Alzer Hotel

  Turecko, Istanbul

ALZER HOTEL

    Turecko, Istanbul
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Poloha

Hotel Alzer má výjimečnou polohu přímo v historickém centru Istanbulu vedle Modré mešity a nabízí překrásné výhledy z terasy na okolní věžičky Sulthanatu.

Vybavení hotelu

Poloha hotelu v samém historickém centru značí, že se jedná o jeden z prvních hotelů v Istanbulu a posledních letech byl celý zcela zrekonstruován s velkým důrazem na detail. Přátelský personál hotelu je Vám k dispozici 24 hodin denně, wifi internet je v hotelu zdarma.

Vybavení pokoje

Čisté a pohodlné pokoje nabízejí moderní vybavení, včetně klimatizace.

Stravování

Začněte každý den s bohatou snídani podávanou v restauraci hotelu Alzer na okouzlující terase s výhledem na Modrou mešitu a Marmarské moře.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Alzer Hotel ****

565 656 610 Číslo zájezdu: 1 747 020
dnes 8–19 h

Lokalita

https://www.zajezdy.cz/dovolena-alzer-hotel-istanbul-a-okoli-turecko-z1747020/#mapa
Informativní poloha hotelu (údaj z recenzí bez záruky).

Turecko

Turecko je zemí Orientu, která vzhledem k poloze na pomezí dvou kontinentů, je přepestrou směsicí a přebohatou pokladnicí kultur, tradic a historie, lákající k poznání. Již při vyslovení jména této země, mnohým z nás se vybaví nekonečné dlouhé pláže a příjemně hřejivé paprsky slunce, klikaté uličky bazarů, přeplněné výlohy místních vyhlášených zlatníků, světoznámé pestrobarevné koberce, kterými své paláce zdobí monarchové po celém světě, smlouvání při nákupech suvenýrů, sladká vůně jasmínu a baklavy pouličního prodejce… Turecko se však pyšní také jednou z nejstarších historií vůbec. Vždyť právě na území dnešního Turecka se vyvíjely nejstarší civilizace lidstva. Postupem času a během let a staletí tak Chetité, Peršané, Trójané, Řekové i Římané a mnohé další civilizace zde zanechali stopy svých kultur a předurčili toto území jedním z nejzajímavějších pro historiky a milovníky dějin vůbec.

Turecko - více informací