Americana Hotel

  Velká Británie, Anglie, Londýn

AMERICANA

    Velká Británie, Anglie, Londýn
Detail nabídky a možnosti objednání zájezdu:
Poloha

Malý 3* hotel nabízející moderní ubytování přímo v centru Londýna, hned vedle Regent ?s Park a Baker Street. Muzeum voskových figurín Madame Tussauds se nachází v pěší dostupnosti od hotelu.

Ubytování

Moderně zařízené pokoje mají vlastní koupelnu a WC. K vybavení pokojů patří toaletní potřeby, fén, ručníky, televizor, Wi-fi a telefon.

Popis

Místo, kde se setkává minulost a současnost. Směs historie, přelomové architektury a kultury vytvořila úchvatné a neustále se vyvíjející město. Nemůžeme být překvapeni, že se hlavní město Británie stalo Mekkou návštěvníků a úžasným místem k životu. Je zde skutečně něco, co osloví každého, ať už jsou jeho zájmy jakékoli. Přijeďte a zjistěte sami, co všechno vám může nabídnout... nespočet galerií, muzeí a zábavy. Tato živá metropole zahrnuje rozličné kultury svých obyvatel, jež se navenek projevují v kuchyni, obchodech, hudbě a celé řadě festivalů. Nachází se zde čtyři Památníky Světového dědictví – Tower, Westminsterský palác, Maritime Greenwich a zahrady Kew. V Londýně je 3800 hospod, tj. 9 % z celého území Spojeného království.

Vybavení a služby

Klimatizace, snídaňová místnost, trezor, Wi-Fi, úschovna zavazadel, 24hodinová recepce.

Program

Individuální zájezd s možností zakoupení fakultativních služeb předem. Přehled naleznete níže, ceny uvádíme v záložce Ceník a objednávka. Klienti si pro rychlou orientaci a pohodlnou přepravu u nás rádi objednávají: Transfer Soukromý transfer z/na letiště Heathrow, Stansted nebo Gatwick - auto až pro 3 osoby Sdílený transfer z/na letiště Stansted nebo Gatwick - cena za osobu Jízdenka na vlak Heathrow Express z letiště Heathrow na nádraží Paddington a zpět - cena za osobu Jízdenky Vyhlídkový autobus - jízdenka na 24 h, nástup/výstup na kterékoliv ze zastávek, audioprůvodce ve světových jazycích. Plavba lodí – jízdenka na 24 h na vyhlídkovou plavbu po Temži. Nástup a výstup v přístavištích Tower, Westminster, London Eye a Greenwich. Komentář místního průvodce o londýnských památkách v AJ. Vstupenky London Pass na 2/3 dny – vstup do 80 atrakcí, muzeí a historických budov (včetně Tower of London, hradu Windsor, ZOO, London Bridge, Kensingtonského paláce, Westminsterského opactví, Královské observatoře v Greenwich, nebo divadla Globe). Dále zahrnuje plavbu lodí po Temži a jízdenku na vyhlídkový autobus na 1 den. London Eye – S výškou 135 m se řadí mezi největší vyhlídková kola na světě. Projížďka trvá cca 30 minut. Užijte si panoramatický výhled na celý Londýn. V ceně je zahrnut přednostní vstup na atrakci. Tower of London - nejznámější pevnost a anglická nejnavštěvovanější památka, která byla v minulosti palácem, ale i ZOO. V ceně je zahrnuta také prohlídka korunovačních klenotů a přednostní vstup do Toweru. Výlety Warner Bros. Studios - Harry Potter – 7 - 8 hod. Čeká Vás prohlídka studií po stopách Harryho, Rona a Hermiony a objevíte zázraky kouzelného světa. Prohlédnete si např. Hagridovu chatu, nástupiště 9 3/4 , projedete se Bradavickým expressem, nebo se projdete po Příčné ulici. V zákulisí uvidíte kostýmy, kulisy a ručně vyřezávané rekvizity. Výlet zahrnuje dopravu z Londýna a zpět. Dále doporučujeme: Madame Tussaud’s – muzeum, kde můžete vidět voskové figuríny známých herců, zpěváků, sportovců, ale také státníků a historických osobností. The London Dungeon – muzeum nebo spíše strašidelný hrad, který vás provede dějinami Londýna a okoření je hrůzostrašnými příběhy. British Museum – 2,5 h. Prohlídka Britského muzea s místním průvodcem. Oxford, Stratford a Warwick Castle – 11 h. Pěší vycházka po Oxfordu úzkými uličkami, návštěva Stratfordu – rodiště Williama Shakespeara a hradu Warwick. Stonehenge – výlet k jednomu z nejzáhadnějších míst na světě (80 kamenů vážících až 40 t). V případě Vašeho zájmu o doporučené výlety nás neváhejte kontaktovat. Aktuální dostupnost a ceny Vám rádi ověříme.

Základní cena zahrnuje

  • letenku, letištní taxy, 3 noci se snídaní v 2lůžkovém pokoji, pojištění storna zájezdu a léčebných výloh, zákonné pojištění CK

Základní cena nezahrnuje

  • transfery z/na letiště, fakultativní výlety

Informace o zájezdu

Pořadatel: NATOUR spol. s r. o., IČ 49974769.
Název hotelu dle pořadatele: AMERICANA ***
Lokalita dle pořadatele: Londýn a okolí, Londýn
Tento zájezd je pojištěn pro případ úpadku cestovní kanceláře.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Americana Hotel ***

565 656 610 Číslo zájezdu: 2 545 437
dnes 8–19 h

Lokalita

Nezávazná objednávka

AMERICANA
    Velká Británie, Anglie, Londýn

Cena
16 990 Kč/os

Cestující

Číslo zájezdu: 2 545 437

Zájezd

dospělá osoba na pevném lůžku
2
16 990 Kč
příplatek za Vyhlídkový autobus, 1 den - osoba
0
1 550 Kč
příplatek za Plavbu lodí - osoba
0
920 Kč
příplatek za Tower of London - osoba
0
3 140 Kč
příplatek za London Eye - osoba
0
1 910 Kč
příplatek za London Pass 2 dny - osoba
0
4 930 Kč
příplatek za London Pass 3 dny - osoba
0
5 450 Kč
příplatek za sdílený transfer z/na letiště Stansted - osoba
0
870 Kč
příplatek za Warner Bros Studios - Harry Potter - osoba
0
3 760 Kč
příplatek za soukromý transfer z/na letiště Heathrow - osoba
0
7 710 Kč
příplatek za soukromý transfer z/na letiště Stansted - osoba
0
6 280 Kč
příplatek za jízdenku na vlak Heathrow Express - osoba
0
1 990 Kč

Pojištění

balíček pojištění Uniqa (cestovní, sportovní, storno, odpovědnost za škodu) - dospělý
2
220 Kč
balíček pojištění Uniqa (cestovní, sportovní, storno, odpovědnost za škodu) - dítě do 18 let
0
136 Kč
samostatné pojištění storna Uniqa - za osobu
0
270 Kč

Parkování

zvýhodněné parkování u letiště Praha - 4 dny
0
1 090 Kč