Apartmánový Dom Magnólia

  Slovensko, Jižní Slovensko, Podhájska

APARTMÁNOVÝ DŮM MAGNÓLIA

  Slovensko, Jižní Slovensko, Podhájska
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Poloha

areál apartmánového domu se nachází v tiché části obci jen 500 m od termálního koupaliště.

Koupání

bazén na zahradě. 500 m - termální koupaliště s celoročním provozem (9 bazénů a tobogán v letním období, v zimním období 3 bazény), Wellness centrum Aquamarin (kryté i venkovní bazény s termální i užitkovou vodou, vitální svět a další atrakce).

Vybavení

uzavřený komplex tvoří apartmánový dům, zahrada, venkovní bazén, dva altánky s grilem a krbem, houpačky pro děti, parkoviště.

Speciální nabídka

WiFi připojení na internet ZDARMA. Využívání bazénu na zahradě ZDARMA. Parkování ZDARMA.

Doprava

vlastní.

Poznámky

Možnost dokoupení cestovního pojištění. Minimální délka pobytu v období 1.7.-1.9.22 5 nocí, v ostatním období 2 noci. Dítě do 2,99 let bez nároku na služby ZDARMA. Minimální obsazenost apartmá 2+2: 2 osoby, apartmá 6+2: 4 osoby (při nižší obsazenosti se platí neobsazené lůžko). V ceně pobytu je zahrnuta spotřeba el. energie a vody, ložní prádlo a závěrečný úklid.
Plánované technické odstávky termálního koupaliště Podhájska a wellness centra Aquamarín: Venkovní sedací bazén a plovárna uzavřeny v termínu 25.4.-2.5.2022 vč. Wellness centrum Aquamarin uzavřen v období 19.4.-2.5.2022 vč.

565 656 610 Číslo zájezdu: 2 048 245
dnes 8–19 h

Slovensko

Naši východní sousedé se mohou pochlubit zejména nádhernou přírodou vysokých pohoří. Vysoké Tatry mají povahu velehor a tomu odpovídá jejich majestátnost. Krása hor vynikne jak v zimě, kdy se promění v lyžařský ráj, tak v létě, kdy lze podnikat jednu túru za druhou po dobrodružných horských stezkách. Na různé sportovní aktivity během celého roku navazuje bohatý wellness program místních hotelů a lázní. Slovensko, to nejsou jenom vysoké hory, jižní část země v Dunajské nížině je vyhlášenou oblastí termálních lázní a wellness komplexů. Turistickým lákadlem je i hlavní město Bratislava. Kromě místního hradu je hlavním cílem také velkolepý Dunaj. Na Slovensku na vás čeká prostředí podobné našemu, podobné ceny a odpadá také jakákoliv jazyková bariéra. Vyzkoušejte Slovenskou republiku jako zajímavý a neokoukaný cíl dovolené.

Slovensko - více informací