Hotel Anadiomeni Apartments

  Řecko, Zakynthos, Laganas

5/5

ANADIOMENI

    Řecko, Zakynthos, Laganas
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Název zájezdu dle CK

ANADIOMENI

Proč právě sem
  • Zábava na dosah
  • Výhodná poloha
  • Pro všechny generace
Poloha

Studia s velmi příjemnou rodinnou atmosférou se nacházejí ve známém letovisku Laganas, nedaleko proslulé 'želví pláže'. Živé turistické centrum je ve vzdálenosti cca 5 minut chůze. V blízkosti se nachází mnoho obchodů s potravinami, suvenýry, restaurace, bary, kavárny a poštovní schránka. Zastávka autobusu je cca 7 minut chůze, na hlavní třídě.

Vybavení a služby

Recepce (v provozu během dne, obvykle od 09:00-22:00), společenská místnost s TV/SAT, bar, snackbar a kavárna u bazénu, malá zahrada. Ve snackbaru u bazénu je možné si během dne zakoupit - saláty, toasty, burgery, hranolky, zmrzliny, dezerty, nealkoholické a alkoholické nápoje. Plážové osušky jsou k dispozici za poplatek. Wi-Fi v prostoru recepce zdarma. Komplex tvoří 3 budovy se studii. Dvoulůžková studia mají možnost jedné přistýlky, ve studiích pro 4 osoby jsou obvykle 3 pevná lůžka a jedna přistýlka pro dítě nebo 2 přistýlky pro děti. Dále jsou zde dvouložnicové apartmány pro 4 osoby s velkým balkónem, které mají společné sociální zázemí a malý kuchyňský kout (toto ubytování je pouze na vyžádání).

Ubytování

Všechna studia jsou vybavena koupelnou se sprchovým koutem, WC, fénem, telefonem, TV/SAT, kuchyňským koutem se základním vybavením, elektrickým vařičem, chladničkou, překapávačem na kávu nebo rychlovarnou konvicí (jen na některých pokojích), klimatizací (za poplatek), balkónem nebo terasou s výhledem na bazén, zahradu nebo letovisko s bočním výhledem na moře. Sejf je k dispozici na recepci nebo pokoji (za poplatek). Dětská postýlka na vyžádání zdarma.

Stravování

Bez stravy. V letovisku je nespočet restaurací, taveren, stánků s rychlým občerstvením, kde se dá pohodlně i cenově přijatelně najíst.

Pláž

Pěkná písečná pláž s pozvolným vstupem do moře je k dosažení cestou po silnici.

Vzdálenosti

Pláž: cca 150 m
Centrum: cca 30 m

Poznámka

Povinná pobytová taxa: 0,50 € za studio a noc. Poplatek je účtován za celé studio / apartmán, nikoliv za osobu a platí se na místě.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Anadiomeni Apartments ***
Typ pláže: písčitá
Vzdálenost od pláže: 150 m

565 656 610 Číslo zájezdu: 1 879 907
dnes 8–19 h

Hodnocení

12. nejlepší hotel v destinaci Zakynthos

5/ 5 1 recenzí

Eva S. srpen 2018 Až překvapivěc pěkná dovolená. Laganas je rušné středisko, ale pokud jste ubytování stranou hlavních dvou tepen zábavy, tak máte klid. Apartmany Anadiomeni jsme ... celá recenze

Hodnocení cestovatelů na webu Tripadvisor

Lokalita

https://www.zajezdy.cz/dovolena-anadiomeni-zakynthos-recko-z1879907/#mapa
Informativní poloha hotelu (údaj z recenzí bez záruky).

Řecko

Řecko leží v jižní Evropě, rozkládá se na pevnině a na četných ostrovech, které tvoří jednu pětinu řeckého území. Členitá pobřeží i romantické pláže jsou omývány Egejským, Krétským, Thráckým, Středozemním a Jónským mořem. Na poloostrově Attika se rozkládají Athény, hlavní město Řecka. Poznávejte antické památky, odpočívejte u čistého moře, vyzkoušejte speciality místní kuchyně. Nejoblíbenější ostrovy jsou Kréta, Rhodos, Zakynthos, Thassos a Santorini.

Od roku 2018 je v Řecku zavedena pobytová taxa, která se od roku 2024 mění na klimatickou taxu. Platba probíhá přímo na recepci hotelu v den příjezdu a její výše je dle oficiální kategorie (počtu hvězdiček) hotelu následující:

Březen až říjen:

  • 1,50 € za pokoj a noc pro 1-2 hvězdičkové hotely
  • 3,00 € za pokoj a noc pro 3 hvězdičkové hotely
  • 7,00 € za pokoj a noc pro 4 hvězdičkové hotely
  • 10,00 € za pokoj a noc pro 5 hvězdičkové hotely
  • 1,50 € za noc ve studiích a apartmánech všech kategorií

Listopad až únor:

  • 0,50 € za pokoj a noc pro 1-2 hvězdičkové hotely
  • 1,50 € za pokoj a noc pro 3 hvězdičkové hotely
  • 3,00 € za pokoj a noc pro 4 hvězdičkové hotely
  • 4,00 € za pokoj a noc pro 5 hvězdičkové hotely
  • 0,50 € za noc ve studiích a apartmánech všech kategorií

Řecko - více informací