Hotel Apartdům Grekas

Řecko, Olympská riviéra, Nei Pori

Grekas

  Řecko, Olympská riviéra, Nei Pori
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Popis zájezdu

Nabízíme Vám dovolenou v kraji Pieria, v městečku Nei Pori na nejjižnějším cípu Olympské riviéry. Jedná se o nově vystavěné klimatické lázně, stranou dopravního ruchu, s dostatečnou sítí služeb a obchodů. Široká písečná pláž lemovaná promenádou se táhne podél celého městečka. Tradičně je nositelem Modré vlajky.
Koupání v Egejském moři se nic nevyrovná - průzračně čistá voda je po celou sezonu příjemně teplá a je vhodná jak pro děti, tak i dospělé, k vodním sportům i rybolovu.
Ideální poloha letoviska Vám umožní vydat se po stopách přírodních krás, pověstí a historie starého Řecka. Nei Pori se nachází na jižním úpatí pohoří Olympu, můžete se vydat na pěší túry do Olympského národního parku nebo využít kola k cykloturistice, nedaleko je geomagnetická anomálie Magnetico s porušenou zemskou přitažlivostí a celá tato oblast byla bájným sídlem Olympských bohů a hora Mytikas ( 2917 m ) je trůnem boha Dia. Současné severní Řecko je původním Makedonským královstvím odkud Alexandr Veliký dobyl ' celý ' svět. A hlavní město Řecka - Atény pohodlně navštívíte během jednodenního autobusového výletu.

Stravování

vlastní - Individuální vaření ve vybavených kuchyňkách nebo stravování v místních restauracích. Možnost dokoupení stravy:
polopenze 390 Kč/osoba/den,
večeře 300 Kč/osoba/den,
snídaně 150 Kč/osoba/den

Ubytování

studia - Nachází se cca 50 m od pláže v klidné části letoviska. Dvoulůžkové apartmány v horním patře domu s možností přistýlky jsou vybaveny kuchyňkou (lednička, vařič, nádobí), koupelnou (sprchový kout, WC) a balkonem. 4-5 lůžkové apartmány sestávají ze dvou ložnic, kuchyňky, koupelny a balkonu. Možnost klimatizace za příplatek 5 €/pokoj/den.


Koupání: apartdům je 50 m od pláže, pláž široká písčitá s velmi čistou vodou a dobrým přístupem, vhodná i pro děti.

565 656 610 Číslo zájezdu: 1 468 579
dnes 8–19 h

Řecko

Řecko leží v jižní Evropě, rozkládá se na pevnině a na četných ostrovech, které tvoří jednu pětinu řeckého území. Členitá pobřeží i romantické pláže jsou omývány Egejským, Krétským, Thráckým, Středozemním a Jónským mořem. Na poloostrově Attika se rozkládají Athény, hlavní město Řecka. Poznávejte antické památky, odpočívejte u čistého moře, vyzkoušejte speciality místní kuchyně. Nejoblíbenější ostrovy jsou Kréta, Rhodos, Zakynthos, Thassos a Santorini.

Od roku 2018 je v Řecku zavedena pobytová taxa, která se od roku 2024 mění na klimatickou taxu. Platba probíhá přímo na recepci hotelu v den příjezdu a její výše je dle oficiální kategorie (počtu hvězdiček) hotelu následující:

Březen až říjen:

  • 1,50 € za pokoj a noc pro 1-2 hvězdičkové hotely
  • 3,00 € za pokoj a noc pro 3 hvězdičkové hotely
  • 7,00 € za pokoj a noc pro 4 hvězdičkové hotely
  • 10,00 € za pokoj a noc pro 5 hvězdičkové hotely
  • 1,50 € za noc ve studiích a apartmánech všech kategorií

Listopad až únor:

  • 0,50 € za pokoj a noc pro 1-2 hvězdičkové hotely
  • 1,50 € za pokoj a noc pro 3 hvězdičkové hotely
  • 3,00 € za pokoj a noc pro 4 hvězdičkové hotely
  • 4,00 € za pokoj a noc pro 5 hvězdičkové hotely
  • 0,50 € za noc ve studiích a apartmánech všech kategorií

Řecko - více informací