Apartmány Bešeňová

Slovensko, Střední Slovensko, Bešeňová

5/5

APARTMÁNY BEŠEŇOVÁ

  Slovensko, Nízké Tatry, Slovenské termály, Střední Slovensko, Bešeňová
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Poloha

rodinný dům se dvěma samostatnými apartmány se nachází v turisticky přitažlivé oblasti Slovenska v obci Liptovský Michal, cca 800 m od Bešeňové, kde se nachází termální koupaliště Gino Paradise s celoročním provozem. Zdejší termální voda působí blahodárně především na pohybové ústrojí, urologické problémy a má i příznivé kosmetické účinky.

Lyžování

10 km - Malino Brdo (4 vleky, kabinková lanovka), 26 km - Jasná pod Chopkom (sjezdovky všech kategorií, nejdelší vleky 1.720 m, kvalitní běžecké trati).

Koupání

termální koupaliště Gino Paradise (15 bazénů) - 2 km, termální koupaliště Tatralandia - 16 km, Aqua Vital Park Lúčky 5 km, vodní nádrž Liptovská Mara - 7 km.

Vybavení

2 apartmány se samostatnými vchody a samostatným měřením spotřeby el. energie. Parkování ve dvoře. Grilování a posezení, stolní tenis.

Poznámky

Možnost dokoupení cestovního pojištění. Minimální délka pobytu v období 22.12.18-6.1.19 a 18.4.-22.4.19 4 noci, v období 6.1.-1.4.19 a 30.6.-1.9.19 3 noci, v ostatních obdobích 2 noci. Elektrická energie se hradí na místě, dle spotřeby. Nekuřácký objekt. Není možný pobyt se psy.

565 656 610 Číslo zájezdu: 1 217 348
dnes 8–19 h

Hodnocení

9. nejlepší hotel v destinaci Střední Slovensko

5/ 5 4 recenzí

Vít Hotárek září 2015 Perfektní ubytování pro rodiny s dětmi. Výborná dostupnost, skvělé ubytování, velice ochotný pan majitel, mnoho zajímavého v okolí ... celá recenze

Roman Hlavička červen 2015 Super dovolená. Opravdu super dovolená, přístup majitele a personálu vysoce profesionální a nadstandardní !!!... celá recenze

Erok Mokry květen 2015 Super dovolenka. Ďakujeme za nielen krásne ubytovanie ( príjemné tiché prostredie, kopa vybavenia na hranie pre deti, ale hlavne za seriózny a milý... celá recenze

Slovensko

Naši východní sousedé se mohou pochlubit zejména nádhernou přírodou vysokých pohoří. Vysoké Tatry mají povahu velehor a tomu odpovídá jejich majestátnost. Krása hor vynikne jak v zimě, kdy se promění v lyžařský ráj, tak v létě, kdy lze podnikat jednu túru za druhou po dobrodružných horských stezkách. Na různé sportovní aktivity během celého roku navazuje bohatý wellness program místních hotelů a lázní. Slovensko, to nejsou jenom vysoké hory, jižní část země v Dunajské nížině je vyhlášenou oblastí termálních lázní a wellness komplexů. Turistickým lákadlem je i hlavní město Bratislava. Kromě místního hradu je hlavním cílem také velkolepý Dunaj. Na Slovensku na vás čeká prostředí podobné našemu, podobné ceny a odpadá také jakákoliv jazyková bariéra. Vyzkoušejte Slovenskou republiku jako zajímavý a neokoukaný cíl dovolené.

Slovensko - více informací