Hotel Haus Christophorus

  Rakousko, Salcbursko, Bad Gastein

5/5

Apartmánový dům Christophorus

    Rakousko, Salcbursko, Bad Hofgastein
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Výhody
  • útulné a moderně zařízené apartmány
  • v blízkosti Gasteinských hor
Popis hotelu

Útulné a moderně zařízené apartmány. V blízkosti Gasteinských hor.

Poloha

v blízkosti hor Gastein, cca 400 m centrum.

Vybavení

dům s 24 apartmány, společná místnost, pračka/sušička (za poplatek), slunečníky a lehátka.

Ubytování

jednopokojové apartmány (F2F): cca 22 m2, pro 2 osoby, obývací ložnice, jsou vybaveny sat. TV, jídelnou, kuchyňským koutem (2 pl. el. sporák, chladnička, kávovar), vanou nebo sprchou, WC, balkonem nebo terasou.

Dvoupokojové apartmány (F4J): cca 36 m2, až pro 4 osoby, obývací pokoj s pohovkou a dvoulůžkový pokoj, vybavení jako F2F.

Třípokojové apartmány (F5K): cca 43 m2, pro 5 osob, obývací pokoj s pohovkou, 2 dvoulůžkové pokoje. Sprcha, jinak vybavení jako F2F.

Stravování

bez stravy. Možnost objednání snídaňového košíku: rohlík, máslo, džem, šunka, sýr, vejce, káva a čaj (cca 8 €/den).

Sport/aktivity

zdarma: stolní tenis.

Internet

WiFi zdarma.

Wellness

zdarma: 1x týdně sauna nebo parní lázeň.

Info

parkování: zdarma, garáže cca 10 €/den; domácí zvíře: cca 8 €/den; lázeňská taxa: cca 2,20 €/den/os. od 15 let/den; cena ubytování zahrnuje: elektřinu, vodu, topení, ložní prádlo a závěrečný úklid; příjezd /minimální délka pobytu: denně/3 noci; začátek/konec nájmu: 14 - 21/10 - 12 h.

Ušetřete

Sleva za včasnou rezervaci: 5% sleva při rezervaci do 4.4.2018.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Haus Christophorus ***
Vzdálenost od sjezdovky: 3000 m

565 656 610 Číslo zájezdu: 889 831
dnes 8–19 h

Hodnocení

11. nejlepší hotel v destinaci Salcbursko

5/ 5 1 recenzí

Ondruškovi březen 2015 Apt. dům Christophorus. Ubytovací zařízení nás příjemně překvapilo. Jedná se o klidnou lokalitu a vlastní apartmán je po všech stránkách na velmi dobré ú... celá recenze

Lokalita

Rakousko

Rakousko, země majestátních horských hřebenů, jezer, malebných údolí i historických měst. Náš osobitý jižní soused je velmi dobře dostupný vlakem i autem. Díky své kvalitní silniční síti je zde cestování pohodlné a rychlé. Velká část rakouského území je tvořena alpským masivem, který je nejčastějším cílem českých turistů v letních i zimních měsících. Všeobecně vysoká kvalita služeb i možnosti vyžití pro rodiny s dětmi jsou jistotou, se kterou můžete cestovat do této země. Služby jsou ve velmi vyspělém Rakousku precizní a mnohdy překvapí. Cílem nádherné letní dovolené mohou být horské túry, nebo wellness odpočinek u vyhlášených rakouských jezer. Rakousko je lyžařskou velmocí a v zimě místní obyvatelé žijí všemi sporty spojenými s bílým prašanem na sjezdovkách. Navštivte nejoblíbenější střediska českých lyžařů Dachstein West nebo Dachstein / Schladming.

Rakousko - více informací