Altis Belém Hotel & Spa

  Portugalsko, Lisabon a okolí, Lisabon

ALTIS BELEM HOTEL & SPA

    Portugalsko, Lisabon a okolí, Lisabon
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Poloha

Tento nově postavený luxusní hotel zaujímá jedinečnou polohu na nábřeží v historické čtvrti Belém v Lisabonu. Hotel Altis se nachází jen pár minut chůze od budovy kulturního centra v Belému. Mezinárodního letiště v Lisabonu je od hotelu vzdálené 20 min jízdy.

Vybavení hotelu

Hotel disponuje vnitřním i venkovním bazénem, lázněmi a střešní sluneční terasou.

Vybavení pokoje

Altis Belém Hotel & Spa poskytuje ubytování v pokojích s LCD TV, elektricky ovládanými závěsy, kávovarem Nespresso a moderní koupelnou. Všechny pokoje mají bezdrátové připojení k internetu a skýtají panoramatický výhled na nábřeží.

Stravování

Hosté hotelu Altis Belém mohou stolovat v restauraci Feitoria, která se specializuje na moderní přípravu tradičních pokrmů portugalské kuchyně. K dispozici je také Oyster & Sushi Bar s výhledem na řeku a přístav.

Sport a zábava

Altis Hotel nabízí lázně, kde se provádí řada procedur včetně masáží. Jejich součástí je i parní lázeň. Můžete si vypůjčit knihu z knihovny nebo si prohlédnou překrásný lesopark Parque de Florestal Monsanto, rozprostírající se 4 km odtud.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Altis Belém Hotel & Spa *****

565 656 610 Číslo zájezdu: 1 747 018
dnes 8–19 h

Lokalita

Portugalsko

Menší ze dvou zemí na Pyrenejském poloostrově představuje nedoceněnou turistickou destinaci. Každoročně Portugalsko láká tisíce Čechů na vůni pomerančů i dalšího ovoce a chuť pravého portského vína. Jih země je proslavený nádhernými plážemi a bohatým nočním životem. Jedná se o oblast Algarve, je zde vybudováno nejvíce hotelů a moře je v rámci Portugalska nejteplejší. Střed země uspokojí milovníky historie díky četným kulturním památkám a hlavnímu městu Lisabonu. Sever vábí na staré lidové tradice v malých vesničkách a na pověstné vinné sklípky. Síla portugalského patriotismu je zde největší a centrem oblasti je velmi známé Porto. Portugalsko má asi deset a půl milionu obyvatel, tedy stejně jako Česká republika. K Portugalsku náleží i další dvě oblíbené ostrovní destinace, Azorské ostrovy a Madeira.

Od 1. 5. 2017 bude ve městě Santa Cruz na portugalském ostrově Madeira vybírána pobytová taxa “ecotax” ve výši 1 EUR/os./noc, max. 5 EUR/os./pobyt. Poplatek bude hrazen přímo v místě pobytu ubytovateli. Nařízení se vztahuje na všechny typy ubytovacích zařízení v obci Santa Cruz. Od poplatku jsou osvobozeny osoby do 18 let věku.

Portugalsko - více informací