Vila Adria Haus Penzion

Chorvatsko, Severní Dalmácie, Posedarje

4/5

Adria Haus apartmány a pokoje

  Chorvatsko, Severní Dalmácie, Zadar, Posedarje
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Adria Haus apartmány a pokoje

Adria Haus je klasický typ rodinného penzionu. Nachází se v destinaci poblíž Posedarje a jeho předností je klidné a přírodou obklopené místo u moře, s krásným výhledem na moře a záliv.

Penzion má vlastní upravenou pláž cca 50 m (betonová, oblázková) s dětskou skluzavkou, která je pod penzionem, dostupná po několika schodech. Centrum je vzdáleno cca 1,5 km (pěší chůze pouze po hlavní silnici).

Možnost ubytování je jak v apartmánech, tak pokojích se snídaní nebo polopenzí. 
Snídaně se podávají od 8:30 do 9:30 formou bufetu s částečnou obsluhou. Večeře je v 18:30, dle speciální objednávky na určité dny, jak je popsáno v denním menu penzionu.

Každý apartmán má ložnici, plně vybavenou obytnou kuchyň s jídelním koutem a samostatným lůžkem.
V ložnici je manželská postel, jednolůžko nebo patrová postel.
Apartmány jsou vybaveny klimatizací, televizí, lednicí s mrazákem, nádobím pro přípravu a servírování jídel a ložním prádlem na pokojích.
Všechny apartmány a pokoje mají vlastní terasu s výhledem na moře (kromě apartmánů v přízemí).

Pokoje mají dvě nebo tři samostatná lůžka a další nábytek pro potřeby obývacího pokoje, televizi, malou ledničku, kávovar a příslušenství k tomu účelu. Každý pokoj má koupelnu se sprchou, klimatizaci a vlastní terasu.

1/3 APT má dvoulůžkovou ložnici a denní místnost s rozkládacím gaučem pro 1 osobu. 
1/4 APT má třílůžkovou ložnici a denní místnost s rozkládacím gaučem pro 1 osobu nebo dvoulůžkovou ložnici a denní místnost s rozkládacím gaučem pro 2 děti do 12 let. 
1/5 APT má 2 dvoulůžkové ložnice a denní místnost s rozkládacím gaučem pro 1 osobu. 
1/6 APT má 2 dvoulůžkové ložnice a denní místnost s rozkládacím gaučem pro 1 dospělou osobu nebo 2 děti do 12 let

Penzion nabízí terasu pro hosty s krásným výhledem na moře, kde jsou houpačky a lehátka.
Na dvoře je k dispozici parkoviště se spoustou zeleně, je uzavřené a oplocené. Vhodné pro rodiče s malými dětmi. Dále gril s krytým přístřeškem, stolem a sedadly pro společenské vyžití s možností přípravy grilovaných pokrmů vlastní úpravy. 
Je zde možnou zakoupit z nabídky restaurace nápoje, zmrzlinu a suvenýry za příznivé ceny.
Použití internetu zdarma, s registrací (Wifi kód).
Všichni hosté mají k dispozici: ping-pong, venkovní bazén, hřiště u bazénu, půjčovna kánoí a další....

Zvláště zajímavá pro rodiny s dětmi, je písečná pláž s léčivým bahnem, která se nachází cca 3 km od penzionu.

Platby jsou tu možné pouze v hotovosti.

Destinace

Letovisko vzdálené cca 25 km severovýchodním směrem od Zadaru pod pohořím Velebit. Nachází se v mělké zátoce, kde je voda teplejší než v jiných střediscích, proto je vhodné pro rodiny s dětmi. Městečko má asi 1500 obyvatel, nachází se zde restaurace, kavárny, obchody, pekárna, rybárna, trh atd. Jsou zde 2 větší pláže, z nichž jedna je oblázková a druhá písečná. Pláže jsou lemované borovicovým lesem. Kromě turismu se zde obyvatelé živí zemědělstvím. Posedarje je proslaveno Posedarským (Dalmatinským) pršutem.

