Camping Pivka Jama

  Slovinsko, Notranjsko, Postojna

Apartmány Proteus

    Slovinsko, Notranjsko, Postojna
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Apartmány Proteus

Pokoje a apartmány Proteus v centru Postojné jsou vkusně vybaveny v moderním stylu. Každý pokoj či apartmán má vlastní koupelnu se sprchovým koutem a vysoušečem vlasů. Všechny pokoje a apartmány mají také připojení na Wi-Fi, kabelovou televizi a klimatizaci. Restaurace Proteus nabízí všechny druhy jídel (snídaně, obědy a večeře). Odtud to máte jen kousek cesty pěšky k Postojenské jeskyni. Během návštěvy jeskyně můžete vaše zavazadla ponechat v hotelu.

Ubytování:

Apartmán pro 4 osoby: Prostorný klimatizovaný apartmán s jednou ložnicí a malou terasou je dokonalou volbou pro páry a rodiny, které chtějí trochu více pohodlí. Má totiž také obývací pokoj a plně vybavený kuchyňský kout. V ložnici je manželská postel a v obývacím pokoji rozkládací pohovka. Apartmán je vybaven přilehlou koupelnou s vanou nebo sprchovým koutem, toaletou, obývacím pokojen s plně vybaveným kuchyňským koutem a jídelnou a také televizorem s širokou nabídkou programů. Velikost 36 m2.

Apartmán pro 5 osob: Prostorný klimatizovaný apartmán se dvěma ložnicemi a malou terasou je dokonalou volbou pro rodiny, které chtějí trochu více pohodlí. Má totiž také obývací pokoj a plně vybavený kuchyňský kout. Hlavní ložnice je vybavena manželskou postelí a druhá ložnice jedním lůžkem. V obývacím pokoji se nachází dvoulůžková rozkládací pohovka. Apartmán je vybaven přilehlou koupelnou s vanou nebo sprchovým koutem, toaletou, obývacím pokojen s plně vybaveným kuchyňským koutem a jídelnou a také televizorem s širokou nabídkou programů. Velikost 36 m2.

Stravování: vlastní nebo snídaně za příplatek v restauraci Proteus.

Na místě se platí pobytová taxa a přihlašovací poplatek.

V ceně ubytování je sleva na vstupenku do jeskyně a možnost flexibilního času vstupu, vyhnete se tak frontám.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Camping Pivka Jama ***

565 656 610 Číslo zájezdu: 2 178 047
dnes 8–19 h

Lokalita

https://www.zajezdy.cz/dovolena-apartmany-proteus-notranjsko-slovinsko-z2178047/#mapa
Informativní poloha hotelu (údaj z recenzí bez záruky).

Slovinsko

Vyhledávaná oblast pro letní i zimní dovolenou. Země sice malá rozlohou, ale o to více rozmanitá, má co nabídnout každému návštěvníkovi. Překrásná příroda, průzračná jezera, majestátní hory, města s bohatou historií a milí hostitelé dávají příslib k nevšedním zážitkům.

Slovinsko - více informací