Hotel Appartementhaus Kulmhof

  Rakousko, Štýrsko, Tauplitz

Apartmány Kulmhof

  Rakousko, Solná komora, Štýrsko, Tauplitz, Tauplitzalm
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Nepřehlédněte

K dispozici krytý bazén a sauna.

Skipas

Lyžařská permanentka není zahrnuta v ceně pobytu a klienti si ji kupují sami na místě. Informace a veřejné ceny najdete u popisu střediska.

Místo pobytu a poloha

Tauplitz (896 m) - Ubytování na klidném slunečném místě s krásným výhledem na Grimming, cca 500 m od sedačkové lanovky, zastávka skibusu u rezidence. 

Ubytovaní a vybavení

Rezidence s krytým bazénem a saunou. APT-3: jednopokojový apartmán (cca 30 m2) - studio pro 3 osoby, obývací místnost s rozkládacím gaučem pro 2 os. + rozkládací gauč pro 1 os., jídelní kout, vybavený kuchyňský kout, sprcha/WC, balkón s krásným výhledem. APT-4: 1pokojový apartmán (cca 40 m2) - studio pro 4 osoby - obývací místnost buď s vyklápěcím 2lůžkem a rozkládacím gaučem až pro 2 os. nebo s rozkládacím gaučem až pro 2 os. a 2 samostatnými lůžky (válendami), plně vybavený kuchyň. kout, jídelní kout, sprcha/WC, částečně s balkónem. APT-5: velmi prostorný dvoupatrový 3pokojový apartmán (cca 60 m2) s vnitřním schodištěm až pro 5 osob: ve spodním patře obývací pokoj s rozkládacím gaučem pro 1 osobu, plně vybavená kuchyňská linka se sporákem s troubou, mikrovlnnou troubou, myčkou na nádobí a pračkou, koupelna / WC s vanou, balkón s výhledem na okolní hory; v horním patře 2x ložnice s dvoulůžkem nebo samostatnými lůžky, koupelna s umyvadlem a WC. APT-6: světlý a velký 3pokojový apartmán (60 m2) pro 6 osob s 2x ložnicí s dvoulůžkem a jednolůžkem, obývacím pokojem se sedačkou a jídelním koutem, plně vybavený kuchyň. kout, koupelna s vanou/WC, balkón.APT-6: velmi prostorný dvoupatrový 3pokojový apartmán (cca 60 m2) s vnitřním schodištěm až pro 6 osob: ve spodním patře obývací pokoj s rozkládacím gaučem pro 2 osoby, plně vybavená kuchyňská linka se sporákem s troubou, mikrovlnnou troubou, myčkou na nádobí a pračkou, koupelna / WC s vanou, samostatné WC, balkón s výhledem na okolní hory; v horním patře 2x ložnice s dvoulůžkem nebo samostatnými lůžky, koupelna s umyvadlem a WC. APT-8: velmi prostorný 3pokojový apartmán (cca 70 m2) až pro 8 osob, obývací pokoj s rozkládacím gaučem pro 2 osoby, ložnice s manželskou postelí a rozkládacím gaučem, ložnice s 2lůžkem, jídelní kout, plně vybavená kuchyňská linka se sporákem s troubou, mikrovlnnou troubou, myčkou na nádobí a pračkou, koupelna / WC s vanou, samostatné WC, 2 balkóny orientované na severní stranu a 1 balkón na jih. Parkování: u objektu zdarma

Popis stravovaní

vlastní (s možností vaření ve vybavené kuchyňce)

Doprava

vlastní

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Appartementhaus Kulmhof ***
Vzdálenost od sjezdovky: 750 m

565 656 610 Číslo zájezdu: 1 337 165
dnes zavřeno

Lokalita

https://www.zajezdy.cz/dovolena-apartmany-kulmhof-salzkammergut-rakousko-z1337165/#mapa
Informativní poloha hotelu (údaj z recenzí bez záruky).

Rakousko

Rakousko, země majestátních horských hřebenů, jezer, malebných údolí i historických měst. Náš osobitý jižní soused je velmi dobře dostupný vlakem i autem. Díky své kvalitní silniční síti je zde cestování pohodlné a rychlé. Velká část rakouského území je tvořena alpským masivem, který je nejčastějším cílem českých turistů v letních i zimních měsících. Všeobecně vysoká kvalita služeb i možnosti vyžití pro rodiny s dětmi jsou jistotou, se kterou můžete cestovat do této země. Služby jsou ve velmi vyspělém Rakousku precizní a mnohdy překvapí. Cílem nádherné letní dovolené mohou být horské túry, nebo wellness odpočinek u vyhlášených rakouských jezer. Rakousko je lyžařskou velmocí a v zimě místní obyvatelé žijí všemi sporty spojenými s bílým prašanem na sjezdovkách. Navštivte nejoblíbenější střediska českých lyžařů Dachstein West nebo Dachstein / Schladming.

Rakousko - více informací