Hotel Alfagar Village

  Portugalsko, Algarve, Albufeira

Alfagar II

    Portugalsko, Algarve, Albufeira
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Následující text je strojově přeložen... zobrazit v originále zobrazit v originále
Poloha: Na útesu s výhledem na Atlantický oceán, pláž může být dosaženo přes bytový komplex Alfagar I přes schody 300 m daleko, asi 5 km od Albufeira. Restaurace, bary a obchody asi 1,5 m. Doba přenosu: cca 40 až 120 minut.

Vybavení: Zařízení společně s vesnicí Alfagar I. Hotel s 90 apartmány má recepci, internetový koutek, bufetovou restauraci a à la carte restauraci (v Alfagaru I), bar a snack bar u bazénu (pouze v létě), mini market. Bazén a krytý bazén. Terasa s lehátky, slunečníky v ceně.

Ubytování: Aparthotel: Dvoupokojové apartmány (B1-4A): Samostatná ložnice, obývací pokoj s rozkládací pohovkou, kuchyňský kout, kávovar, klimatizace, trezor (za poplatek), satelitní TV, Wi-Fi (v ceně), telefon, koupelna s vanou a integrovanou sprchou, WC, vysoušeč vlasů, balkon / terasa, zahradní strana. Volitelně s přímým nebo bočním výhledem na moře (B1-4B). Superior dvoupokojové apartmány (B1-4C), jako je B2B, s přímým nebo bočním výhledem na moře. Prestige (v nové budově): Dvoupokojové apartmány (C1-4A), jako je B2A, s volitelným přímým nebo bočním výhledem na moře (C1-4B). Superior dvoupokojové apartmány (C1-4C), v horních patrech, jinak C2B.

Jídlo a pití: Bez stravy , snídaně nebo polopenze . Všechna jídla formou bufetu, ve večerních hodinách také à la carte (v závislosti na využití)

Zábava: Večerní zábava v sousedním hotelu Alfagar I.

Sport / Aktivity: V ceně: Fitness, fotbalové hřiště. Za poplatek 2 tenisové kurty. Rybaření, jízda na koni a golf (v blízkosti).

Wellness: Za poplatek: parní lázeň, sauna.

Rodiny: Hlídání dětí (za poplatek), dětský bazén s tobogány (od května do října, možnost počasí), dětské hřiště.

Info: Kreditní karty: Amex, Mastercard, VISA; Kategorie zemí: 4 hvězdičky.

Rezervace: Všichni hosté mohou využívat také vybavení hotelu Alfagar I. Venkovní aktivity a zařízení jsou k dispozici za příznivého počasí. Hotelier si při příjezdu rezervuje kauci ve výši 150, - € (v hotovosti nebo kreditní kartou).

Úspora výhod: 10% sleva na ptáky v určitých termínech, viz část ceny.

Informace o cenách: Následující informace platí pro letní sezónu 2019:
Informace o rezervacích: Prestige Appartements Type C jsou k dispozici pouze do 31.10.2019, od 01.11.2019 jsou tyto pokoje zavřené.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Alfagar Village ****
Typ pláže: špatný přístup, písčitá
Vzdálenost od pláže: 400 m

Popis ubytování a programu zájezdu v originále

Následující text je zobrazen v originále... zobrazit strojový překlad
Lage: Auf einer Klippe mit Blick über den Atlantik, der Strand ist über die Appartementanlage Alfagar I über Treppen in 300 m Entfernung zu erreichen, ca. 5 km von Albufeira. Restaurants, Bars und Einkaufsmöglichkeiten ca. 1,5 m. Transferzeit: ca. 40 bis 120 Minuten.

Ausstattung: Eine Anlage zusammen mit dem Alfagar I Village. Das Hotel mit 90 Appartements verfügt über Rezeption, Internetecke, Buffetrestaurant und A-la-carte-Restaurant (im Alfagar I) sowie eine Bar und eine Pool-/Snackbar (nur im Sommer), Minimarkt. Pool und Hallenbad. Terrasse mit Liegestühlen, Schirme inklusive.