Poznámka

Ceny jsou za celé apartmány pro 2 - 6 osob se snídaní. Počet osob ubytovaných v apartmánu nesmí překročit uvedený počet osob a jejich věk. Při obsazení apartmánu nižším počtem osob se cena nesnižuje.
!!! PŘI ZAKOUPENÍ POBYTU DO 15.3.2023 SLEVA 10 % Z CENY UBYTOVÁNÍ !!!
Všechny uvedené slevy jsou již zahrnuty v ceně.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Vila Adria Haus Penzion
Typ pláže: oblázková
Vzdálenost od pláže: 150 m

565 656 610 Číslo zájezdu: 2 268 272
dnes 8–19 h

Hodnocení

22. nejlepší hotel v destinaci Severní Dalmácie

4/ 5 3 recenzí

Emilka červenec 2022 Pobyt v Adria haus. Penzion odpovídá ceně a kvalitě. Je to klidné, tiché místo bez davu turistů, vlastní pláž, klid. Pro nenáročné klienty s autem. Ru... celá recenze

Lucie Kofroň červenec 2019 Adria Haus Posedarje. Ubytování čisté, strava výborná, pláž čistá, moře průhledné, majitelé hodní a příjemní. Je to mimo civilizaci, takže rozhodně aute... celá recenze

Pavla Markovska srpen 2018 Hodnocení Adria house. Z ubytováním jsme byli velmi spokojeni, pokud nejste nároční bude se vám tam líbit, čisto, pokud chcete výhled na moře z apartmánů... celá recenze

Lokalita

Chorvatsko

Nenechte si ujít

Historicky nejoblíbenější cíl českých turistů na pobřeží Jadranu má co nabídnout. Přírodní i kulturní poklady na dosah. Podívejte se s námi na ty nejzajímavější.

Istrie a Pula

Z Istrie se stala menší perla Středomoří. Koncentrace zážitků je vysoká, hlavně historických památek, koupání v moři a sem tam i na přírodní zajímavost narazíte. Centrem je historická Pula se slavným amfiteátrem. Z přírodních lákadel jsou atraktivní krápníkové jeskyně Baredine u obce Nova Vas a Národní park Brijuni nedaleko Puly.

Národní park Plitvická jezera

Kdo by neznal jezera a vodopády z Pokladu na Stříbrném jezeře. Plitvice jsou nejslavnější národní park Chorvatska. Tvoří je soustava 16 sladkovodních jezer, která jsou v délce 7 km navzájem propojena říčkami, vodopády a kaskádami. Zaujmou především svou tyrkysově modrou vodou. Vyjeďte si na loďce a prozkoumejte přírodní poklad Chorvatska.

Dubrovník

Starobylý Dubrovník je nejatraktivnější letovisko Chorvatska. Největším celosvětově uznávaným tahákem je systém opevnění a historické centrum. Staré město je neporušený obraz přístavu z přelomu 17. a 18. století. Starobylé kamenné domy, úzké uličky a schodiště mají půvab. Centrem veřejného života je náměstí Luža.

Národní park Kornati

Kornati se nachází ve střední části chorvatského Jadranu. Jedná se o kouzelné seskupení mnoha ostrovů. Jméno národní park dostal podle největšího z ostrovů Kornatu. V současné době má souostroví 89 různých ostrovů, ostrůvků a útesů. O kráse mnoha ostrovů a ostrůvků zasazených v moři nelze psát, ty je potřeba vidět naživo.

Trogir

Starobylé město ve Střední Dalmácii zapsané na seznamu UNESCO se jmenuje Trogir. Nejcennější je téměř neporušená stará historická část města kolem katedrály, která vznikala ve 13. až 15. století. Hlavní památka je románská katedrála sv. Vavřince (Sveti Lovre), trojlodní bazilika ze 13. století. Významný je přístav, ze kterého se pořádá mnoho výletů na moře a okolní ostrovy.

Národní park Krka

Krka je národní park v Chorvatsku pojmenovaný po stejnojmenné řece. Nachází se v centrální části Dalmácie, v Šibensko-kninské župě nedaleko města Šibenik. Národní park Krka je známý svými četnými vodopády a různobarevnými jezírky. Hlavní pozoruhodností národního parku jsou soustava vodních kaskád a rekordní počet živočišných a rostlinných druhů.

Poreč

Poreč patří mezi přístavní města Istrie s tisíciletou historií. Čisté Jaderské moře a borové lesy, které sahají až k mořskému břehu, dělají z Poreče ideální místo pro rodinnou dovolenou. Město je slavné pro vzácnou Eufraziovu bazaliku, která pochází ze 6. století a patří na seznam světového kulturního dědictví UNESCO.

Split

Split je druhé největší město Chorvatska, centrum Střední Dalmácie na pobřeží Jaderského moře. Ve Splitu najdete velké množství kulturních památek. Antický Diokleciánův palác se roku 1979 zařadil na seznam kulturního dědictví UNESCO. Nejzajímavější jsou staré klenby a chodby pod městem. Split využívá služby mezinárodního letiště 20 kilometrů na západ.

Chorvatsko - více informací