Angsana Balaclava Mauricius Hotel

  Mauricius, Severní pobřeží, Balaclava

5/5

ANGSANA BALACLAVA

    Mauricius, Severozápadní pobřeží, Balaclava
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Poznámka

U vánočních a silvestrovských pobytů si některé hotely účtují povinný příplatek vánoční a silvestrovské galavečeře - informace si prosím ověřte v CK.

Poloha

Hotel Angsana Balaclava je umístěn na severozápadním pobřeží ostrova Mauritius v oblasti zálivu Turtle Bay. Nachází se 15 minut jízdy autem od hlavního města Port Louis.

Vybavení hotelu

V hotelu Angsana Balaclava jsou hostům k dispozici konferenční místnosti, restaurace, bar, vodní sporty a hotelové Spa & Wellness centrum.

Vybavení pokoje

Hotel Angsana Balaclava disponuje 39 suitami a 11 vilami různého druhu, které jsou standardně vybaveny bazénem, LDC TV, stereo systémem, telefonem, wi-fi internetem, elektronickým trezorem, minibarem, kávovarem, čajovarem, vysoušečem vlasů, klimatizací a stropním ventilátorem.

Zahradní suite – obklopená tropickou krajinou, s částečným výhledem na moře a koupelnou uprostřed pokoje.

Spa suite – ideální místo pro strávení ideální dovolené. Všechny mají vlastní bazén a verandu. Klienti ubytovaní v těchto suitách mají nárok na 90 minut spa terapií denně.

Plážová suite – má jedinečný a přímý přístup na pláž

Imperial Vila – elegantní a separovaná, s přístupem na soukromou pláž, skládá se ze dvou podlaží se 4 ložnicemi

Stravování

Polopenze formou bufetu.
K dispozici je zde plážový Pool & Grill Bar s mořskými specialitami a specialitami na grillu, restaurace Balaclava s typickými pochoutkami exotické kuchyně ostrova Mauritius, včetně výběru z mezinárodní kuchyně. Využít můžete také služeb s donáškou přímo na váš pokoj.

Sport a zábava

Vřele doporučujeme navštívit hotelové Angsana Spa Balaclava s různými terapiemi, kde se fundování pracovníci postarají o relaxaci vašeho těla i mysli. Na pláži jsou k dispozici vodní sporty jako šnorchlování, potápění, vodní lyžování, výlety lodí se skleněným dnem, windsurfing a plachetnice. Využít můžete také nabídky výletů do okolí.

Náš názor

Dokonalé útočiště pro ty, kteří vyhledávají soukromí a odpočinek. Často je vyhledáván i jako ideální místo pro romantickou svatbu anebo líbánky.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Angsana Balaclava Mauricius Hotel *****
Typ pláže: písčitá
Vzdálenost od pláže: přímo u pláže

565 656 610 Číslo zájezdu: 1 043 572
dnes zavřeno

Hodnocení

8. nejlepší hotel v destinaci Severní pobřeží

5/ 5 1 recenzí

Simona S. září 2014 Prehliadka hotela Angsana Balaclava *****. Krásny boutique hotel v ázijskom štýle zaručí strávenie pokojnej a oddychovej dovolenky. Obklopený je tropickou záhradou , v ktore... celá recenze

Hodnocení cestovatelů na webu Tripadvisor

Lokalita

Mauricius

Exotických destinací s krásnými plážemi a průzračným mořem je na světě hodně, Mauricius však mezi nimi stále vyniká mimořádně kvalitními službami. Ať si chcete splnit svůj životní sen a dopřát si opravdu luxusní dovolenou za ekonomickou cenu, Mauricius vás nezklame. Rozsáhlé hotelové komplexy s lázeňskými centry, golfovými hřišti a vysokým standardem služeb i hotýlky střední kategorie splní vaše představy o lenošení na bílých plážích. Ani ti aktivnější z vás nebudou zklamáni, možnosti vyžití jsou stále bohatší, vybírat si můžete z mnoha druhů doplňkových aktivit a fakultativních výletů. Velkou výhodou, která přispěje k vaší maximální relaxaci, je i minimální časový posun, bohaté možnosti leteckého spojení a po celý rok velmi dobré klimatické podmínky.

Mauricius - více informací