Ammos Beach Hotel

  Řecko, Karpathos, Karpathos město

5/5

Ammos Beach apartman

    Řecko, Karpathos, Karpathos město
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Popis hotelu
Ammos Beach apartman

Velmi oblíbený apartmánový dům na písečné pláži s oblázky nabízí našim klientům ubytování v prostorných studiích a apartmánech s krásným výhledem na moře. První taverny jsou vzdáleny zhruba 100 metrů a první obchůdky zhruba 500 metrů, centrum Pigadie 2 kilometry a letiště 15 kilometrů. Doporučujeme rodinám s dětmi a menším skupinám.

PLÁŽ

Písečná pláž s menšími oblázky přímo u hotelu, kde jsou k dispozici lehátka a slunečníky ZDARMA. 

UBYTOVÁNÍ

STUDIA - jedna místnost se dvěmi pevnými lůžky a rozkládacím gaučem, s vybaveným kuchyňským koutem, lednicí s mrazákem, varnou konvicí, sociálním zařízením (sprcha, WC), fénem, TV, WiFi, trezorem, klimatizací za příplatek zhruba 6 EUR za den, balkonem nebo terasou s výhledem na moře.
APARTMÁNY - dvě pevná lůžka v ložnici, v druhé místnosti rozkládací gauč pro dvě osoby, s vybaveným kuchyňským koutem, lednicí s mrazákem, varnou konvicí, sociálním zařízením (spcha, WC), fenem, TV, WiFi, trezorem, klimatizace za příplatek zhruba 11 EUR za den, balkonem nebo terasou s výhledem na moře.

STRAVOVÁNÍ

BEZ STRAVY

Polopenze formou bufetu včetně jednoho nápoje k večeři (voda, víno) lze dokoupit v hotelu Venezia, který nabízí slevy pro děti do 12 let.

VYBAVENÍ HOTELU

Menší recepce, plocha na cvičení, dětský koutek. Možnost využití bazénu ve vedlejším hotelu Venezia.

Destinace

Pigadia je zároveň hlavním městem ostrova Karpathos. Přístavní město bývá v sezóně rušným místem a vybízí k romantickým procházkám, nákupům i nočnímu vyžití. Pigadia získalo své jméno podle studen, které jsou v této oblasti nepřehlédnutelné. V blízkosti města se rozprostírá 4km dlouhá, písečná pláž s bazilikou Ag. Fotini z 5.stol.n.l., přezdívaná také Poseidonovým chrámem. Druhá pláž Kyra Panagia je písečně-oblázková a dostala své jméno podle nedalekého kostela Kyria Panagia.

 

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Ammos Beach Hotel ***
Typ pláže: písčito - oblázková
Vzdálenost od pláže: přímo u pláže

565 656 610 Číslo zájezdu: 2 041 468
dnes 8–19 h

Hodnocení

11. nejlepší hotel v destinaci Karpathos

5/ 5 1 recenzí

Jiří Blažej září 2017 Úžasné místo, skvělá dovolená. Pobyt jsme si nemohli vynachválit. Preferujeme dovolenou bez stravy s ubytováním na klidném, nejlépe opuštěném místě s výhledem na... celá recenze

Lokalita

https://www.zajezdy.cz/dovolena-ammos-beach-apartman-karpathos-recko-z2041468/#mapa
Informativní poloha hotelu (údaj z recenzí bez záruky).

Řecko

Řecko leží v jižní Evropě, rozkládá se na pevnině a na četných ostrovech, které tvoří jednu pětinu řeckého území. Členitá pobřeží i romantické pláže jsou omývány Egejským, Krétským, Thráckým, Středozemním a Jónským mořem. Na poloostrově Attika se rozkládají Athény, hlavní město Řecka. Poznávejte antické památky, odpočívejte u čistého moře, vyzkoušejte speciality místní kuchyně. Nejoblíbenější ostrovy jsou Kréta, Rhodos, Zakynthos, Thassos a Santorini.

Od roku 2018 je v Řecku zavedena pobytová taxa, která se od roku 2024 mění na klimatickou taxu. Platba probíhá přímo na recepci hotelu v den příjezdu a její výše je dle oficiální kategorie (počtu hvězdiček) hotelu následující:

Březen až říjen:

  • 1,50 € za pokoj a noc pro 1-2 hvězdičkové hotely
  • 3,00 € za pokoj a noc pro 3 hvězdičkové hotely
  • 7,00 € za pokoj a noc pro 4 hvězdičkové hotely
  • 10,00 € za pokoj a noc pro 5 hvězdičkové hotely
  • 1,50 € za noc ve studiích a apartmánech všech kategorií

Listopad až únor:

  • 0,50 € za pokoj a noc pro 1-2 hvězdičkové hotely
  • 1,50 € za pokoj a noc pro 3 hvězdičkové hotely
  • 3,00 € za pokoj a noc pro 4 hvězdičkové hotely
  • 4,00 € za pokoj a noc pro 5 hvězdičkové hotely
  • 0,50 € za noc ve studiích a apartmánech všech kategorií

Řecko - více informací