Hotel Kamzík

Slovensko, Střední Slovensko, Donovaly

5/5

APARTMÁNOVÝ DŮM KAMZÍK

  Slovensko, Nízké Tatry, Střední Slovensko, Velká Fatra, Donovaly
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Poloha

Apartmánový dům se nachází v horské rekreační obci Donovaly v západní části Nízkých Tater a je snadno přístupný z hlavní silnice Banská Bystrica - Ružomberok.

Lyžování

Park Snow Donovaly 200 m (19 sjezdovek o celkové délce 11 km, 16 lanovek a vleků, lyžařská škola, půjčovna lyží). Před apartmánovým domem začíná tzv. Propojovací vlek, který vyveze lyžaře na sjezdovky Záhradiště. Lyžaři mohou také využít lanovku na Novú holu, jejíž spodní stanice se nachází jen 200 metrů od apartmánového domu.

Koupání

termální koupaliště Gino Paradise Bešeňová 35 km.

Vybavení

apartmánový dům, recepce, restaurace. WiFi internet u recepce. Parkoviště před budovou.

Speciální nabídka

1. dítě do 5,99 let na přistýlce ZDARMA.

Doprava

vlastní.

Poznámky

Možnost dokoupení cestovního pojištění. Minimální délka pobytu: 2 noci. Možný pobyt se psy (poplatek 10 €/noc). V místě pobytu se hradí: pobytová taxa 1,00 € /os/den, závěrečný úklid 15 €/studio/pobyt, vratná kauce 50 €/studio. Možnost parkování v garáži za poplatek 5 €/noc.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Kamzík
Vzdálenost od sjezdovky: přímo u sjezdovky

565 656 610 Číslo zájezdu: 2 222 805
dnes 8–19 h

Hodnocení

9. nejlepší hotel v destinaci Střední Slovensko

5/ 5 1 recenzí

Ivana Klusáková únor 2014 Apartmány Kamzík. Byli jsme moc spokojeni. Děkujeme za hezkou dovolenou. Poejedeme tam opět.... celá recenze

Lokalita

Slovensko

Naši východní sousedé se mohou pochlubit zejména nádhernou přírodou vysokých pohoří. Vysoké Tatry mají povahu velehor a tomu odpovídá jejich majestátnost. Krása hor vynikne jak v zimě, kdy se promění v lyžařský ráj, tak v létě, kdy lze podnikat jednu túru za druhou po dobrodružných horských stezkách. Na různé sportovní aktivity během celého roku navazuje bohatý wellness program místních hotelů a lázní. Slovensko, to nejsou jenom vysoké hory, jižní část země v Dunajské nížině je vyhlášenou oblastí termálních lázní a wellness komplexů. Turistickým lákadlem je i hlavní město Bratislava. Kromě místního hradu je hlavním cílem také velkolepý Dunaj. Na Slovensku na vás čeká prostředí podobné našemu, podobné ceny a odpadá také jakákoliv jazyková bariéra. Vyzkoušejte Slovenskou republiku jako zajímavý a neokoukaný cíl dovolené.

Slovensko - více informací