Apartmány Brandner

Rakousko, Korutany, Nassfeld

Apartmány Brandner

  Rakousko, Korutany, Nassfeld / Hermagor, Nassfeld
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Nepřehlédněte

Jen 150 m od lanovky Millenium Express

Skipas

Lyžařská permanentka není zahrnuta v ceně pobytu a klienti si ji kupují sami na místě. Informace a veřejné ceny najdete u popisu střediska.

Místo pobytu a poloha

Tröpolach (602 m), městečko a hlavní středisko lyžařské oblasti Nassfeld s nejdelší gondolovou lanovkou v Rakousku - Millenium Express, která lyžaře během 17 minut přepraví na náhorní plošinu o 1300 m výš, z které se na všechny strany rozbíhají sjezdovky všech obtížností. Apartmánový dům se nachází na klidném místě jen 150 m od lanovky, na lyžích lze dojet 300 m od domu. Do centra městečka s obchody, restauracemi a bary necelých 200 m, zastávka bezplatného skibusu jen 20 metrů od domu.

Ubytovaní a vybavení

K dispozici lyžárna a wi-fi. Apartmány pro 2-5 os (40-60 m2) s 1-2 ložnicemi, obývacím pokojem, kompletně vybavenou kuchyní, některé s myčkou nádobí, koupelna/WC, TV, některé s balkónem. Parkování: u objektu zdarma

Popis stravovaní

Vlastní s možností vaření ve vybavené kuchyňce

Doprava

Vlastní

565 656 610 Číslo zájezdu: 1 434 120
dnes zavřeno

Rakousko

Rakousko, země majestátních horských hřebenů, jezer, malebných údolí i historických měst. Náš osobitý jižní soused je velmi dobře dostupný vlakem i autem. Díky své kvalitní silniční síti je zde cestování pohodlné a rychlé. Velká část rakouského území je tvořena alpským masivem, který je nejčastějším cílem českých turistů v letních i zimních měsících. Všeobecně vysoká kvalita služeb i možnosti vyžití pro rodiny s dětmi jsou jistotou, se kterou můžete cestovat do této země. Služby jsou ve velmi vyspělém Rakousku precizní a mnohdy překvapí. Cílem nádherné letní dovolené mohou být horské túry, nebo wellness odpočinek u vyhlášených rakouských jezer. Rakousko je lyžařskou velmocí a v zimě místní obyvatelé žijí všemi sporty spojenými s bílým prašanem na sjezdovkách. Navštivte nejoblíbenější střediska českých lyžařů Dachstein West nebo Dachstein / Schladming.

Rakousko - více informací