Apartmánový Dům Vittoria

Itálie, Abruzzo, Alba Adriatica

Apartmánový dům Vittoria

    Itálie, Abruzzo, Palmová riviéra, Alba Adriatica
Tento hotel není aktuálně v nabídce
popis
Letní dovolená v apartmánech v krásném letovisku Alba Adriatica!
  • 7 nocí v apartmánech pro až 6 osob
  • Vlastní stravování
  • Volná písečná pláž pouhých 100 m od residence
  • WiFi k dispozici (zdarma)
  • Parkování na veřejném parkovišti zdarma jen cca 100 m od residence
  • Některé apartmány mají částečný výhled na moře
  • Doprava vlastní nebo autobusem
Dovolená na Palmové rivieře!

Alba Adriatica leží ve střední Itálii oblati Abruzzo. Je součástí tzv. Palmové riviery spolu s letovisky Martinsicuro a San Benedetto del Tronto. Toto středisko nabízí spoustu obchodů, barů a restaurací a zábavy. Podél pobřeží lemovaného palmami je možná jízda na kolečkových bruslích nebo je zde široká nabídka výletů po okolí - např. celodenní výlet do hlavního města Říma, celodenní výlet do blízkého aquaparku Onda Blu. Nachází se zde písečné pláže s pozvolným vstupem do vody, takže toto místo je ideální pro rodiny s dětmi. Apartmánový dům Vittoria je vzdálená cca 100 m od pláže s jemným pískem.

Aparmánový dům Vittoria pouhých 100 m od pláže!

Apartmánový dům s 5 apartmány se nachází v letovisku Alba Adriatica, cca 100 m od písečné pláže a pobřežní promenády. Obchody, bary, restaurace a supermarket 50 - 100 m od residence, centrum v pěší vzdálenosti - apartmánový dům je umístěn v centrální části města, bez výtahu a s WiFi zdarma. Residence nemá vlastní parkoviště, ale cca 100 m od residence se nachází veřejné parkoviště zdarma. Pláž s jemným pískem vzdálena cca 100 m s pozvolným vstupem do moře, možnost volné pláže popř. plážový servis za poplatek.

Apartmány jsou vybaveny kuchyňským koutem, TV, pračkou, wi-fi, balkonem. Některé mají částečný výhled na moře.

Trilo 4 - obývací pokoj s kuch. koutem, ložnice s manželským lůžkem, ložnice se 2 samostatnými lůžky, vlastní soc. zařízení, TV, pračka, wi-fi, balkon.

Trilo 4/6 - obývací pokoj s rozkládací pohovkou a kuch. koutem, ložnice s manželským lůžkem, ložnice s 1-2 samostatnými lůžky, vlastní soc. zařízení, TV, pračka, wi-fi, balkon. 

Apartmán v podkroví má klimatizaci v ceně - individuálně nastavitelná.

Stravování probíhá ve vlastní režii.

Důležité informace
  • Domácí zvířata nejsou povolena
  • Doprava vlastní i autobusová
  • Cestovat můžete s platným OP
  • Děti musí mít platný OP nebo vlastní cestovní pas
  • Při autobusové dopravě je ranní příjezd do destinace a na cestu zpět pozdější odjezd v podvečerních - večerních hodinách
  • Vratná kauce za apartmán není povinná
  • V apartmánech není povlečení, ručníky, toaletní papír, čistící prostředky, mýdla a utěrky. Tyto věci si v apartmánech klienti zajišťují sami. Na vyžádání při rezervaci je možné zajistit povlečení za poplatek 10 €/os./výměna (platba na místě)
  • Povinný poplatek za závěrečný úklid 50 €/Trilo
  • Check in 14.30 hod., check out do 9.00 hod.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Apartmánový Dům Vittoria
Typ pláže: písčitá
Vzdálenost od pláže: 100 m

565 656 610 Číslo zájezdu: 903 560
dnes 8–19 h

Itálie

Itálie je jeden z nejbohatších států Evropy co do přírodních i kulturních zajímavostí. Země na Apeninském poloostrově je krajinou nekonečných horských masivů, dlouhých písčitých pláží a bohaté historie. Hraničí s Francií, Švýcarskem, Rakouskem a Slovinskem. Uvnitř území se nacházejí dva vnitřní ministáty San Marino a Vatikán. Břehy Itálie omývá celkem pět moří: Jaderské, Jónské, Tyrhénské, Ligurské a Středozemní moře. Délka pobřeží je závratných 7 600 km.

Může se pochlubit svými dějinami, kulturními i přírodními krásami, z nichž 51 je zapsáno do seznamu památek UNESCO. Z přímořských regionů lze doporučit nejvíce oblíbené Benátsko, dále ale také Kalábrii, Palmovou riviéru, Toskánsko, Abruzzo apod. V zimě je Itálie lyžařským rájem, vyznavači zimních sportů z celého světa míří hlavně do Trentina - Alta Adige, Jižního Tyrolska, nebo propojených gigantů Dolomiti Superski a Sella Rondy. Benátky a Řím jsou zase jedněmi z nejoblíbenějších cílů vyznavačů eurovíkendů.

Itálie - více informací