Hotel Appartements Domizil

Rakousko, Salcbursko, Kaprun

5/5

Apartmány Domizil Egger Kaprun

  Rakousko, Kaprun / Zell am See, Rakouské ledovce, Rakouské termály, Salcbursko, Zell am See, Kaprun, Kitzsteinhorn Gletscher (ledovec), Maiskogel
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Základní informace

 Nově zrekonstruovaný "Komplex Domizil" se nachází v centru "Kaprun". Klidné a slunné místo s nádherným výhledem na ledovec Kitzsteinhorn. "K dispozici je 22 bytů ve třech podlažích (bez výtahu).
Zell am See je cca 10 km,  10 minut jízdy autem. Přístup do lyžařská oblast Zell am See "Schmittenhöhe" přes 6sedačkovou gondolu  "Areitbahn" (7 km). Skibusem - (zastávka 200 m od domu, jezdí každou půl hodinu) se dostanete během 10 minut do Zell am See "Areitbahn" nebo k dolní stanici na ledovec Kitzsteinhorn za 5 min.
Poblíž budovy:
Supermarket, obchody, sportovní obchody s půjčovnami, kavárny se slunečními terasami, různé restaurace, volnočasové centrum “Optimum” cca 10-15 min. vzdálené.

Vlakové nádraží Kaprun - 1,5km, Letiště Salzburg - 90km

Vybavení apartmánů

K dispozici jsou přistýlky na vyžádání,

Koupelny - vana/sprcha/WC, fén na vlasy

Pokoje - Trouba, myčka, kávovar, rychlovarná konvice, mikrovlnka, lednice, pračka, 

+ plně vybavené kuchně

Ubytování

3 lůžkové apartmány s balkónem, manželská postel a rozkládací pohovka, - 30m2

4 lůžkové apartmány s balkónem, manželská postel a patrová postel, 50 - 60 m2

6 lůžkové apartmány s balkónem, 50 - 60 m2

Strava

Vlastní

Poloha

Kaprun - Zell am See cca 10 km - Kitzsteinhorn 5 min

Sport

Místní lyžařská škola Oberschneider se svahem pro začátečníky, vzdálenost je jen 200 m od domu. 300 m jsou dva lyžařské vleky, ideální pro začátečníky (lyže nebo snowboard) a pro ty nejmenší. Nová a moderní půjčovna lyžařského vybavení Intersport Bründl (450 m od domu). K dispozici dětská lyžařská školka.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Appartements Domizil
Vzdálenost od sjezdovky: 1100 m

565 656 610 Číslo zájezdu: 2 266 540
dnes 8–19 h

Hodnocení

11. nejlepší hotel v destinaci Salcbursko

5/ 5 1 recenzí

K.CH. Rumburk červenec 2013 Spokojenost.. S ubytováním jsme byli velice spokojeni.Apartmány jsou v klidné části města.Vřele mohu doporučit všem kdo si chce odpočinout od mě... celá recenze

Rakousko

Rakousko, země majestátních horských hřebenů, jezer, malebných údolí i historických měst. Náš osobitý jižní soused je velmi dobře dostupný vlakem i autem. Díky své kvalitní silniční síti je zde cestování pohodlné a rychlé. Velká část rakouského území je tvořena alpským masivem, který je nejčastějším cílem českých turistů v letních i zimních měsících. Všeobecně vysoká kvalita služeb i možnosti vyžití pro rodiny s dětmi jsou jistotou, se kterou můžete cestovat do této země. Služby jsou ve velmi vyspělém Rakousku precizní a mnohdy překvapí. Cílem nádherné letní dovolené mohou být horské túry, nebo wellness odpočinek u vyhlášených rakouských jezer. Rakousko je lyžařskou velmocí a v zimě místní obyvatelé žijí všemi sporty spojenými s bílým prašanem na sjezdovkách. Navštivte nejoblíbenější střediska českých lyžařů Dachstein West nebo Dachstein / Schladming.

Rakousko - více informací