Hotel Haus Schuster

  Rakousko, Korutany, Kirchbach

Haus Schuster, Nassfeld

  Rakousko, Korutany, Nassfeld / Hermagor, Kirchbach
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Základní informace

Penzion leží v části Kirchbach, cca 8 km od Nassfeldu.
Parkování před domem, ve všech prostorách Wi-fi zdarma, společenská místnost s kuchyňkou, lyžárna a sušička lyžařských bot. 3 minuty od domů staví skibus, který Vás doveze do lyžařské oblasti.

Ubytování
Apartmán Romantik pro 2 os.: 1x dvojlůžkový pokoj, jídelna, kuchyňka(kávovar, nádobí,lednička).sprcha, dén, WC, telefon, internet, SAT-TV.
Apartmán Gartnerkofel pro 2-5 os.: 1x dvojlůžkový pokoj,1x pokoj s palandou, obývací pokoj s rozkládacím gaučem, jídelna, kuchyňka(kávovar, nádobí,lednička).sprcha, fén, WC, telefon, internet, SAT-TV.
Apartmán Hochwipfel pro 2-6 os.: 1x dvojlůžkový pokoj s balkonem, 1x čtyřllůžkový pokoj (dostupný přes točité schody), 1x obývací prostor s jídelním koutem, balkon, kuchyňka (kávovar, lednička, nádobí, …), sprcha, WC oddělené, SAT-TV,telefon, internet.
Apartmán Almblick pro 2-6 os.: 1x dvojlůžkový pokoj, 1x pokoj s palandou, obývací pokoj s gaučem, jídelní kout, balkon, kuchyňka(kávovar, nádobí, lednička), sprcha, WC oddělené, SAT-TV, telefon, internet

Strava
bez stravy

Počasí a webkamery v oblasti Korutany
Check-in: od 14:00 hodin
Check-out: do 10:00 hodin

Pozn. Vybavenost poskytnutých pokojů se může typově lišit od zobrazených v nabídce.

565 656 610 Číslo zájezdu: 1 143 085
dnes 8–19 h

Rakousko

Rakousko, země majestátních horských hřebenů, jezer, malebných údolí i historických měst. Náš osobitý jižní soused je velmi dobře dostupný vlakem i autem. Díky své kvalitní silniční síti je zde cestování pohodlné a rychlé. Velká část rakouského území je tvořena alpským masivem, který je nejčastějším cílem českých turistů v letních i zimních měsících. Všeobecně vysoká kvalita služeb i možnosti vyžití pro rodiny s dětmi jsou jistotou, se kterou můžete cestovat do této země. Služby jsou ve velmi vyspělém Rakousku precizní a mnohdy překvapí. Cílem nádherné letní dovolené mohou být horské túry, nebo wellness odpočinek u vyhlášených rakouských jezer. Rakousko je lyžařskou velmocí a v zimě místní obyvatelé žijí všemi sporty spojenými s bílým prašanem na sjezdovkách. Navštivte nejoblíbenější střediska českých lyžařů Dachstein West nebo Dachstein / Schladming.

Rakousko - více informací