Amorita Resort Hotel

  Filipíny, Bohol, Panglao Island

Amorita Resort

  Filipíny, Bohol
Tento hotel není aktuálně v nabídce

Poloha
Tento nádherný, luxusně vybavený Amorita Resort obklopený svěží zahradou se nachází v živé oblasti na jižním pobřeží ostrova Panglao, která je známá svými rajskými výhledy a krásnými plážemi. V okolí najdete mnoho restaurací, barů a obchodů. Hotel je přibližně vzdálen 125 km od letiště v Cebu (transfer zahrnuje trajektovou přepravu a autobusovou přepravu).
Pláž
Hotel Amorita Resort má nejkrásnější pláž na ostrově - Alona Beach, známý pro svůj jemný bílý písek a korálový útes. Lehátka a slunečníky jsou k dispozici zdarma v samostatné hotelové části pláže.
Vybavení
24-hodinová recepce s lobby, restauracemi Saffron a Azotea, bar Tomar Tapas nabízející občerstvení pocházejících ze španělské kultury, nealkoholické a alkoholické nápoje. Kromě toho jsou zdarma k dispozici dva nekonečné bazény (jeden se samostatnou částí pro děti) - deštníky, lehátka a ručníky. Za poplatek prádelna, půjčovna aut, konferenční centrum, SPA centrum. Pro nejmladší hosty dětské hřiště a hlídání dětí (za poplatek).
Strava
Snídaně formou bohatého a pestrého bufetu (místní i mezinárodní jídla). Kromě toho hotelové restaurace a bar Tomar nabízejí občerstvení za poplatek, evropskou a místní kuchyni, alkoholické a nealkoholické nápoje.
Sport a zábava
K dispozici je zdarma půjčovna kol, posilovna, skupinové kurzy jógy a stolní tenis. Za poplatek lázeňské centrum (ošetření obličeje a těla, masáže), vodní sporty (včetně windsurfingu, potápění, kajaků a vodních skútrů).
Internet
WiFi zdarma v celém hotelu i na pokojích.
Místní kategorie
*****
Stránky hotelu
www.amoritaresort.com
Náš názor
Tento luxusní hotel se nachází v zábavní části ostrova, mezi bujnou zelení a hned vedle nejkrásnější pláže na ostrově - pláže Alona, potěší každého, kdo hledá zábavu i relaxaci. Vhodné pro milovníky orientální kuchyně, přírody, korálových útesů a bílých pláží.
Výše uvedený text je překladem polského originálu, který je nedílnou součástí smlouvy o zájezdu. Chyby v překladu vyhrazeny.

Program

Den 1
Sraz na letišti F. Chopina ve Varšavě, u stanoviště CK 3 hodiny před plánovaným odletem letadla. Aktuální letové řády sledujte na R.pl/rozklady. Let do Cebu (buď přímý let nebo pravidelnou linkou s přestupem).
Den 2
Přistání, transfer do vybraného hotelu.
Den 3 až předposlední
Čas na odpočinek, koupání v moři a opalování, účast na fakultativních výletech. Předposlední den vystěhování, transfer trajektem na ostrov Cebu a přelet do Polska (přímým letem nebo pravidelnou linkou s přestupem).
Den poslední
Přílet do Polska. Aktuální letové řády sledujte na R.pl/rozklady.
Výše uvedený text je překladem polského originálu, který je závazný a je nedílnou součástí smlouvy o zájezdu. Chyby v překladu nebo změny obsahu vyhrazeny.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Amorita Resort Hotel ****
Typ pláže: písčitá
Vzdálenost od pláže: přímo u pláže

565 656 610 Číslo zájezdu: 2 704 765
dnes 8–19 h

Lokalita

https://www.zajezdy.cz/dovolena-amorita-resort-bohol-filipiny-z2704765/#mapa
Informativní poloha hotelu (údaj z recenzí bez záruky).