Hotel Abacus Suites

  Kypr, Ayia Napa

ABACUS SUITES

    Kypr, Ayia Napa
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Volitelné doplatky

cestovní pojištění vč. storna; dítě do 2 let (0 - 1,99): 500 Kč, bez nároku na místo v letadle a služby

Ceny jsou kalkulovány k datu

k 1.10.2018

Proč právě sem
  • Luxusní ubytování nedaleko pláže
  • Vhodné pro rodiny s dětmi
  • Pestrá nabídka služeb a sportovního vyžití v sousedním hotelu Anmaria Beach****
Poloha

Tento nový a moderní hotelový areál se nachází poblíž živého centra letoviska Ayia Napa. V blízkosti hotelu jsou nákupní i zábavní možnosti.

Vybavení a služby

Hosté využívají vybavení a služby v sousedním hotelu Anmaria Beach Hotel****. K dispozici je vstupní hala s recepcí, restaurace, bar, bazén, dětský bazén, vnitřní bazén, minimarket, Wi-Fi připojení, posilovna, stolní tenis, spa&wellness služby (za poplatek) a tenisové kurty (za poplatek).

Ubytování

Hotel nabízí 2lůžkové pokoje a suity s možností až 2 přistýlek, na vyžádání jsou rodinné suity až pro 5 osob. Všechny pokoje jsou vybaveny luxusním nábytkem, koupelnou se sprchou, WC, TV/SAT, klimatizací, trezorem, Wi-Fi připojením, fénem, setem na přípravu kávy a čaje, balkónem.

Stravování

Formou polopenze. Možnost připlatit si all inclusive. Strava je podávána v sesterském hotelu Anmaria Beach**** (cca 70 m od hotelu).

Pláž

Nejbližší písečná pláž se nachází cca 350 m od hotelu. Ke slavné pláži Nissi Beach je to cca 2 km.

Vzdálenosti

Pláž: cca 350 m
Centrum: cca 400 m

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Abacus Suites ****
Typ pláže: písčitá, kamenitá
Vzdálenost od pláže: 280 m

565 656 610 Číslo zájezdu: 1 217 101
dnes 8–19 h

Lokalita

https://www.zajezdy.cz/dovolena-abacus-suites-ayia-napa-kypr-z1217101/#mapa
Informativní poloha hotelu (údaj z recenzí bez záruky).

Kypr

Kypr je třetím největším ostrovem ve Středozemním moři. Po bouřlivé historii patří nyní k oblíbenému cíli turistů. Ostrov je rozdělen na řeckou a tureckou část. Známá turistická letoviska nalezneme u obou a díky své poloze v subtropickém pásu je zde dlouhé, teplé léto. Důvodem je poloha v rámci Středozemního moře až jižně od Turecka a letní teploty kolem 25 °C tu vydrží do konce října. Přesto je možné vyrazit na Kypr i za zimní dovolenou. Téměř dva tisíce metrů vysoký vrchol v pohoří Troodos umožní v zimě lyžování, při kterém spatříte netradiční scenérie. Kyprem kráčela starověká historie a odkazy někdejších kultur naleznete na každém kroku. Pro návštěvu jižní řecké části platí pravidla Evropské unie a postačí občanský průkaz. Pro severní tureckou část je však nutný pas platný ještě půl roku po návštěvě.

Kypr - více informací