Hotel Dal Moro Residence

Itálie, Friuli Venezia Giulia, Ravascletto

APARTMÁNOVÝ DŮM DAL MORO

  Itálie, Friuli Skiregion, Ravascletto, Ravascletto / Zoncolan
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Obecné informace

2 původní zachovalé apartmány žádaných typologií trilo 5/6 (2 ložnice) a quintilo 9+1 (4 ložnice) v jednom samostatně stojícím rodinném domě se společnou zahradou, v klidné uličce nedaleko hotelu la Perla. Apartmány mají samostatné venkovní vstupy z opačných stran domu. Dobrá volba pro rodiny nebo partu přátel, s hraniční docházkovou vzdáleností od lanovky 400 m, pozor při cestě zpět od lanovky je to do kopce. Za poplatek možnost úschovy lyží a lyžařských bot ve vyhřívaných boxech u lanovky. Vzhledem k vysokým cenám za topení, je v apartmánech nastavena teplota na 20 stupňu, která odpovídá rozpočtu na teplo, které je v ceně. Ve vesnici Ravascletto funguje obchod s potravinami a smíšeným zbožím, sportovní obchod, půjčovna lyží a lyžařských bot, lékárna, bankomat, restaurace a bar.

Poloha

Ravascletto, skiareál Ravascletto/Zoncolan - 400 m, centrum Ravascletta - 700 m

Vybavenost kapacity

Zahrada, vyhrazené parkování, box na lyže

Popis ubytování

Trilo 5/6 přízemí: 1 ložnice s manželskou postelí, 1 malá ložnice s palandou, obývací pokoj s kuchyňským koutem a rozkládacím gaučem cca 160 cm pro 1-2 osoby, sociální zařízení s malou vanou, zahrada

Quintilo 8/9+1(mezonet):
3 patrový apartmán se samostatným vstupem z druhé strany zahrady než do apartmánu trilo:
přízemí: prostorný obývací pokoj s rozkládacím gaučem pro 1-2 osoby a s krbem* (1 koš dříví v ceně, další za příplatek na místě v €), samostatná malá kuchyňka
zvýšené 1. patro: 1 ložnice s 1 lůžkem, 1 manželská ložnice s balkonem, 1 ložnice se 2 samostatnými lůžky, sociální zařízení s vanou
mansarda: 1 ložnice se 2 samostatnými lůžky, sociální zařízení se sprchou

Důležité upozornění
: dovolujeme si upozornit, že rozkládací gauče nejsou vhodné pro 2 dospělé osoby, doporučujeme pro max. 1 dospělou osobu a 1 dítě do 10 let. V apartmánech není k dispozici ložní a koupelnové prádlo, je nutné tak vzít vlastní.

Vybavenost apartmánů:

TV, trouba, rychlovarná konvice, fén, pračka, 1 přistýlka (quintilo), krb (quintilo), internet WI-FI
Poznámka k WI-FI: CK negarantuje kvalitu internetu, rychlost a množství přenesených dat. Díky limitovanému přenosu dat od operátora a satelitnímu příjmu může docházet k výpadkům internetu a jeho nefunkčnosti.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Dal Moro Residence
Vzdálenost od sjezdovky: 400 m

565 656 610 Číslo zájezdu: 2 543 477
dnes 8–19 h

Itálie

Itálie je jeden z nejbohatších států Evropy co do přírodních i kulturních zajímavostí. Země na Apeninském poloostrově je krajinou nekonečných horských masivů, dlouhých písčitých pláží a bohaté historie. Hraničí s Francií, Švýcarskem, Rakouskem a Slovinskem. Uvnitř území se nacházejí dva vnitřní ministáty San Marino a Vatikán. Břehy Itálie omývá celkem pět moří: Jaderské, Jónské, Tyrhénské, Ligurské a Středozemní moře. Délka pobřeží je závratných 7 600 km.

Může se pochlubit svými dějinami, kulturními i přírodními krásami, z nichž 51 je zapsáno do seznamu památek UNESCO. Z přímořských regionů lze doporučit nejvíce oblíbené Benátsko, dále ale také Kalábrii, Palmovou riviéru, Toskánsko, Abruzzo apod. V zimě je Itálie lyžařským rájem, vyznavači zimních sportů z celého světa míří hlavně do Trentina - Alta Adige, Jižního Tyrolska, nebo propojených gigantů Dolomiti Superski a Sella Rondy. Benátky a Řím jsou zase jedněmi z nejoblíbenějších cílů vyznavačů eurovíkendů.

Itálie - více informací