Albatros Hotel

  Řecko, Paros, Logaras

5/5

Albatros Hotel

    Řecko, Paros, Logaras
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Přehled

dobrý poměr ceny vůči kvalitě menší komplex v klidné lokalitě klimatizace, trezor i WiFi zdarma příjemná rodinná atmosféra

Stručná poloha

písečná pláž 250 m vesnička Marpissa 2 km hlavní město a přístav 17 km pláž Golden Beach 3 km

Poloha

3* hotel Albatros najdete v klidnějším letovisku Logaras na jihovýchodní straně ostrova Paros. Leží cca 250 m od krásné písečné pláže se vzrostlými stromy a s pozvolným vstupem do vody. Pláž se pyšní oceněním Modrá vlajka. Hotel leží stranou hlavní komunikce, asi 2 km od malebné vesničky Marpissa. Zastávka místní dopravy je 50 m od hotelu. U pláže naleznete kromě jiného supermarket a několik taveren. Po 15 minutách chůze podél pobřeží se dostanete do malebné rybářské vesničky Piso Livadi s řadou vyhlášených rybích restaurací, taveren, obchůdků a barů. Město Naussa je vzdálené pouhých 10 km, vesnička Lefkes 8 km, známá a vyhledávaná pláž Golden Beach 3 km, hlavní město a přístav 17 km.

Vybavení hotelu

jde o příjemný komplex 3 samostatných vícepodlažních budov rozkládající se na poměrně velkém pozemku se vzrostlými stromy a řadou palem. Jedná se o rodinné ubytovací zařízení s velmi příjemnou atmosférou, jeho celková kapacita je 36 pokojů. Hostům je k dispozici malá recepce, společenská TV místnost, čítárna a herna, dále hotelová jídelna, kde jsou podávány snídaně, ve venkovních prostorách pak velký sladkovodní bazén s pool snack barem, prostorná sluneční terasa s lehátky, osuškami a slunečníky zdarma (na pláži za poplatek), dětské hřiště s houpačkami a skluzavkou. Před objektem je soukromé parkoviště (pro hosty zdarma). Hotel nabízí pronájem aut, motorek i kol, zajistit lze rovněž potápění, surfování, kiting a řadu dalších aktivit.

Vybavení pokoje

ubytování je zajištěno v udržovaných, jednoduše a účelně zařízených, 2lůžkových pokojích s možností přistýlky. Všechny mají menší sociální zařízení se sprchou, vysoušeč vlasů, psací stůl se židlí, miniledničku, individuální klimatizaci (zdarma v ceně zájezdu), telefon, SAT-TV, WiFi připojení zdarma, balkon nebo terasu (výhled na okolí nebo boční či přímý výhled na moře). Podlaha je krytá dlažbou. Trezor k pronajmutí na recepci.

Pokoj pro 2 osoby s možností 1 přistýlky.

Pokoje pro 2 osoby s možností 1 přistýlky mají menší příslušenství se sprchou, vysoušeč vlasů, psací stůl se židlí, miniledničku, individuální klimatizaci (zdarma v ceně zájezdu), telefon, SAT-TV, WiFi připojení zdarma, balkon nebo terasu (některé s výhledem na moře - nutno sjednat předem).

Stravování

v ceně zájezdu je zahrnuta snídaně - formou bufetu. CK nabízí zajištění večeří (+530 Kč), díky výhodnosti úhrady v EURech doporučujeme jejich platbu až na místě.

Názor CK

Paros a zvláště Logaras je opravdovým místem odpočinku nedaleko krásné písečné pláže. Doporučujeme všem, kteří ocení klid během své dovolené. Hotel hodnotíme jako místo, kde se snoubí účelnost s fantastickou řeckou rodinnou atmosférou a pohostinností. Oceňujeme výtečný poměr ceny vůči kvalitě. Rádi připravíme také kombinaci pobytu na dvou či více ostrovech během Vaší dovolené.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Albatros Hotel ***
Typ pláže: písčitá
Vzdálenost od pláže: 150 m

565 656 610 Číslo zájezdu: 2 292 640
dnes 8–19 h

Hodnocení

1. nejlepší hotel v destinaci Paros

5/ 5 1 recenzí

Tony září 2018 Hotel Albatross na ostrově Paros. Byli jsme po všech stránkách velice spokojeni. Ostrov Paros je krásný a přitom nepatří mezi turisticky přetížené destinace (jako S... celá recenze

Hodnocení cestovatelů na webu Tripadvisor

Lokalita

https://www.zajezdy.cz/dovolena-albatros-hotel-paros-recko-z2292640/#mapa
Informativní poloha hotelu (údaj z recenzí bez záruky).

Řecko

Řecko leží v jižní Evropě, rozkládá se na pevnině a na četných ostrovech, které tvoří jednu pětinu řeckého území. Členitá pobřeží i romantické pláže jsou omývány Egejským, Krétským, Thráckým, Středozemním a Jónským mořem. Na poloostrově Attika se rozkládají Athény, hlavní město Řecka. Poznávejte antické památky, odpočívejte u čistého moře, vyzkoušejte speciality místní kuchyně. Nejoblíbenější ostrovy jsou Kréta, Rhodos, Zakynthos, Thassos a Santorini.

Od roku 2018 je v Řecku zavedena pobytová taxa, která se od roku 2024 mění na klimatickou taxu. Platba probíhá přímo na recepci hotelu v den příjezdu a její výše je dle oficiální kategorie (počtu hvězdiček) hotelu následující:

Březen až říjen:

  • 1,50 € za pokoj a noc pro 1-2 hvězdičkové hotely
  • 3,00 € za pokoj a noc pro 3 hvězdičkové hotely
  • 7,00 € za pokoj a noc pro 4 hvězdičkové hotely
  • 10,00 € za pokoj a noc pro 5 hvězdičkové hotely
  • 1,50 € za noc ve studiích a apartmánech všech kategorií

Listopad až únor:

  • 0,50 € za pokoj a noc pro 1-2 hvězdičkové hotely
  • 1,50 € za pokoj a noc pro 3 hvězdičkové hotely
  • 3,00 € za pokoj a noc pro 4 hvězdičkové hotely
  • 4,00 € za pokoj a noc pro 5 hvězdičkové hotely
  • 0,50 € za noc ve studiích a apartmánech všech kategorií

Řecko - více informací