Hotel TreeHouse Villas Koh Yao

  Thajsko, Ko Yao Noi

TREEHOUSE VILLAS VILLAS KOH YAO NOI LUXURY BEACH RESORT

    Thajsko, Andamanské moře, Ko Yao Noi
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Poloha:

TreeHouse Villas se nachází na Koh Yao Noi a je to resort pouze pro dospělé a může se pochlubit prostornými klimatizovanými vilami obklopenými bujným tropickým lesem, útesy a soukromou pláží Phang Nga. Leží 26 km od pláže Ao Nang a 33 km od města Krabi. Na mezinárodní letiště Phuket je to 37 km. Transfer mezi přístavem Yacht Haven na Phuketu či molem Tha Len na Krabi je motorovým člunem.

Ubytování:

V hotelu je několik typů ubytování. Tree House Villa je se zavěšeným mostem. Spodní patro je pod širým nebem a nabízí ponorný bazén, který zasahuje do samotné džungle. Je zde soukromá jídelna, osobním bar, dvojitá houpačka, pohovky, vysoké stropy, vše zařízené v moderním vintage stylu s použitím recyklovaných a recyklovaných materiálů a barevná paleta inspirovaná džunglí a mořem.
V klimatizovaném horním patře je velká manželská postel orientovaná na balkon, který je umístěn nad stromy a dává pocit, jako byste se vznášeli nad listnatým baldachýnem a poskytovali výhled na moře na jurské masivy zálivu. Velká vlastní vana ve tvaru houpací sítě, „sprcha v džungli“ a šatna poskytují hostům potěšení. Druhý osobní bar a další pohovka pro další pohodlí a relaxaci ve stejné barvě a nábytku. Soukromý venkovní bazén, bavlněné župany, fén, kávovar na kapsle (import italských kávových zrn), soukromý balkon, pracovní stůl, mini bar, stropní ventilátor z teakového dřeva, bezpečnostní trezor na pokoji, deštník, pantofle, polštářové menu.

Vybavení a služby:

recepce, restaurace s thajskou, západní i středomořskou kuchyní, venkovní bazén. Restaurace a salonek Roots: charakteristická restaurace pořádá naše každodenní snídaně formou bufetu a obědy a večeře la carte s autentickými thajskými pokrmy a čerstvými pokrmy západní klasiky.

Sport a zábava:

TreeHouse Villas se nachází přímo u vstupu do zátoky Phang Nga a poskytuje perfektní výchozí bod pro hosty, kteří se chtějí vydat ven a objevit skryté drahokamy zálivu. Spolu s plánovanými jednodenními/půldenními výlety do Phang Nga nabízí resort řadu aktivit pro ty, kteří chtějí prozkoumat místní oblast a rustikální ostrov Koh Yao Noi. Díky doširoka otevřeným rýžovým políčkům a malé vesničce mohou hosté prozkoumat ostrov při jedné z prohlídek ostrova s průvodcem nebo vlastním tempem na kole.
Resort také nabízí zábavu a aktivity přímo na pozemku, jako jsou kurzy thajského vaření, lekce batikovaného malování, večerní zábavná představení a různé sporty, jako je volejbal/badminton/stolní tenis.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

TreeHouse Villas Koh Yao *****
Typ pláže: písčitá
Vzdálenost od pláže: přímo u pláže

565 656 610 Číslo zájezdu: 2 220 380
dnes 8–19 h

Thajsko

"Země úsměvů" je ideálním místem ke strávení dovolené. Vybere si zde každý, příznivci historických památek, nedotčené přírody i vyznavači nočního života a zábavy. Je to země kontrastů, kde naleznete horské kmeny na severu země, rybářské komunity na jihu, starobylé paláce i úchvatné tropické ostrovy s nejkrásnějšími plážemi. Všude vás budou doprovázet přátelští a přívětiví lidé. Je to vliv budhismu, ale i tradice, kde značnou úlohu hraje tolerance a bezstarostný přístup k životu. Přesvědčte se s námi, že Thajsko je turistickou destinací, která vám poskytne služby na nejvyšší úrovni.

Thajsko - více informací