Hotel Wohnanlage Grubhof

Rakousko, Salcbursko, Sankt Martin bei Lofer

Apartmány Grubhof, St. Martin bei Lofer

  Rakousko, Saallachtal / Lofer, Salcbursko, Loferer Alm, Sankt Martin bei Lofer
Tento hotel není aktuálně v nabídce

Cena obsahuje
Ubytování bez stravy, všechny spotřeby, od 4 nocí pobytu pojištění storna, od 7 nocí pobytu zdarma rakouská dálniční známka, slevová karta LoferCard.
Cena neobsahuje
Ložní prádlo - nunté vzít s sebou vlastní nebo možno pronajmout, závěrečný úklid - typ A € 35,- a typ AA € 65,- / apartmán, kauce € 100,- / apartmán, pobytová taxa cca € 2,- / os. / noc, poplatek za správu € 1,10 / apart. / noc.
Poznámka
Po celou sezónu využijte akční nabídku 7=6. Jiné termíny na vyžádání rádi prověříme.
Apartmány Grubhof, St. Martin bei Lofer
Poloha nedaleko od známého lyžařského regionu "Loferer Alm" vzdálenost od St. Martina cca 1 km, od Loferu cca 2 km Vybavení Apartmán typu A: 1-pokojový apartmán pro 3-4 osoby. Obývací pokoj-ložnice s dvojlůžkem nebo skříňovou postelí a lůžko, jídelní kout, kuchyňský kout (2 varné plochy, lednička, kompletní nádobí) v předsíni, sprcha/koupelna/WC, lodžie nebo terasa, rádio, kávovar, TV. Apartmán typu B: 2-pokojový apartmán pro 4-5 osob. Obývací pokoj – ložnice s 2 lůžky, malá ložnice s dvojlůžkem nebo jednotlivými lůžky, dodatečně 1 lůžko nebo skládací postel, dvojlůžko nebo 2 skládací postele, kuchyňský kout, koupelna/WC, lodžie, předsíň, rádio, kávovar,TV. Ubytování Recepce, mini-market v domě (odpovídající pracovní době),osobní výtah, stolní tenis, velká společenská místnost (není vybavena nábytkem). Pračka a sušička na mince, žehlička (k zapůjčení), knihovna – zdarma, telefonní budka na kartu, poštovní schránka, centrální topení. Domy A+B jsou spojeny traktem bazénu. Parkoviště je k dispozici ve vzdálenosti 200 metrů. Domácí zvířata nejsou dovolena !! Pozn. Vybavenost poskytnutých pokojů se může typově lišit od zobrazených v nabídce. Bazén: 15 x 6 m, 1,5 m hloubka.Od cca začátku listopadu do 20. prosince je bazén zavřený vysoušeč vlasů (1,- mince), provozní doba od 06.oo do 13.oo hod. a od 14.3o do 21.oo hod. Aktivity Kánoe, rafting, canyoning. Tenis, golfové hřiště 18 jamek, Saalfelden 20 km, další 3 golfová hřiště v okruhu 25 km. Minigolf. Jízda na koni v Saalfelden / Leogang 25 km. Kurz fitness. Rybaření (povolenka nutná). Letní lyžování v Kaprun / Kitzsteinhorn 50km a další. Po celou sezónu využijte akční nabídku 7=6 V ceně je zahrnutá LoferCard S touto kartou máte volný vstup a neomezené používání následujících zařízení: - Lanovka Alm Bahn I v Loferu, transport i s kolem - koupaliště Loferer Steinbergbad - plážový volejbal, divoká řeka, obrovská plocha na ležení - koupaliště Alpenbad Unken (11 km od Loferu) - venkovní i vnitřní vyhřívaný bazén, tobogán, dětský bazén a hřiště, velká plocha na ležení, volejbalové hřiště, sauna - soutěska Vorderkaserklamm v St. Martin - 51 přechodových mostů a 35 schodišť s 373 schody - soutěska Seisenbergklamm ve Weißbach - je 600 metrů dlouhá a předtavuje nespočet turistických tras Pozn. Vybavenost poskytnutých pokojů se může typově lišit od zobrazených v nabídce.
Destinace
Salcburský region Saalachtal najdete na severu údolí Pinzgau. Saalachtal nabízí aktivity pro návštěvníky milující přírodu a především vodu. Turisté, cyklisté, rodiny a ti, kteří hledají odpočinek, najdou na čtyřech unikátních místech v Salcburském Saalachtalu svůj osobní letní ráj. V salcburském Saalachtalu si užijí skvělou dovolenou především rodiny s dětmi a vodáci. Řeka Saalach protékající Salcburským Saalachtalem patří k vyhledávaným místům ke koupání, k jízdě na kajaku, raftingu nebo canyoningu. Sjíždí se také na prkně s pádlem při stand up paddlingu. Region je neodmyslitelně spjatý s vodou. Je zde mnoho soutěsek - Vorderkaserklamm, Seisenbergklamm a jeskyně Lamprechtshöhle. Od sebe jsou vzdálené navzájem pouze dva kilometry. Patří k nejoblíbenějším výletním cílům. Almenwelt Lofer je pak se svými mírnými kopci a rozlehlými zelenými loukami oblíbenou a dostupnou oblastí jak pro zkušené horaly, tak i pro příležitostné turisty. Láká k výpravám všeho druhu a všech stupňů náročnosti. Nezáleží na tom, zda si vyberete procházku po údolí nebo náročné zdolávání vrcholů strmých úbočí pohoří Loferer a Leoganger Steinberge. Všude čekají nádherné výhledy. Na horských chatách a salaších Vás starousedlíci pozvou k zastavení a ochutnání regionálních produktů ze salcburských pastvin. Vyznavači nordic walkingu nebo běhání mají k dispozici 16 různých tras o celkové délce 110 km - optimální terén pro všechny sportovce.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Wohnanlage Grubhof
Vzdálenost od sjezdovky: 2800 m

565 656 610 Číslo zájezdu: 1 908 161
dnes 8–19 h

Rakousko

Rakousko, země majestátních horských hřebenů, jezer, malebných údolí i historických měst. Náš osobitý jižní soused je velmi dobře dostupný vlakem i autem. Díky své kvalitní silniční síti je zde cestování pohodlné a rychlé. Velká část rakouského území je tvořena alpským masivem, který je nejčastějším cílem českých turistů v letních i zimních měsících. Všeobecně vysoká kvalita služeb i možnosti vyžití pro rodiny s dětmi jsou jistotou, se kterou můžete cestovat do této země. Služby jsou ve velmi vyspělém Rakousku precizní a mnohdy překvapí. Cílem nádherné letní dovolené mohou být horské túry, nebo wellness odpočinek u vyhlášených rakouských jezer. Rakousko je lyžařskou velmocí a v zimě místní obyvatelé žijí všemi sporty spojenými s bílým prašanem na sjezdovkách. Navštivte nejoblíbenější střediska českých lyžařů Dachstein West nebo Dachstein / Schladming.

Rakousko - více informací