Apartmán Oldřichov

Česko, Jihočeský kraj, Tábor

Apartmán Oldřichov 3823_2

  Česko, Jihočeské rybníky, Jihočeský kraj, Tábor
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Úvodní popis

Pckód objektu: 3823_2
Moderně zařízený apartmán v 1. poschodí nového prázdninového domku. Ve stejném objektu se nachází ještě jeden stejný apartmán (v nabídce pod kódem 3823_1). Klidné místo na okraji obce s výhledem na zahradu s dětským hřištěm a rybníkem (možnost koupání a rybaření). Sportovní rybáři budou nadšeni z trofejních úlovků vč. dravých ryb. V přilehlém domu je veškeré zařízení pro zpracování ryb. Okolní lesy jsou bohaté na houby a lesní plody. Zdejší rovinatý terén je vhodný pro nenáročnou cykloturistiku.

Upozornění

V přízemí objektu bydlí správce. Venkovní vybavení - zahrada, dětské hřiště, udírna, rybník je zároveň společné i pro hosty apartmánu 3823_1 a objektu 3822.

Popis objektu

počet podlaží 1, obytná plocha 60 m2, Místnosti: 1. patro: ložnice (20 m2, 2 x samostatné lůžko, 1 x manželské lůžko), koupelna (5 m2, wc, sprch. kout, umyvadlo), předsíň (7 m2, místnost je průchozí), obývací pokoj (28 m2, 1 x rozkládací pohovka - přistýlka, počet míst u jídelního stolu: 4, kuchyňský kout, jídelní kout, místnost je průchozí, zastřešený balkón - 6 m2, výhled: na krajinu - balkon je společný s vedlejším apartmánem.)

Vybavení objektu

lednička 1 (120 l), mrazicí box 1 (20 l), mikrovlnná trouba, varná konvice, vysavač, žehlička, LCD TV (1x v o.p., 1x v ložnici.), rádio s cd přehrávačem, Internet wifi v ceně, typ vytápění: tepelné čerpadlo ústřední (kotel v domě - automat), (je i podlahové vytápění.), Ohřev vody: kotel topení, možnost kouření: ne

Exteriér

parkování otevřené u objektu (5 m od objektu, 1 místo), druh pozemku: příroda, oplocení: živý plot - částečně, velikost pozemku: 20000 m2

Další vybavení

ohniště ano, loďka veslice, úvaz pro loď ano (), pískoviště, kóje na lyže, badminton, petang, gril přenosný, posezení ano, skluzavka, trampolína, možnost zapůjčení jízdních kol, uzamykatelný prostor pro kola, (4 kola k zapůjčení za poplatek Kč 100,- / kolo / den.)

Okolí

Autobus: Oldřichov 250 m
Bowling: Mladá Vožice 5 km
Doktor: Mladá Vožice 5 km
Hospoda: Oldřichov 250 m
Hřiště: Oldřichov 400 m
Les: 1 km
Lyžařské středisko: Monínec 30 km
Lyžařský vlek: Kouty u Mladé Vožice (Pouze přírodní sníh) 7 km
Muzeum: Tábor (Historické město s mnoha památkami) 22 km
Obchod: Oldřichov 250 m
Pošta: Mladá Vožice 5 km
Restaurace: Mladá Vožice 5 km
Rybník: na pozemku objektu (možnost rybaření) 20 m
Supermarket: Mladá Vožice 5 km
Tenis: Oldřichov 400 m
Vlak: Sudoměřice u Tábora 10 km
Zámek: Konopiště 40 km

Zvláštní nabídka

Zvlášť vhodný je tento objekt pro sportovní rybáře. V rybníku u objektu je více druhů ryb vč. trofejních kusů (rybolov dravých ryb po dohodě s majitelem). Je zde také zázemí vybavené pro zpracování ryb.
Výuka jízdy na koních i rekreační ježdění je nedaleko, doporučujeme odbjednat předem.

domácí zvíře

Ne

565 656 610 Číslo zájezdu: 1 434 470
dnes 8–19 h