Al Ain Rotana Hotel

  Spojené arabské emiráty, Abu Dhabi, Al Ain

AL AIN ROTANA

    Spojené arabské emiráty, Abu Dhabi, Al Ain
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Poloha

Hotel Al Ain Rotana se nachází v samém srdci města Al Ain, mezi obchodní a nákupní částí města a v blízkosti většiny turistických atrakcí.

Vybavení hotelu

V hotelu Al Ain Rotana se nachází hala s recepcí, 3 restaurace, bary, kavárna, plně vybavené fitness centrum, internet, obchodní centrum, nekuřácké pokoje, bezbariérové pokoje, prádelna/čistírna, směnárna, obchod se suvenýry, salon krásy, kadeřník, lékař na telefonu, služba hlídání dětí na požádání, parkoviště, půjčovna automobilů, masáže, squashové kurty, Zen Spa centrum.

Vybavení pokoje

Al Ain Rotana nabízí celkem 198 pokojů různých typů, které jsou standardně vybavené individuálně nastavitelnou klimatizací, vlastním sociálním zařízením s oddělenou sprchou, WC, satelitní LCD TV, telefonem s přímou volbou a hlasovou schránkou, trezorem, rychlovarnou konvicí, minibarem, vysokorychlostním připojením k internetu.

Stravování

Snídaně s možností dokoupení polopenze nebo plné penze.

Sport a zábava

Moderně vybavená posilovna, bazén, pára, sauna, jacuzzi, masáže, squashové kurty, lekce yogy, břišních tanců, kick boxu, pilates a aerobiku. Tématické večery.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Al Ain Rotana Hotel *****

565 656 610 Číslo zájezdu: 716 821
dnes 8–19 h

Lokalita

Spojené arabské emiráty

Spojené arabské emiráty, zkráceně označované jako SAE, se nalézají v jihovýchodní části Arabského poloostrova, podél části zálivu Ománu a na jižním pobřeží Perského zálivu. Jsou federací sedmi emirátů - Abu Dhabi, Dubaj, Ajman, Fujairah, Ras al Khaimah, Sharjah a Umm al Qaiwain - vytvořených po získání nezávislosti na Británii. V současné době patří k nejbohatším zemím a staly se obchodním a turistickým centrem. Téměř každý turista směřující do SAE navštíví Dubaj, moderní město jako z jiného světa v poušti. Stalo se symbolem luxusu, bohatství a světových „nej“ po všech stránkách. Spojené arabské emiráty vás celoročně pohostí slunečným počasím. Srážky se vyskytují pouze v zimě a není jich mnoho. V létě je v SAE až 45 °C, v zimě potom daleko příjemnějších 25 °C.

Dubaj - letištní poplatek

Dubaj zavedla pro odlety od 1.7.2016 nový letištní poplatek ve výši 35 dírhámů (cca 228 Kč), který se dotkne všech cestujících, jež odtamtud odlétají (tedy i těch, kteří budou pouze přestupovat). Výjimkou jsou děti do 2 let a ti tranzitní cestující, jejichž číslo letu je na příletu i odletu je stejné.

Abu Dhabí - turistická taxa

V Abu Dhabí je zavedena povinná turistická taxa, která se platí na místě přímo v hotelu při check-inu ve výši 15,00 AED (pokoj/noc).

Spojené arabské emiráty - více informací