Hotel Akti Beach Village Resort

Kypr, Paphos, Chloraka

5/5

Akti Beach Village Resort

    Kypr, Jižní Kypr, Paphos, Chloraka
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Následující text je strojově přeložen... zobrazit v originále zobrazit v originále
Ocenění: Sunny Heart Nominee

Poloha: Přímo u štěrkového zálivu, do rybářského přístavu a do Pafosu cca 5 km (2x denně kyvadlová doprava za poplatek). Restaurace a bary asi 2 km. Doba transferu z letiště Paphos je asi 25 až 60 minut.

Vybavení: 208 pokojů, recepce, Wi-Fi (včetně), několik restaurací a barů, mini market a obchod se suvenýry. 2 sladkovodní bazény s odděleným dětským bazénem a snack bar u bazénu. Plážová lehátka, ručníky a slunečníky jsou součástí bazénu.

Ubytování : Studia (A1-3A) mají kombinovaný obývací pokoj / ložnice s kuchyňským koutem, lednicí, mikrovlnnou troubou, klimatizací, trezorem, satelitní TV, telefonem, koupelnou se sprchovým koutem, WC a balkonem nebo terasou s výhledem do zahrady. Dokonce i jako spoření Studios (A2-3S). Apartmány (A2-4B) s další oddělenou ložnicí, balkonem, jinak A2A. Případně, superior pokoj (A2C) v hlavní budově, od 14 let rezervovat, jinak A2B.

Jídlo a pití: Polopenze nebo All Inclusive . Všechna jídla formou bufetu.

All Inclusive: Místní nealkoholické a alkoholické nápoje od 10 do 23 hodin. Občerstvení od 10:30 do 12:00 a od 15:30 do 17:00.

Zábava: Denní, večerní a sportovní animace.

Sport / Aktivity: Inclusive: aerobik, stolní tenis, posilovna, vodní aerobik, krytý bazén, tenis (osvětlená plocha). Za poplatek: kulečník, půjčovna kol.

Wellness: Za poplatek: parní lázeň, sauna, vířivka (v lázeňském areálu) a lázeňské procedury.

Rodiny: Mini klub (4-11 let), zábava pro děti.

Info: Kreditní karty: VISA, MasterCard, Amex.

Poznámka: Minimální věk pro kategorii A2C je 14 let. Venkovní aktivity a zařízení jsou k dispozici za příznivého počasí.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Akti Beach Village Resort
Typ pláže: oblázková
Vzdálenost od pláže: přímo u pláže

Popis ubytování a programu zájezdu v originále

Následující text je zobrazen v originále... zobrazit strojový překlad
Awards: Sunny Heart Nominee




Lage: Direkt an der Kiesbadebucht, zum Fischerhafen und nach Paphos ca. 5 km (2x täglich Shuttleservice gegen Gebühr). Restaurants und Bars ca. 2 km. Die Transferzeit vom Flughafen Paphos beträgt ca. 25 bis 60 Minuten.




Ausstattung: 208 Zimmer, Rezeption, WLAN (inklusive), mehrere Restaurants und Bars, Minimarkt und Souvenirshop. 2 Süßwasser-Swimmingpools mit separatem Kinderbecken und Pool-/Snackbar. Liegen, Badetücher und Sonnenschirme sind am Pool inklusive.




Unterbringung: Die Studios (A1-3A) verfügen über einen kombinierten Wohn-/Schlafraum mit Küchenzeile, Kühlschrank, Mikrowelle, Klimaanlage, Mietsafe, SAT-TV, Telefon, Bad mit Dusche, WC und Balkon oder Terrasse zur Gartenseite. Auch als Sparstudios (A2-3S). Appartements (A2-4B) mit zusätzlichem separaten Schlafzimmer, Balkon, sonst wie A2A. Wahlweise auch Superior-Zimmer (A2C) im Haupthaus, ab 14 Jahren buchbar, sonst wie A2B.




Essen & Trinken: Halbpension oder All Inclusive. Alle Mahlzeiten in Buffetform.




All Inclusive: Lokale alkoholfreie und alkoholische Getränke von 10.00-23.00 Uhr. Snacks von 10.30-12.00 und 15.30-17.00 Uhr.




Unterhaltung: Tages-, Abend- und Sportanimation.




Sport/Unterhaltung: Inklusive: Aerobic, Tischtennis, Fitnessraum, Wassergymnastik, Hallenbad, Tennis (Flutlicht geg. Geb.). Gegen Gebühr: Billard, Fahrradverleih.




Wellness: Gegen Gebühr: Dampfbad, Sauna, Whirlpool (im Spa-Bereich) sowie Wellnessanwendungen.




Familien: Miniclub (4-11 Jahre), Kinderanimation.




Info: Kreditkarten: VISA, MasterCard, Amex.




Buchungshinweis: Das Mindestalter für die Kategorie A2C beträgt 14 Jahre. Die Aktivitäten und Einrichtungen im Außenbereich stehen wetterabhängig zur Verfügung.

565 656 610 Číslo zájezdu: 1 362 471
dnes 8–19 h

Hodnocení

6. nejlepší hotel v destinaci Paphos

5/ 5 2 recenzí

Jery V květen 2014 Akti 5.-12.5.. Celkový dojem výborný.... celá recenze

manželský pár květen 2014 Pohodová dovlená. Velmi příjemný pobyt, velmi pěkné ubytování, krásné koupání v moři i bazénu, ... celá recenze

Lokalita

https://www.zajezdy.cz/dovolena-akti-beach-village-resort-jizni-kypr-kypr-z1362471/#mapa
Informativní poloha hotelu (údaj z recenzí bez záruky).

Kypr

Kypr je třetím největším ostrovem ve Středozemním moři. Po bouřlivé historii patří nyní k oblíbenému cíli turistů. Ostrov je rozdělen na řeckou a tureckou část. Známá turistická letoviska nalezneme u obou a díky své poloze v subtropickém pásu je zde dlouhé, teplé léto. Důvodem je poloha v rámci Středozemního moře až jižně od Turecka a letní teploty kolem 25 °C tu vydrží do konce října. Přesto je možné vyrazit na Kypr i za zimní dovolenou. Téměř dva tisíce metrů vysoký vrchol v pohoří Troodos umožní v zimě lyžování, při kterém spatříte netradiční scenérie. Kyprem kráčela starověká historie a odkazy někdejších kultur naleznete na každém kroku. Pro návštěvu jižní řecké části platí pravidla Evropské unie a postačí občanský průkaz. Pro severní tureckou část je však nutný pas platný ještě půl roku po návštěvě.

Kypr - více informací