Hotel Elenka

  Slovensko, Jižní Slovensko, Vel'ký Meder

Hotel Elenka

    Slovensko, Jižní Slovensko, Slovenské termály, Vel'ký Meder
Detail nabídky a možnosti objednání zájezdu:
Resort

Veľký Meder, dříve Čalovo, se nachází v jižním cípu západního Slovenska. Město je známé díky termálním lázním Thermal Corvinus Veľký Meder. Termální prameny vyvěrají z hloubky přibližně 1500 metrů o teplotě 56 - 76,5 stupně Celsia, v bazénech se ředí na příjemných 27 - 38 stupňů. V unikátních termálních lázních Thermal Corvinus je dispozici 13 bazénů s blahodárnou termální vodou na ploše 10 hektarů. Celý areál je umístěn v lesoparku, který skýtá příjemný stín v teplých letních dnech. Termální voda obsahuje sodík, draslík, železo, hořčík a mnoho dalších užitečných a léčivých prvků, a proto je vhodná k léčbě pohybového ústrojí, nemocí kloubů, bolesti zad, revmatických potíží. Má dobré regenerační účinky na celý organismus. Areál disponuje celoročně otevřenými, krytými i venkovními bazény s teplotou vody 27-38°C. V letní sezoně, dle počasí cca od 1.5. do 15.9. je v provozu dalších 5 bazénů. Součástí komplexu je také Sauna centrum se 4 druhy saun (parní, bylinková, finská a infra-sauna), restaurace, masážní salon a mnoho stánků s různými specialitami. lexu je také Sauna centrum se 4 druhy saun (parní, bylinková, finská a infrasauna), restaurace, masážní salon a mnoho stánků s různými specialitami.

Orientační vstupné do areálu TK: dospělí na 6 dnů = 95 €, 7 dnů = 110 €, osoby 62+ a děti 3-15 let,ZTP na 6 dnů = 77 €, na 7 dnů = 90 € (ceny jsou z roku 2023 a mohou se mírně lišit). Klienti A-Z TOUR mají jako bonus možnost 1x za den opustit TK na libovolnou dobu a opět se vrátit.

Hotel Elenka*** - klimatizovaný hotel přímo na Promenádní ulici u termálního koupaliště je vhodný i pro náročné klienty. Každý pokoj má terasu nebo balkon.

Ubytování - 2 lůžkové pokoje s manželskou postelí a pohodlným rozkládacím gaučem pro 1 dospělou osobu nebo 2 děti. Všechny pokoje jsou vybaveny kompl. soc. zařízením, balkonem nebo terasou, ledničkou, TV-SAT, klimatizací, fénem, var. konvicí a Wi-Fi připojením.

Vybavení hotelu - recepce, restaurace s výbornou domácí kuchyní.

Stravování - snídaně a večeře v hotelové restauraci, obědy v areálu termálního koupaliště, kde je kromě restaurací i mnoho stánků s různými specialitami.

V ceně zájezdu je: Ubytování v hotelu Elenka, doprava zájezdovým autobusem, polopenze - snídaně a večeře formou bufetových (švédských) stolů, delegát CK, pojištění CK proti úpadku.

V ceně zájezdu není: Vstupné do areálu TK, komplexní cestovní pojištění vč. storna - zrušení zájezdu z vážných důvodů, místní popl. 1 € na osobu a noc (platí se na místě). Možnost zapůjčení županu za 5 € na celý pobyt - ceny z roku 2023.

O destinaci

Veľký Meder, dříve Čalovo, se nachází v jižním cípu západního Slovenska. Město je známé díky termálním lázním Thermal Corvinus Veľký Me-der. Termální prameny vyvěrají z hloubky přibližně 1500 metrů o teplotě 56 - 76,5 stupně Celsia, v bazénech se ředí na příjemných 27 - 38 stupňů. Návštěvníci mají k dispozici celkem 9 bazénů s vodní plochou 3 400 m2. Na podzim 2010 byl otevřen nový krytý rodinný zábavní sladkovodní bazén. Celý areál je umístěn v lesoparku, který skýtá příjemný stín v teplých letních dnech. Termální voda obsahuje sodík, draslík, železo, hořčík a mnoho dalších užitečných a léčivých prvků, a proto je vhodná k léčbě pohybového ústrojí, nemocí kloubů, bolesti zad, revmatických potíží. Má dobré regenerační účinky na celý organismus.