Unterbringung: Aparthotel: Zweizimmer-Appartements (B1-4A): Separates Schlafzimmer, Wohnzimmer mit Sofabett, Küchenzeile, Kaffeemaschine, Klimaanlage, Safe (gegen Gebühr), SAT-TV, WLAN (inklusive), Telefon, Bad mit Badewanne und integrierter Dusche, WC, Föhn, Balkon/Terrasse, Gartenseite. Wahlweise auch mit direktem oder seitlichem Meerblick (B1-4B). Superior-Zweizimmer-Appartements (B1-4C), wie B2B, mit direktem oder seitlichem Meerblick. Prestige (im neuen Gebäude): Zweizimmer-Appartements (C1-4A), wie B2A, wahlweise auch mit direktem oder seitlichem Meerblick (C1-4B). Superior-Zweizimmer-Appartements (C1-4C), in den oberen Etagen, sonst wie C2B.

Essen & Trinken: Ohne Verpflegung, Frühstück oder Halbpension. Alle Mahlzeiten in Buffetform, abends auch à la carte möglich (je nach Auslastung)

Unterhaltung: Abendunterhaltung im Nachbarhotel Alfagar I.

Sport/Aktivitäten: Inklusive: Fitnessraum, Fußballplatz. Gegen Gebühr: 2 Tennisplätze. Angeln, Reiten und Golf (in der Nähe).

Wellness: Gegen Gebühr: Dampfbad, Sauna.

Familien: Babysitterservice (gegen Gebühr), Kinderpool mit Wasserrutschen (ab Mai-Oktober, wetterabhängig nutzbar), Kinderspielplatz.

Info: Kreditkarten: Amex, Mastercard, VISA; Landeskategorie: 4 Sterne.

Buchungshinweis: Alle Gäste können die Einrichtungen des Hotels Alfagar I auch mitnutzen. Die Aktivitäten und Einrichtungen im Außenbereich stehen wetterabhängig zur Verfügung. Der Hotelier behält bei Anreise eine Kaution in Höhe von 150,- € (bar oder Kreditkarte) ein.

Sparvorteil: 10% Frühbucherrabatt zu bestimmten Terminen entnehmen Sie bitte dem Preisteil.

Preisteilinformationen: Folgende Informationen sind gültig für die Sommersaison 2019:
Buchungshinweis: Die Prestige Appartements Typ C sind nur bis zum 31.10.2019 buchbar, ab 01.11.2019 sind diese Zimmer geschlossen.

565 656 610 Číslo zájezdu: 1 338 258
dnes 8–19 h

Lokalita

https://www.zajezdy.cz/dovolena-alfagar-ii-algarve-portugalsko-z1338258/#mapa
Informativní poloha hotelu (údaj z recenzí bez záruky).

Portugalsko

Menší ze dvou zemí na Pyrenejském poloostrově představuje nedoceněnou turistickou destinaci. Každoročně Portugalsko láká tisíce Čechů na vůni pomerančů i dalšího ovoce a chuť pravého portského vína. Jih země je proslavený nádhernými plážemi a bohatým nočním životem. Jedná se o oblast Algarve, je zde vybudováno nejvíce hotelů a moře je v rámci Portugalska nejteplejší. Střed země uspokojí milovníky historie díky četným kulturním památkám a hlavnímu městu Lisabonu. Sever vábí na staré lidové tradice v malých vesničkách a na pověstné vinné sklípky. Síla portugalského patriotismu je zde největší a centrem oblasti je velmi známé Porto. Portugalsko má asi deset a půl milionu obyvatel, tedy stejně jako Česká republika. K Portugalsku náleží i další dvě oblíbené ostrovní destinace, Azorské ostrovy a Madeira.

Od 1. 5. 2017 bude ve městě Santa Cruz na portugalském ostrově Madeira vybírána pobytová taxa “ecotax” ve výši 1 EUR/os./noc, max. 5 EUR/os./pobyt. Poplatek bude hrazen přímo v místě pobytu ubytovateli. Nařízení se vztahuje na všechny typy ubytovacích zařízení v obci Santa Cruz. Od poplatku jsou osvobozeny osoby do 18 let věku.

Portugalsko - více informací