Hotel Haus Bogensperger

Rakousko, Salcbursko, Mariapfarr

Apartmány Bogensperger, Lungau

  Rakousko, Lungau / Obertauern, Salcbursko, Fanningberg, Grosseck / Speiereck, Mariapfarr, Obertauern
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Apartmány Bogensperger, Lungau
Základní informace

Apartmány Bogen se nachází na předměstí města Mariapfarr, cca 2 kilometry od centra města. Skibus vás za pár minut dopraví ke sjezdovkám Obertauern, Katschberg, Großeck a Fanningberg.

Vybavení

Penzion je vybaven restaurací, která nabízí klasické rakouské speciality. K dispozici je tu také úschovna lyží a půjčovna lyží. Parkoviště u hotelu ZDARMA.

Ubytování

Apartmány:

Typ A (4-8 os.): 65 m2, 2 x ložnice pro 2-3 os., kuchyňka a obývací pokoj s rozkládací pohovkou pro 2 ososby, kabelová TV, předsíňka, sprcha, WC.

Typ B (1-5 os.): 45-55 m2, 1 x ložnice pro 2 nebo 3 osoby, kuchyňka a obývací pokoj s rozkládací pohovkou pro 2 osoby, kabelová TV, předsíňka, sprcha, WC.

Typ BB (2-5 os.): cca 55 m2, jedna ložnice pro 3 osoby, kuchyňka a obývací pokoj s rozkládací pohovkou pro 2 osoby, kabelová TV, předsíňka, sprcha, WC, balkon.

Typ C (4-7 os.): 70 m2, 2 x ložnice (2+2 postele nebo 2+3 postele), kuchyňka a obývací pokoj s rozkládací pohovkou pro dvě osoby, kabelová TV, předsíňka, sprcha, WC, balkon.

Typ D (6-8 os.): 80 m2, 3x ložnice pro 2 osoby, kuchyňka a obývací pokoj s rozkládací pohovkou pro 2 osoby, kabelová TV, předsíňka, sprcha, 2x WC.

Poloha

Mariapfarr, Lungau, zastávka skibusu 150 m

Relaxace

sauna, parní lázeň, solárium

Tipy na zimu

Lyžařská oblast Lungau má dohromady 4 lyžařské areály: Aineck-Katschberg (lyžařská houpačka), Fanninberg, Grosses-Speiereck a Schönfeld-Karneralm-Innerkrems. Oblast Lungau je oblíbená zejména rodinami s dětmi.

47km sjezdovek
26 km modrých, 14 km červených, 7 km černých

Snowpark: ANO
Freeride: ANO

Počet lanovek a vleků: 12
z toho kabinové lanovky: 1
sedačkové lanovky: 6
pomavleky: 5

Síť dokonale udržovaných běžkařských tratí v nadmořské výšce mezi 1050 a 1850m o celkové délce více než 150 km, bruslaři se mohou vyřádit na cca 80 km skatingových tratí.

Vhodné pro:

rodiny s dětmi, mladé do 30ti

+

Skibus vás za pár minut dopraví ke sjezdovkám Obertauern, Katschberg, Großeck a Fanningberg.

Lyžování

Více informací o lyžařském středisku najdete zde

Pozn. Vybavenost poskytnutých pokojů se může typově lišit od zobrazených v nabídce.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Haus Bogensperger
Vzdálenost od sjezdovky: 7000 m

565 656 610 Číslo zájezdu: 2 045 661
dnes 8–19 h

Lokalita

Rakousko

Rakousko, země majestátních horských hřebenů, jezer, malebných údolí i historických měst. Náš osobitý jižní soused je velmi dobře dostupný vlakem i autem. Díky své kvalitní silniční síti je zde cestování pohodlné a rychlé. Velká část rakouského území je tvořena alpským masivem, který je nejčastějším cílem českých turistů v letních i zimních měsících. Všeobecně vysoká kvalita služeb i možnosti vyžití pro rodiny s dětmi jsou jistotou, se kterou můžete cestovat do této země. Služby jsou ve velmi vyspělém Rakousku precizní a mnohdy překvapí. Cílem nádherné letní dovolené mohou být horské túry, nebo wellness odpočinek u vyhlášených rakouských jezer. Rakousko je lyžařskou velmocí a v zimě místní obyvatelé žijí všemi sporty spojenými s bílým prašanem na sjezdovkách. Navštivte nejoblíbenější střediska českých lyžařů Dachstein West nebo Dachstein / Schladming.

Rakousko - více informací