Aphrodite Beachfront Hotel

  Řecko, Korfu, Roda

4/5

Afroditi

    Řecko, Korfu, Roda
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Doporučení

Příjemný a velmi oblíbený hotel klasického řeckého rodinného typu, v němž ucítíte klid a pohodu, a zároveň to nebudete mít daleko na nákupy do centra letoviska a tradiční rybářské vesničky Roda, kde naleznete množství taveren, restaurací, barů a obchůdků.

GPS

39.791304,19.786946

Název

Afroditi***

Pláž

Hotel se nachází u písčité pláže s pozvolným vstupem do moře, od které je oddělen pouze místní málo frekventovanou komunikací. Slunečníky a lehátka na pláži za poplatek.

Pláž

na pláži

Poloha

Hotel Afroditi se nachází v centru letoviska Roda, cca 48 km od letiště, u písčité pláže, od které je oddělen místní komunikací.

Stravování

Polopenze. Rozšířené kontinentální snídaně a servírované večeře jsou podávány v hotelové restauraci. Na vyžádání možnost vegetariánské stravy.

Ubytování

Pokoje s balkonem nebo terasou a sociálním zařízením (sprcha nebo vana, WC) jsou klimatizovány (klimatizace za poplatek) a vybaveny telefonem, trezorem (za poplatek) a chladničkou. Možnost jedné přistýlky.

Vybavení

V hotelu naleznete vstupní halu s recepcí, TV místnost, restauraci s venkovním posezením, bar, bar u bazénu, bazén s dětským brouzdalištěm, vířivku a minimarket. Zdarma: Wi-Fi (v recepci), slunečníky, lehátka a sprchy u bazénu. Za poplatek: internetový koutek.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Aphrodite Beachfront Hotel ***
Typ pláže: písčito - oblázková
Vzdálenost od pláže: 20 m

565 656 610 Číslo zájezdu: 883 347
dnes 8–19 h

Hodnocení

4/ 5 5 recenzí

J + J srpen 2018 pohodová dovolená. Celkově hodnotím dovolenou jako pohodovou, hotel blízko úžasné pláže s teploučkou a čistou vodou, služby perfektní a jídlo vynikaj... celá recenze

Jajca září 2014 Dovolena- Recko, Korfu, hotel Afroditi. Hotel neni spatny, ale letovisko ve ktrem se nachazi nas zrovna nenadchlo. Urcite nedoporucuji lidem, kteri hledaji zabavnou dovol... celá recenze

Katya červenec 2014 Parádní dovolená. Útulný hotel se vším potřebným. Kolem hotelu nespočet krásných, útulných taveren s příjemnou obsluhou. Všude wi-fi připojení. Pláž... celá recenze

Hodnocení cestovatelů na webu Tripadvisor

Lokalita

https://www.zajezdy.cz/dovolena-afroditi-korfu-recko-z883347/#mapa
Informativní poloha hotelu (údaj z recenzí bez záruky).

Řecko

Řecko leží v jižní Evropě, rozkládá se na pevnině a na četných ostrovech, které tvoří jednu pětinu řeckého území. Členitá pobřeží i romantické pláže jsou omývány Egejským, Krétským, Thráckým, Středozemním a Jónským mořem. Na poloostrově Attika se rozkládají Athény, hlavní město Řecka. Poznávejte antické památky, odpočívejte u čistého moře, vyzkoušejte speciality místní kuchyně. Nejoblíbenější ostrovy jsou Kréta, Rhodos, Zakynthos, Thassos a Santorini.

Od roku 2018 je v Řecku zavedena pobytová taxa, která se od roku 2024 mění na klimatickou taxu. Platba probíhá přímo na recepci hotelu v den příjezdu a její výše je dle oficiální kategorie (počtu hvězdiček) hotelu následující:

Březen až říjen:

  • 1,50 € za pokoj a noc pro 1-2 hvězdičkové hotely
  • 3,00 € za pokoj a noc pro 3 hvězdičkové hotely
  • 7,00 € za pokoj a noc pro 4 hvězdičkové hotely
  • 10,00 € za pokoj a noc pro 5 hvězdičkové hotely
  • 1,50 € za noc ve studiích a apartmánech všech kategorií

Listopad až únor:

  • 0,50 € za pokoj a noc pro 1-2 hvězdičkové hotely
  • 1,50 € za pokoj a noc pro 3 hvězdičkové hotely
  • 3,00 € za pokoj a noc pro 4 hvězdičkové hotely
  • 4,00 € za pokoj a noc pro 5 hvězdičkové hotely
  • 0,50 € za noc ve studiích a apartmánech všech kategorií

Řecko - více informací