Mimosa Beach Hotel

  Kypr, Protaras

4/5

Mimosa Hotel

    Kypr, Jižní Kypr, Protaras
Detail nabídky a možnosti objednání zájezdu:
Popis

Velmi žádaný hotelový komplex u klidné, písečné pláže s rodinnou atmosférou.

Přehled

výborný poměr ceny a kvality tradičně velmi oblíbený hotel stravování přímo v hotelu pestrá škála služeb a sportovních aktivit

Stručná poloha

přímo u písečné pláže nákupní možnosti cca 400 m středisko Protaras 3,5 km mezinárodní letiště Larnaca 56 km

Poloha

Menší hotel rodinného typu sestávající z několika dvoupatrových budov je vystavěn přímo u krásné písečné pláže v malém zálivu s průzračně čistou vodou v klidné části letoviska. Komplex je vzdálen cca 3,5 km od rušnejšího centra střediska Protaras, které Vám nabídne řadu turistických i historických zajímavostí, nákupních možností aj. Ve vzdálenosti do 500 m od hotelu rovněž budete mít možnost navštívit místní taverny či kavárny a bary, stejně tak obchůdky. Přístup na pláž je hotelovou zahradou. Turistické středisko Agia Napa je vzdáleno pouhých 9 km a Vy jej, stejně jako další zajímavá místa v okolí, můžete poznávat i díky snadno dostupné místní hromadné dopravě, jejíž zastávka je 200 od hotelu. Mezinárodní letiště je vzdáleno 56 km, doba transferu cca 1 hod.

Vybavení hotelu

Areál s celkovou kapacitou 79 pokojů je vsazen do rozlehlé travnaté zahrady s udržovanou vzrotlou zelení, skýtá velký prostor, tvoří jej několik samostatných 2patrových ubytovacích bloků a centrální část s bazénem. V hlavní budově je vstupní hala s recepcí a barem, o stravování se stará hotelová restaurace s vnitřní i venkovní částí nabízející tradiční pokrmy i speciality mezinárodní kuchyně, k posezení poslouží i venkovní snack bar s krytou terasou u bazénu. K dispozici Vám bude TV koutek, internetový koutek Wi-Fi v recepční hale za poplatek. Venkovní část má bazén, dětský bazén a sluneční terasy s lehátky a slunečníky zdarma, na pláži za poplatek. K aktivnějšímu odpočinku lze využít tenisový kurt, pronájem raket a noční svícení za poplatek, hřiště, plážový volejbal, kulečník nebo využít nabídky potápěčské báze sídlící přímo v hotelu. V hlavní sezóně hotel pořádá několikrát týdně večerní zábavné programy. Parkování je pro hotelové hosty zdarma.

Vybavení pokoje

Moderně a vkusně zařízené pokoje s možností pouze 1 přistýlky, nelze jednolůžkový pokoj, všechny pokoje mají klimatizaci, sociální zařízení se sprchou, vysoušeč vlasů, SAT-TV, telefon, trezor a lednici za poplatek, balkón či terasu s venkovním nábytkem, výhled na zahradu s bazénem, výhled na moře na vyžádání za poplatek.

Dvoulůžkový pokoj s možností přistýlky.

Pokoje mají klimatizaci, sociální zařízení se sprchou, vysoušeč vlasů, SAT-TV, telefon, trezor a lednici za poplatek, balkón či terasu s venkovním nábytkem, výhled na zahradu s bazénem, výhled na moře na vyžádání za poplatek.

Stravování

Polopenze - snídaně a večeře formou bufetu, nápoje u večeře hradí klient.

Názor CK

Tradičně velmi oblíbené ubytovací zařízení s komfortem dostatku prostoru, skvělou polohou u pláže a pestrou škálou služeb a možností vyžití. Výhodou je rovněž stravování přímo v hotelu. Zajisté oceníte rodinnou atmosféru a tradiční pohostinnost. Místo je rovněž skvělým výchozím bodem k poznávání zajímavých míst lokality.

