Hotel Anantara Bazaruto Island Resort & Spa

  Mosambik, Bazaruto Island

Riu Bambu

    Mosambik, Bazaruto Island
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Popis

obľúbený rezort RIU, pozostávajúci z viacerých hotelov rozmiestnených v tropickej záhrade, sa nachádza na krásnej pláži Playa de Arena Gorda. Hotel RIU Bambu bol v lete 2017 zrenovovaný. So svojimi 1.000 izbami ponúka pohodlie a priestor pre rodiny s deťmi, páry, či skupiny priateľov - pre deti je k dispozícii detský klub RiuLand, „násťroční“ sa zase zabavia s programom RIU4U. Dospelí si môžu užívať slnečné lúče pri bazénoch, či na pláži a večer si vychutnávať živú hudbu i zábavu na diskotéke. Od letiska je vzdialený cca 35 minút jazdy autom.

Vybavenie

vstupná hala s recepciou, 5 reštaurácií (bufetové aj la carte reštaurácie), steakhouse, 5 barov, 5 bazénov, detský bazén, slnečná terasa, fitness centrum, SPA centrum, detský klub, klub pre „násťročných“, aquapark „Splash Water World“, kaderníctvo, klenotníctvo, diskotéka, nočný klub, práčovňa za poplatok. Wi-Fi pripojenie v lobby zdarma.

Pláž

hotel leží priamo na krásnej dlhej pláži s jemným bielym pieskom Playa de Arena Gorda. Slnečníky, ležadlá a osušky zdarma pri bazéne i na pláži.

Zábava a šport

denné aj večerné animácie, tematické večery, živá hudba, diskotéka, nočný klub, tanec, fitness centrum, tenis, nemotorizované a motorizované vodné športy (niektoré za poplatok) - windsurfing, surfovanie, katamarán, šnorchlovanie, kajak, za poplatok PADI potápačské centrum, SPA centrum (masáže, kozmetické procedúry), výlety do okolia, rybolov.

Stravovanie

24 hodinový All inclusive - raňajky, obedy a večere formou bufetu (večera je možná i výberom z la carte), miestne alkoholické a nealkoholické nápoje, ľahké občerstvenie počas dňa v snack bare.

Vybavenie izieb

útulné klimatizované izby majú k dispozícii vlastné sociálne zariadenie (kúpeľňa s WC), fén, SAT-TV, telefón, minibar, rádio, balkón alebo terasu. Wi-Fi zadarmo.

Poznámka

Typy izieb sú: Standard, Deluxe, Famiyl, Family wtih Sofa bed, Junior Suite.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Anantara Bazaruto Island Resort & Spa *****
Typ pláže: písčitá
Vzdálenost od pláže: přímo u pláže

565 656 610 Číslo zájezdu: 2 311 728
dnes 8–19 h

Lokalita

Dominikánská republika

Dominikánská republika je stát nalézající se na souostroví Velké Antily v Karibském moři. Ostrov objevil v roce 1492 Kryštof Kolumbus a byl tímto ostrovem, stejně jako současní návštěvníci, okouzlen. Přírodní krásy tohoto státu jsou velmi různorodé. Naleznete zde třítisícová horská pásma, národní parky, jezera, jeskyně a především nekonečné písčité pláže u křišťálového moře. Dominikánská republika vám umožní nahlédnout i do své zajímavé historie prostřednictvím velkého množství památek v koloniálním stylu.

Nádherný tropický ostrovní stát Karibiku si vás získá výjimečným exotickým prostředím. Tady se během vaší dovolené zastaví čas. V dominikánské republice na vás čeká velmi přívětivé prostředí, lidé jsou velmi milí a ostrov je celkově romantickým rájem pro zamilované páry. Nezapomenutelná je kombinace krásného pobřeží s exotickým slunečným počasím. Nejvyhledávanější lokality jsou Punta Cana a Boca Chica.

Do 25. dubna 2018 si turisté musí pro vstup do země po příletu obstarat turistickou kartu. Od 25. dubna 2018 bude poplatek za turistickou kartu již zahrnut v ceně letenky.

Dominikánská republika - více informací