Baia Hotel

  Portugalsko, Lisabon a okolí, Cascais

Hotel Baia

    Portugalsko, Lisabon a okolí, Cascais
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Místo

Moderní, situovaný na skvělém místě blízko centra Cascais, na jedné straně připomínající typický městský hotel a na druhé straně těšící se bezprostřední blízkosti písečné pláže a okouzlující zátoky. K dispozici je střešní sluneční terasa s přístupem k bazénu a úžasným výhledem do okolí, stejně jako pohodlné, vkusně zařízené pokoje. Hosté jej oceňují pro svou stylovou výzdobu a chutnou kuchyni a doporučuje se pro ty, kteří hledají ideální místo pro odpočinkovou dovolenou. Aktivní lidé si zamilují vynikající golfové hřiště, které se nachází cca. 5 km od hotelu. Bem vindo a Portugal - zde budete trávit čas tak, jak chcete!

Výhody nabídky
  • přímo u pláže a zálivu
  • skvělá lokalita, blízko centra
  • moderní a stylový interiér
  • střešní bazén s krásným výhledem
Umístění

ok. 600 m od centra CASCAIS s restauracemi a bary, cca. 5 km od golfového hřiště Oitavos Dunes, cca. 13 km od komplexu bazénů Piscina Oceânica de Oeiras, cca. 16 km od Cabo da Roca, cca. 17 km od Sintry, cca. 25 km do Torre de Belem; Cca. 35 km od letiště v Lisabonu; autobusová zastávka cca. 50 m od hotelu.

Pláž

Ribeira, veřejná, písčitá, pozvolný vstup do moře, přímo u hotelu, přes silnici, bez plážového servisu; Rainha, veřejná, písečná, pozvolný vstup do moře, cca. 300 m od hotelu, přístup po místní komunikaci, slunečníky a lehátka (za poplatek).

Hotel

tříhvězdičkový, moderní a stylový, 113 pokojů, 1 budova, 4 patra, 2 výtahy, lobby, 24hodinová recepce, restaurace - snídaně formou bufetu, obědy a večeře la carte , kuchyně místní i mezinárodní, 2 bary: na terase a na střeše; 5 konferenčních místností - každá pro cca. 120 lidí; terasa, bezplatné bezdrátové připojení k internetu; příplatky: hlídání dětí, parkování, bezpečnostní schránka na recepci, prádelna; akceptované kreditní karty: Visa, MasterCard, Diners Club, American Express.

Pokoje

standardní: 2 osoby 23 m2, klimatizace, koupelna (vana nebo sprcha, wc; fén), bezdrátové připojení k internetu, TV, telefon, trezor schránka; superior: 2 osoby 23 m2, pokoje ve vyšších patrech, standardní vybavení pokoje; výhled na moře za poplatek; nadstandardní pokoj za příplatek.

Rekreace

krytý bazén na střeše, vyhřívaný, pravidelný tvar, lehátka a osušky u bazénu zdarma; za poplatek: solárium.

Zdarma

Wi-Fi

Popis

Časy výdeje jídel i fungování jednotlivých prvků hotelové infrastruktury se mohou mírně změnit v důsledku sezónnosti, povětrnostních podmínek, požadavků hostů nebo vyšší moci mimo kontrolu hoteliéra.

* Informace o oficiální kategorizaci hotelu naleznete v popisu prezentovaných zařízení (sekce 'Hotel') a je v souladu s kategorizací používanou v dané zemi. Každá země používá svá vlastní kritéria pro udělení konkrétní kategorie. Kategorizace hotelu uvedená na webových stránkách a v cestovních dokladech je naším subjektivním hodnocením hotelového standardu. Polovina hvězdičky znamená, že kategorie je příliš vysoká nebo příliš nízká ve vztahu k oficiální kategorii.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Baia Hotel ***
Typ pláže: písčitá
Vzdálenost od pláže: 50 m

565 656 610 Číslo zájezdu: 2 610 120
dnes 8–19 h

Lokalita

https://www.zajezdy.cz/dovolena-hotel-baia-lisabon-a-okoli-portugalsko-z2610120/#mapa
Informativní poloha hotelu (údaj z recenzí bez záruky).

Portugalsko

Menší ze dvou zemí na Pyrenejském poloostrově představuje nedoceněnou turistickou destinaci. Každoročně Portugalsko láká tisíce Čechů na vůni pomerančů i dalšího ovoce a chuť pravého portského vína. Jih země je proslavený nádhernými plážemi a bohatým nočním životem. Jedná se o oblast Algarve, je zde vybudováno nejvíce hotelů a moře je v rámci Portugalska nejteplejší. Střed země uspokojí milovníky historie díky četným kulturním památkám a hlavnímu městu Lisabonu. Sever vábí na staré lidové tradice v malých vesničkách a na pověstné vinné sklípky. Síla portugalského patriotismu je zde největší a centrem oblasti je velmi známé Porto. Portugalsko má asi deset a půl milionu obyvatel, tedy stejně jako Česká republika. K Portugalsku náleží i další dvě oblíbené ostrovní destinace, Azorské ostrovy a Madeira.

Od 1. 5. 2017 bude ve městě Santa Cruz na portugalském ostrově Madeira vybírána pobytová taxa “ecotax” ve výši 1 EUR/os./noc, max. 5 EUR/os./pobyt. Poplatek bude hrazen přímo v místě pobytu ubytovateli. Nařízení se vztahuje na všechny typy ubytovacích zařízení v obci Santa Cruz. Od poplatku jsou osvobozeny osoby do 18 let věku.

Portugalsko - více informací