Amari Hua Hin Hotel

  Thajsko, Hua Hin

Amari Hua Hin

    Thajsko, Hua Hin
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Poloha

Hotel se nachází 7 minut chůze od pláže Khao Takiab Beach. Do města Hua Hin či na trh je to 10 minut jízdy. Cesta do Bangkoku trvá přibližně 2,5 hodiny (250 km).

Ubytování

Pokoje jsou rozděleny do několika kategorií podle velikosti a výhledu (Deluxe s výhledem na hory, na bazén, směrem k moři, rodinné apartmá s výhledem k moři či na bazén nebo jednopokojové apartmá). Všechny pokoje jsou však vybaveny klimatizací, plochou TV se satelitem a DVD přehrávačem, bezpečnostní schránkou, minibarem, telefonem, přístrojem na přípravu kávy a čaje, balkonem. K dispozici je denní tisk. Wi-Fi připojení je zdarma.

Vybavení a služby

Restaurace Mosaic nabízí snídaně formou mezinárodního bufetu s thajskými pokrmy, Coral Lounge je ideální místo na kávu či čaj a lehké občerstvení, Aqua Pool Bar nabízí výběr oblíbených koktejlů a thajského občerstvení u bazénu, Reef Deli & Wine Lounge nabízí čerstvé sendviče, saláty, pečivo a zmrzlinu, Shoreline Beach Club je vyhlášený pro čerstvé mořské plody, maso a drůbež na grilu. Pokojová služba je k dispozici 24 hodin denně.
Recepce otevřená 24 hodin denně, nabídka výletů a golfu, kyvadlová doprava, transfery, služba hlídání dětí, služba praní a žehlení prádla, bezbariérový přístup. Pro obchodní cestující je zde vybavené business centrum, 3 sály, 7 vybavených salonků a 2 místa pro venkovní setkání.

Sport a zábava

Venkovní bazén, dětský bazén, dětský klub a programy pro děti, lázeňské centrum, masáže, fitness centrum, běžecká dráha, venkovní teamové hry v plážovém klubu.

Stravování

Snídaně

Doprava

Letecky

1. den

VÍDEŇ- BANGKOK
Odlet z Prahy s mezipřistáním . Občerstvení během letu.

2. den

BANGKOK-HUA HIN
Přílet do Bangkoku, pokračováni cesty na HUA HIN. Transfer do hotelu, ubytování. Nocleh.

3-13. den

HUA HIN
Volný čas na koupání a opalování. Využívání služeb hotelu (snídaně). Možnost fakultativních výletů.

14. den

HUA HIN – BANGKOK
Transfer z hotelu na letiště,let do Bangkoku. Pokračováni letu do Vídně s přestupem. Občerstvení během letu.

15. den

VÍDEŇ
Přílet do Vídně. Konec programu.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Amari Hua Hin Hotel ****
Typ pláže: písčitá
Vzdálenost od pláže: 250 m

565 656 610 Číslo zájezdu: 1 141 286
dnes 8–19 h

Lokalita

https://www.zajezdy.cz/dovolena-amari-hua-hin-hua-hin-thajsko-z1141286/#mapa
Informativní poloha hotelu (údaj z recenzí bez záruky).

Thajsko

"Země úsměvů" je ideálním místem ke strávení dovolené. Vybere si zde každý, příznivci historických památek, nedotčené přírody i vyznavači nočního života a zábavy. Je to země kontrastů, kde naleznete horské kmeny na severu země, rybářské komunity na jihu, starobylé paláce i úchvatné tropické ostrovy s nejkrásnějšími plážemi. Všude vás budou doprovázet přátelští a přívětiví lidé. Je to vliv budhismu, ale i tradice, kde značnou úlohu hraje tolerance a bezstarostný přístup k životu. Přesvědčte se s námi, že Thajsko je turistickou destinací, která vám poskytne služby na nejvyšší úrovni.

Thajsko - více informací