Základní cena zahrnuje

Ubytování s vybraným druhem stravování, leteckou dopravu, letištní a bezbečnostní taxy, palivové příplatky, transfery letiště - hotel - letiště, služby delegáta, pobytové taxy, pojištění CK proti úpadku.

Základní cena nezahrnuje

Případné navýšení palivového příplatku.

Informace o zájezdu

Pořadatel: INEX-cestovní kancelář s.r.o., IČ 26392763.
Název hotelu dle pořadatele: Mimosa Hotel ***
Lokalita dle pořadatele: Protaras, Protaras
Tento zájezd je pojištěn pro případ úpadku cestovní kanceláře.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Mimosa Beach Hotel ***
Typ pláže: písčitá
Vzdálenost od pláže: přímo u pláže

565 656 610 Číslo zájezdu: 2 610 798
dnes 8–19 h

Hodnocení

17. nejlepší hotel v destinaci Protaras

4/ 5 8 recenzí

Andrea červenec 2023 Andrea. Tento hotel má velmi klidnou atmosféru. Doporučuji , byla jsem zde s manželem na 11 dní a jsem víc než spokojena.... celá recenze

Kytička červenec 2019 Mimosa podruhé. V tomto hotelu jsme byli před 12 lety. Vše bylo nové a pěkné. Byli zde převážně turisté z Anglie a Francie. Nyní převaha Rusů. ... celá recenze

Hana srpen 2018 Zhodnocení dovolené. krásná dovolená, ztrávená mezi příjemnými a vstřícnými lidmi v hezkém prostředí... celá recenze

Hodnocení cestovatelů na webu Tripadvisor

Lokalita

https://www.zajezdy.cz/dovolena-mimosa-hotel-jizni-kypr-kypr-z2610798/1639853639/#mapa
Informativní poloha hotelu (údaj z recenzí bez záruky).

Kypr

Kypr je třetím největším ostrovem ve Středozemním moři. Po bouřlivé historii patří nyní k oblíbenému cíli turistů. Ostrov je rozdělen na řeckou a tureckou část. Známá turistická letoviska nalezneme u obou a díky své poloze v subtropickém pásu je zde dlouhé, teplé léto. Důvodem je poloha v rámci Středozemního moře až jižně od Turecka a letní teploty kolem 25 °C tu vydrží do konce října. Přesto je možné vyrazit na Kypr i za zimní dovolenou. Téměř dva tisíce metrů vysoký vrchol v pohoří Troodos umožní v zimě lyžování, při kterém spatříte netradiční scenérie. Kyprem kráčela starověká historie a odkazy někdejších kultur naleznete na každém kroku. Pro návštěvu jižní řecké části platí pravidla Evropské unie a postačí občanský průkaz. Pro severní tureckou část je však nutný pas platný ještě půl roku po návštěvě.

Kypr - více informací

Nezávazná objednávka

Mimosa Hotel
    Kypr, Jižní Kypr, Protaras

Cena
23 690 Kč/os

Cestující

Číslo zájezdu: 2 610 798

Zájezd

dospělá osoba na pevném lůžku
2
23 690 Kč
příplatek za jednolůžkový pokoj - osoba na pevném lůžku
0
9 100 Kč

Pojištění

balíček pojištění Uniqa (cestovní, sportovní, storno, odpovědnost za škodu) - dospělý
2
552 Kč
balíček pojištění Uniqa (cestovní, sportovní, storno, odpovědnost za škodu) - dítě do 18 let
0
352 Kč
samostatné pojištění storna Uniqa - za osobu
0
520 Kč

Parkování

zvýhodněné parkování u letiště Praha - 8 dní
0
1 590 Kč

Speciální připlatkové služby

příplatek za teplé jídlo na palubě letadla - cesta TAM
0
500 Kč
příplatek za teplé jídlo na palubě letadla - cesta ZPĚT
0
500 Kč
příplatek za další zavazadlo do 23 kg - cesta TAM
0
800 Kč
příplatek za další zavazadlo do 23 kg - cesta ZPĚT
0
800 Kč