Aha Simon's Town Quayside Hotel

  Jihoafrická republika, Západní Kapsko, Simon's Town

aha Simon's Town Quayside Hotel

    Jihoafrická republika, Západní Kapsko, Kapské Město, Simon's Town
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Popis hotelu

Hotel hostům nabízí celkem 26 pokojů. Je zde restaurace, jídelna, bar, pokojová služba, prádelna a konferenční místnost. Ve společných prostorách se mohou hosté přes WiFi připojit k internetu. Jsou zde i různé obchody. Ti, kteří přijeli vlastním autem, mohou parkovat na parkovišti.

Ubytování

Pokoje mají klimatizaci, ústřední topení a koupelnu. Většina pokojů má balkón s krásným výhledem. Také je zde sejf a minibar. K dispozici je také mini lednička a varná konvice/kávovar. Na pokoji je připojení k internetu, telefon, televize, rádio a WiFi (za poplatek). V koupelnách je sprchový kout a vana. Také je tu vysoušeč vlasů.

Sport/aktivity

Objekt nabízí velké množství sportovních a zábavních aktivit. Volný čas zde hosté mohou trávit různě, v nabídce je například golf, jízda na koni, plachtění a jízda na kajaku. Pro děti jsou připraveny hry a mnoho dětských zábavních aktivit.

Stravování

Je možné si objednat snídaně.

Upozornění

Cena zájezdu nemusí zahrnovat další možné poplatky hrazené na místě. Upozorňujeme, že v některých případech se může jednat o značně vysoké částky. Ověřte si tuto informaci u prodejce zájezdu.

565 656 610 Číslo zájezdu: 1 200 126
dnes 8–19 h