Pension Holzknecht

Rakousko, Tyrolsko, Längenfeld

Apartmány Holzknecht v Längenfeldu

  Rakousko, Ötztal, Rakouské termály, Tyrolsko, Längenfeld, Oetz / Hochötz, Sölden Arena
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Popis

Na toto ubytování platí akce bez rizika".příjemný dům leží cca 3 km od centra Längenfeldu, má klidnou polohu. Venkovní veřejné koupaliště se skluzavkami i lázně Therme Längenfeld jsou cca 2,5 km od domu. Pokud plánujete využívat během své dovolené lanovky, doporučujeme zakoupení karty Ötztal Card (cca 84 Euro/dospělá osoba a 7 dní), se kterou pak můžete využívat lanovky v oblasti, koupaliště a veřejnou dopravu zdarma.

Vybavení

parkoviště, zahrada, kde se můžete opalovat nebo si něco ogrilovat, dětské hřiště.

Ubytování

apartmány pro 2-4 osoby jsou cca 40-45 m2 veliké, mají balkon, předsíň, dvoulůžkovou ložnici a obývací pokoj s gaučem pro 2 osoby, TV-Sat a kuchyňský kout, koupelnu a oddělené WC. V kuchyních je elektrický sporák, kávovar, mikrovlnka, lednička a myčka nádobí.

Tip CK

Pěkné a cenově výhodné ubytování v apartmánech s možností krátkých pobytů.

Slevové akce

v obdobích 26.06.-03.07. a 14.08.-13.09.21 platí akce 7=6.

Poznámky

po celou sezonu minimální počet nocí 3 a nástupní dny na ubytování každý den, v obdobích 26.06.-03.07. a 14.08.-13.09.21 platí akce 7=6, malý pes je možný bez poplatku.

"

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Pension Holzknecht
Vzdálenost od sjezdovky: 16000 m

565 656 610 Číslo zájezdu: 1 810 357
dnes 8–19 h

Lokalita

Rakousko

Rakousko, země majestátních horských hřebenů, jezer, malebných údolí i historických měst. Náš osobitý jižní soused je velmi dobře dostupný vlakem i autem. Díky své kvalitní silniční síti je zde cestování pohodlné a rychlé. Velká část rakouského území je tvořena alpským masivem, který je nejčastějším cílem českých turistů v letních i zimních měsících. Všeobecně vysoká kvalita služeb i možnosti vyžití pro rodiny s dětmi jsou jistotou, se kterou můžete cestovat do této země. Služby jsou ve velmi vyspělém Rakousku precizní a mnohdy překvapí. Cílem nádherné letní dovolené mohou být horské túry, nebo wellness odpočinek u vyhlášených rakouských jezer. Rakousko je lyžařskou velmocí a v zimě místní obyvatelé žijí všemi sporty spojenými s bílým prašanem na sjezdovkách. Navštivte nejoblíbenější střediska českých lyžařů Dachstein West nebo Dachstein / Schladming.

Rakousko - více informací