Hotel Albergo Erica

  Itálie, Trentino - Alto Adige, Folgaria

Albergo Erica

    Itálie, Skirama Dolomiti Adamello Brenta, Trentino - Alto Adige, Val di Sole, Folgaria, Folgaria / Lavarone
Tento hotel není aktuálně v nabídce
popis
Zimní dovolená v Folgaria! Ubytování v hotelu Albergo Erica*** s polopenzí
  • Ubytování v hotelu*** s polopenzí
  • Více než 74 km sjezdovek všech obtížností
  • Bohaté vyžití po lyžování pro dospělé i pro děti
  • Pouze 5 minut pěšky do města Folgaria
Lyžování ve Folgarii je vhodné pro zkušené lyžaře i pro úplné začátečníky

Lyžařské středisko Folgaria leží v italské provincii Trentino, jen 15 km jižně od města Trento. Lyžuje se celkem na 3 místech – nejrozsáhlejší areál s přibližně 60 km tratí leží přímo pod městečkem Folgaria, dalších asi 20 km sjezdovek nabízí areál Lavarone, který je vzdálený 12 km od Folgarie. Nejmenší areál Alpe Fiorentini s 5 km tratí leží mezi nimi. Středisko je skvělá volba pro vyznavače méně a středně náročných sjezdovek díky velkému množství modrých a červených sjezdovek. Středisko je tedy vhodné jak pro méně zkušené lyžaře, tak pro rodiny s dětmi. Pro snowboardisty je vybudovaný Jurassik Snowpark s přibližně 20 skoky a překážkami, snowpark Mazinga ve Fondo Piccolo a freestylový park Prinze v Lavarone. Ve Fondo Grande myslí i na malé snowboardisty, a proto je zde vybudovaný dětský snowpark pro začátečníky. I pro běžkaře je přichystána bohatá nabídka. V Lavarone mohou navštívit běžecký areál Centro Fondo Milegrobbe Vezzena s přibližně 60 km upravovaných tratí. O něco menší Centro Fodo Passo Coe leží 6 km od Folgarie. Ve středisku se dokonce nachází ojedinělá lyžařská škola pro lyžaře a zdravotně postižené. Mimo lyžování toto místo nabízí i další vyžití. Můžete navštívit městský sportovní areál Palasport di Folgaria s vnitřním bazénem a dětským bazénem, krytý zimní stadion PalaFolgariu s bruslařskou drahou nebo se můžete procházet po upravených cestách v rámci Nordic Walkingu.

Ubytování v hotelu Albergo Erica v San Sebastiano***

Hotel se nachází v městečku San Sebastiano, pouhých 5 minut jízdy do centra města Folgaria a k lyžařským vlekům. Zastávka skibusu je vzdálena cca 20 m od hotelu. Mezi hotelové vybavení patří recepce (check in 14.00-21.00 a check out 7.00-10.00), výtah, restaurace, bar, solárium, úschovnu lyží, parkoviště zdarma (omezená kapacita, nelze zarezervovat). Domácí zvířata v hotelu povolena na vyžádání a za poplatek.

Dvoulůžkové pokoje s možností až 2 přistýlek jsou vybaveny vlastním sociálním zařízením, fénem, telefonem, SAT/TV, a trezorem.

Stravování formou polopenze
  • Snídaně jsou podávány formou bufetu
  • Večeře výběr z 2 druhů těstovin a 2 druhů menu
  • Nápoje nejsou zahrnuty v ceně. Pouze kohoutková voda.
  • Možnost dokoupení plné penze za poplatek 10 €/os./den.
Informace o skipasech

Zájezd neobsahuje skipas a u CK se nedá dokoupit.

Důležité informace o zájezdu
  • Na začátku a na konci sezóny nemusí být otevřeny zcela všechny vleky v rámci lyžařského střediska. Tato skutečnost neopravňuje klienty k poskytnutí jakékoliv slevy ze zájezdu. Začátkem a koncem sezóny je omezen provoz skibusů. Skibusy jsou čistě v režii lyžařského střediska
  • Domácí zvířata v hotelu povolena na vyžádání a za poplatek
  • Wi-Fi za poplatek na recepci

565 656 610 Číslo zájezdu: 864 379
dnes 8–19 h

Itálie

Itálie je jeden z nejbohatších států Evropy co do přírodních i kulturních zajímavostí. Země na Apeninském poloostrově je krajinou nekonečných horských masivů, dlouhých písčitých pláží a bohaté historie. Hraničí s Francií, Švýcarskem, Rakouskem a Slovinskem. Uvnitř území se nacházejí dva vnitřní ministáty San Marino a Vatikán. Břehy Itálie omývá celkem pět moří: Jaderské, Jónské, Tyrhénské, Ligurské a Středozemní moře. Délka pobřeží je závratných 7 600 km.

Může se pochlubit svými dějinami, kulturními i přírodními krásami, z nichž 51 je zapsáno do seznamu památek UNESCO. Z přímořských regionů lze doporučit nejvíce oblíbené Benátsko, dále ale také Kalábrii, Palmovou riviéru, Toskánsko, Abruzzo apod. V zimě je Itálie lyžařským rájem, vyznavači zimních sportů z celého světa míří hlavně do Trentina - Alta Adige, Jižního Tyrolska, nebo propojených gigantů Dolomiti Superski a Sella Rondy. Benátky a Řím jsou zase jedněmi z nejoblíbenějších cílů vyznavačů eurovíkendů.

Itálie - více informací