Hotel Almond Casuarina Beach Resort

  Barbados, Jižní Barbados, Saint Lawrence Gap

Almond Casuarina

    Barbados, Saint Michael, Barbados - Bridgetown
Tento hotel není aktuálně v nabídce

Poloha: Almond Casuarina má 280 pokojů, leží v tropické zahradě přímo u pláže v oblasti Bridgetown, nákupní možnosti jsou pár minut chůze od hotelu. Hotel je vhodný o pro děti. transfer z mezinárodního letiště na Barbadosu trvá cca 20 minut jízdy.

Vybavení: K vybavení hotelu patří vstupní hala s recepcí, 3 restaurace s místní a mezinárodní kuchyní, 3 bary, 3 bazény, spa centrum s širokou nabídkou masáží a procedur, dětský klub s programem pro děti, hlídání dětí na vyžádání, směnárna, prádelna, Wi-fi v areálu hotelu.

Ubytování: Klimatizace, koupelna s WC, střešní ventilátor, trezor, fén, telefon s přímou volbou, televize, varná konvice, žehlička a žehlící prkno, možnost připojení k internetu, balkon nebo terasa. Nabídku nadstandardního ubytování Vám rádi zpracujeme na požádání.

Stravování: Stravování je zajištěno formou all inclusive.

Pláž: Hotel leží přímo u tropické pláže.

Sport a zábava: Občasné animační programy, posilovna, squash, 2 tenisové kurty, vodní sporty na pláži: vodní lyže, windsurfing, plachtění, kajaky, šlapadla, šnorchlování, motorizované vodní sporty, rybaření, banana boat a mnoho dalšího. Využít můžete také některého z námi nabízených fakultativních výletů.

Program pobytového zájezdu:

1.den: Sraz 2 hodiny na letiště před plánovaným odletem, odbavení, let na trase Praha (Vídeň) - Barbados, přílet na Barbados, transfer do hotelu, ubytování, nocleh.

2.den - dva dny do návratu : Pobyt ve vybraném hotelu, volno, koupání, zábava, možnost fakultativních výletů.

Předposlední den: Snídaně, volno volný program, transfer na letiště, odlet z ostrova Barbados, let na trase do Prahy (Vídně).

Poslední den let na trase do Prahy nebo Vídně, přílet.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Almond Casuarina Beach Resort ****
Typ pláže: písčitá
Vzdálenost od pláže: přímo u pláže

565 656 610 Číslo zájezdu: 835 351
dnes 8–19 h

Lokalita

https://www.zajezdy.cz/dovolena-almond-casuarina-saint-michael-barbados-z835351/#mapa
Informativní poloha hotelu (údaj z recenzí bez záruky).