolená s.r.o., IČ 07869819.
Název hotelu dle pořadatele: HOTEL MOVENPICK WATER PARK RESORT & SPA RESORT SOMA BAY *****
Lokalita dle pořadatele: Hurghada, Soma Bay
Tento zájezd je pojištěn pro případ úpadku cestovní kanceláře.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Mövenpick Waterpark Resort & Spa Soma Bay *****
Typ pláže: písčitá
Vzdálenost od pláže: přímo u pláže

565 656 610 Číslo zájezdu: 2 542 425
dnes 8–19 h

Hodnocení

4/ 5 8 recenzí

Jitka B. říjen 2023 Spokojenost. Hotel je krasny a moderni a myslim, že 5 hvězdiček di oravem zaslouží.... celá recenze

Daniel květen 2023 Švýcarské hodinky dotikaly. Užívat název uznávané mezinárodní hotelové společnosti je v rukou Egypťanů ostuda, nechť si změní název hotelu a přestanou obelháv... celá recenze

Elena březen 2023 Krasny moderny hotel. Krasny moderny hotel, vyborne sluzby... celá recenze

Hodnocení cestovatelů na webu Tripadvisor

Egypt

Na obou březích druhé nejdelší řeky naší planety Nilu se nachází starobylý pouštní stát Egypt. Je jednou z kolébek starověké civilizace a odkazy starých kultur můžete na mnoha místech obdivovat dodnes. Pyramidy, chrámy, sfinga, hrobky a naleziště jsou tradiční cíle turistů. Jednotlivé hotelové komplexy jsou rozesety hlavně podél pobřeží Rudého moře, nejvíce v letoviscích Hurghada, Marsa Alam a Sharm El Sheikh. Do Egypta se můžete vydat díky horkému podnebí po celý rok.

Egypt si užijí vyznavači odpočinku u bazénu nebo koupání v moři. Rudé moře je také rájem potápěčů a milovníků šnorchlování. Podmořský život je bohatý. Pobyt v zemi faraonů si můžete zpříjemnit mnoha výlety za starověkými památkami. Na výlety je vhodný zimní půlrok, v létě je na cestování poměrně horko. Většina hotelů poskytuje všechny důležité služby a stravování formou all inclusive.

Egypt - více informací

Nezávazná objednávka

HOTEL MOVENPICK WATER PARK RESORT & SPA RESORT SOMA BAY
    Egypt, Hurghada, Soma Bay

Cena
20 580 Kč/os

Cestující

Číslo zájezdu: 2 542 425

Zájezd

dospělá osoba na pevném lůžku
2
20 580 Kč
příplatek za vízum - osoba
0
890 Kč

Pojištění

balíček pojištění Uniqa (cestovní, sportovní, storno, odpovědnost za škodu) - dospělý
2
552 Kč
balíček pojištění Uniqa (cestovní, sportovní, storno, odpovědnost za škodu) - dítě do 18 let
0
352 Kč
samostatné pojištění storna Uniqa - za osobu
0
520 Kč

Parkování

zvýhodněné parkování u letiště Praha - 8 dní
0
1 290 Kč