Hotel Ferienland Stubai Appartementhaus

  Rakousko, Tyrolsko, Fulpmes

Apartmány Ferienland Stubai

    Rakousko, Tyrolsko, Stubaital
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Nástup

check-in: 16:00 hod. / check-out: do 10:00 hod.

Poloha

Apartmány Stubai se nachází na klidném a slunečném místě ve středisku Fulpmes (asi 500 m od centra). Místo je velmi vhodné i pro rodiny s dětmi. Lyžařský areál Schlick 2000 je vzdálený pouze asi 200 m, ledovec Stubai je vzdálen asi 20 km. Zastávka skibusu je asi 500 m od apartmánového domu. Ve Fulpmesu možnost bruslení, v okolí je také asi 30 km běžeckých tratí. V místní sportovní hale možnost lezení. Lyžařská oblast Schlick 2000 je známá díky své všestrannosti a dobré dopravní dostupnosti (jen asi 15 minut jízdy po dálnici z Innsbrucku). Jsou zde vynikající podmínky pro přírodní sníh, které spolu s plošným zasněžováním zaručují jistotu sněhu. Lyžovat můžete na 25 km sjezdovek různých obtížností s 9 odpočinkovými místy. Schlick 2000 nabízí také nejdelší sjezd ve Stubaitalu v délce asi 3 km. Dítě do 10 let lyžuje zdarma (v doprovodu jednoho rodiče). Pro děti je zde možnost dětské školky a lyžařské školy, s možností hlídání. Každý čtvrtek noční sáňkování na upraveném a osvětleném 3 km sjezdu (19:30-21:00). Pro vyznavače snowboardu či freestyle je zde Free nature park. Pro běžce je připravena výšková okružní lyžařská trať s délkou 3,5 km (klasický styl i bruslení). Dále možnost putování na sněžnicích. Ledovec Stubai přináší možnost lyžování od října do června - jedná se o největší ledovcovou lyžařskou oblast Rakouska.

Zařízení

Sauna, solárium, infrakabina, fitness, biliard, playstation, herna, dětské hřiště, Wi-Fi internet, stolní tenis, půjčovna kol, gril, knihovna, společná kuchyňka (např. pro pořádání společného posezení skupinek), úschovna lyží, slunečná terasa, minimarket, prádelna.

Ubytování

Apartmány Ferienland Stubai nabízí příjemné ubytování apartmánového stylu v 2 až 6-lůžkových apartmánech typu MONO, BILO a TRILO s vybaveným kuch. koutem, TV, telefonem, soc. zařízením, většina s balkonem (viz popis).

Stravování

Vlastní. Možnost objednání čerstvého pečiva a mléka z nedaleké farmy.

Vlek

Lyžařský areál Schlick 2000 asi 200 m od apartmánového domu, ledovec Stubai asi 20 km. Zastávka skibusu asi 500 m.

MONO 2

Obsazenost 2 osoby - asi 21 m2, typ Fulpmes, jedna místnost s rozkládacím gaučem a kuch. koutem, TV, telefon, soc. zařízení, balkon, výhled do údolí.

BILO 4

Obsazenost 4 osoby, asi 39 m2, typ Schlick, dvoulůžková ložnice a obývací místnost s rozkládacím gaučem a kuch. koutem, TV, telefon, soc. zařízení, výhled na les.

BILO 4 B

Obsazenost 4 osoby, asi 39 m2, typ Schlick, dvoulůžková ložnice a obývací místnost s rozkládacím gaučem a kuch. koutem, TV, telefon, soc. zařízení, balkon, výhled na les.

BILO 4 BU

Obsazenost 4 osoby - asi 42 m2, typ Stubai, dvoulůžková ložnice a obývací místnost s rozkládacím gaučem a kuch. koutem, TV, telefon, soc. zařízení, balkon, výhled do údolí.

BILO 6

Obsazenost 6 osob - asi 44 m2, typ Tirol, ložnice s dvěmi palandami, obývací místnost s rozkládacím gaučem a kuch. koutem, TV, telefon, soc. zařízení, balkon, výhled do údolí.

TRILO 6

Obsazenost 6 osob - asi 60 m2, typ Serles, dvě dvoulůžkové ložnice, obývací místnost s rozkládacím gaučem a kuch. koutem, TV, telefon, soc. zařízení, balkon, výhled do údolí.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Ferienland Stubai Appartementhaus ***
Vzdálenost od sjezdovky: 200 m

565 656 610 Číslo zájezdu: 1 178 700
dnes 8–19 h

Lokalita

Rakousko

Rakousko, země majestátních horských hřebenů, jezer, malebných údolí i historických měst. Náš osobitý jižní soused je velmi dobře dostupný vlakem i autem. Díky své kvalitní silniční síti je zde cestování pohodlné a rychlé. Velká část rakouského území je tvořena alpským masivem, který je nejčastějším cílem českých turistů v letních i zimních měsících. Všeobecně vysoká kvalita služeb i možnosti vyžití pro rodiny s dětmi jsou jistotou, se kterou můžete cestovat do této země. Služby jsou ve velmi vyspělém Rakousku precizní a mnohdy překvapí. Cílem nádherné letní dovolené mohou být horské túry, nebo wellness odpočinek u vyhlášených rakouských jezer. Rakousko je lyžařskou velmocí a v zimě místní obyvatelé žijí všemi sporty spojenými s bílým prašanem na sjezdovkách. Navštivte nejoblíbenější střediska českých lyžařů Dachstein West nebo Dachstein / Schladming.

Rakousko - více informací