Hotel Angsana Laguna Phuket Resort

  Thajsko, Phuket, Bang Tao Beach

Angsana Laguna Phuket

    Thajsko, Phuket
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Popis hotelu

Tento resort pochází z roku 1992. Prázdninový areál nabízí hostům celkem 409 pokojů. Nacházejí se v 5patrové hlavní budově nebo v jedné z 2 vedlejších budov. Vedlejší budovy jsou maximálně 3patrové. Areál má celkem 36 vil/domů. Do všech poschodí lze vyjít po schodech nebo pohodlně vyjet výtahem. Je zde hotelový sejf, směnárna a bankomat. Přes WiFi se mohou hosté ve společných prostorách připojit k internetu. V objektu se nachází restaurace, jídelna, kavárna a bar. V obchodě se suvenýry si mohou hosté koupit upomínkové předměty. V areálu je hezká zahrada a hřiště. Je zde dětská herna. Ti, kteří přijeli vlastním autem, mohou parkovat na parkovišti. Dále je možné využít službu hlídání dětí, lékařskou službu, pokojovou službu, prádelnu a kadeřnictví. Hosté mohou využít shuttleservis. Aktivní hosté, kteří se chtějí projet po okolí na kole, si mohou půjčit kolo (za poplatek).

Ubytování

V pokojích je klimatizace, ventilátor, obývací část, kuchyň a koupelna. Většina pokojů má balkón s krásným výhledem. Mnoho pokojů má výhled na moře, který vytváří příjemnou atmosféru. V pokojích je koberec, dvoulůžková postel nebo kingsize manželská postel. Je možné rezervovat oddělené ložnice. Pro děti jsou k dispozici dětské postýlky. Také je zde sejf, minibar a pracovní stůl. Hosté, kteří se chtějí stravovat sami, zde najdou kuchyňský kout s ledničkou, mini ledničkou, mikrovlnnou troubou a varnou konvicí/kávovarem. Hosté mají k dispozici sadu na žehlení. K základnímu vybavení patří připojení k internetu, telefon, televize, DVD přehrávač a WiFi. Na pokojích mají hosté domácí obuv a také denní tisk. Je možné rezervovat bezbariérové pokoje. V koupelnách je sprchový kout a vana. K dispozici mají hosté také vysoušeč vlasů a župan. Je možné rezervovat koupelnu s bezbariérovým přístupem. Rodiny s dětmi si mohou rezervovat speciální rodinné pokoje.

Sport/aktivity

Komplex má jeden venkovní a jeden dětský bazén. Hosté mohou odpočívat na slunné terase, kde jsou lehátka a slunečníky. V baru u bazénu lze koupit osvěžující nápoje. V resortu si mohou hosté vybrat z celé řady sportovních aktivit, například plážový volejbal a volejbal, za poplatek je pak jízda na kole/horském kole, tenis a golf. V nabídce je i mnoho vodních sportů a aktivit, například windsurfing, jízda na kánoi, plachtění, jízda na katamaránu a jízda na kajaku. Za poplatek je pak potápění. Prázdninový areál nabízí sportovně založeným hostům i mnoho indoorové zábavy, například fitness studio, stolní tenis, jógu, gymnastiku a aerobik. V objektu je wellness zóna, kde jsou různé relaxační programy. Hosté si mohou vybrat například spa, saunu, kosmetický salon, omlazující procedury a solárium a za příplatek také masáže. Objekt dále nabízí živou hudbu, diskotéku a miniklub.

Stravování

V komplexu jsou na výběr tyto typy stravování - nocleh se snídaní, polopenze a plná penze. Podávají se snídaně, obědy a večeře. Na přání je možné připravit dietní jídla. Resort nabízí také drobné občerstvení. Speciální atrakce je tzv. showcooking, při kterém mohou hosté sledovat přípravu jídel. K dostání jsou nealkoholické nápoje a alkoholické nápoje.

Platba kartou

Je možné zaplatit platebními kartami American Express, Visa, Diners Club, JCB a MasterCard.

Upozornění

Cena zájezdu nemusí zahrnovat další možné poplatky hrazené na místě. Upozorňujeme, že v některých případech se může jednat o značně vysoké částky. Ověřte si tuto informaci u prodejce zájezdu.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Angsana Laguna Phuket Resort *****
Typ pláže: písčitá
Vzdálenost od pláže: přímo u pláže

565 656 610 Číslo zájezdu: 1 405 773
dnes 8–19 h

Lokalita

https://www.zajezdy.cz/dovolena-angsana-laguna-phuket-phuket-ostrov-thajsko-z1405773/#mapa
Informativní poloha hotelu (údaj z recenzí bez záruky).

Thajsko

"Země úsměvů" je ideálním místem ke strávení dovolené. Vybere si zde každý, příznivci historických památek, nedotčené přírody i vyznavači nočního života a zábavy. Je to země kontrastů, kde naleznete horské kmeny na severu země, rybářské komunity na jihu, starobylé paláce i úchvatné tropické ostrovy s nejkrásnějšími plážemi. Všude vás budou doprovázet přátelští a přívětiví lidé. Je to vliv budhismu, ale i tradice, kde značnou úlohu hraje tolerance a bezstarostný přístup k životu. Přesvědčte se s námi, že Thajsko je turistickou destinací, která vám poskytne služby na nejvyšší úrovni.

Thajsko - více informací