Areál disponuje dvěma oddělenými částmi - celoročně otevřeným krytým rekreačním komplexem a venkovním letním areálem, jenž je v provozu od 1.5. do 30.9. Krytý rekreační komplex je tvořen dvěma propojenými částmi - kryté bazény (plavecký, perličkový, rodinný sladkovodní a dětský) a polokrytý bazén, jenž díky teplé vodě umožňuje koupání i v tuhé zimě. V letním areálu je navíc 5 bazénů (rekreační, rodinný, plavecký a dětský) s teplotou vody 27-38°C. Součástí komplexu je také Sauna centrum se 4 druhy saun (parní, bylinková, finská a infrasauna), restaurace, masážní salón a mnoho stánků s různými specialitami.

Vstupné do areálu termálního koupaliště: 7-denní permanentka - 52 €, důchodci +62 a děti do 15 let - 39 €. V termínu 16.08. - 22.08. dosp. - 59 €, důch. a děti - 45 €. (ceny jsou z roku 2019 a mohou se mírně lišit).

Klienti A-Z TOUR mají jako bonus možnost 1x za den opustit TK na libovolnou dobu a opět se vrátit.

Základní cena zahrnuje

  • ubytování
  • doprava
  • delegát CK
  • polopenze
  • pojištění CK proti úpadku

Základní cena nezahrnuje

  • Povinné ces. pojištění léčeb. výloh a storna
  • Vstupné do areálu
  • zapůjčení županu 5€/pobyt
  • Místní poplatek 1€/os/noc

Informace o zájezdu

Pořadatel: A-Z TOUR s.r.o., IČ 28638565.
Název hotelu dle pořadatele: Hotel Elenka ***
Lokalita dle pořadatele: Západní Slovensko, 932 01 Veľký Meder, Promenádna 595/1, Slovensko
Tento zájezd je pojištěn pro případ úpadku cestovní kanceláře.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Hotel Elenka ***

565 656 610 Číslo zájezdu: 2 610 553
dnes 8–19 h

Lokalita

Slovensko

Naši východní sousedé se mohou pochlubit zejména nádhernou přírodou vysokých pohoří. Vysoké Tatry mají povahu velehor a tomu odpovídá jejich majestátnost. Krása hor vynikne jak v zimě, kdy se promění v lyžařský ráj, tak v létě, kdy lze podnikat jednu túru za druhou po dobrodružných horských stezkách. Na různé sportovní aktivity během celého roku navazuje bohatý wellness program místních hotelů a lázní. Slovensko, to nejsou jenom vysoké hory, jižní část země v Dunajské nížině je vyhlášenou oblastí termálních lázní a wellness komplexů. Turistickým lákadlem je i hlavní město Bratislava. Kromě místního hradu je hlavním cílem také velkolepý Dunaj. Na Slovensku na vás čeká prostředí podobné našemu, podobné ceny a odpadá také jakákoliv jazyková bariéra. Vyzkoušejte Slovenskou republiku jako zajímavý a neokoukaný cíl dovolené.

Slovensko - více informací

Nezávazná objednávka

Hotel Elenka
    Slovensko, Jižní Slovensko, Slovenské termály, Vel'ký Meder

Cena
9 450 Kč/os

Cestující

Číslo zájezdu: 2 610 553

Zájezd

dospělá osoba na pevném lůžku
2
9 450 Kč
sleva za dospělou osobu na přistýlce
0
-500 Kč
sleva za dítě 3-14 let s jedním dospělým
0
-500 Kč
sleva za dítě 3-14 let na přistýlce se 2 dospělými
0
-1 500 Kč

Pojištění

balíček pojištění Uniqa (cestovní, sportovní, storno, odpovědnost za škodu) - dospělý
2
330 Kč
balíček pojištění Uniqa (cestovní, sportovní, storno, odpovědnost za škodu) - dítě do 18 let
0
204 Kč
samostatné pojištění storna Uniqa - za osobu
0
270 Kč