Termín:
8. 9. – 29. 9. 2018
Počet dní:
22 (so – so)
Počet nocí:
21
Doprava:
letecky Praha 11:00
Strava:
bez stravy
Původní cena:
14 230  Kč
Cena za osobu:
Nezávazná objednávka

Popis ubytování a programu zájezdu

Popis:

BLANES Nejklidnější městečko pobřeží Costa Brava s dlouhou pláží lemovanou promenádou s hrubým světlým pískem a pozvolným vstupem do moře. Pláž uprostřed dělí skalní výběžek Sa Palomera s překrásným výhledem na okolí. Dominantou Blanes je zřícenina hradu Sant Joan. V Blanes jsou krásné botanické zahrady Mar i Murtra a Pinya de Rosa.

Poloha:

Komplex ve čtvrti Los Pinos, 300 m od pláže a 700 m od středu romantického městečka Blanes. V okolí jsou restaurace, bary, supermarket. Diskotéka je 100 m daleko.

Vybavení:

Recepce, zahrada, bazén s brouzdalištěm pro děti, sluneční terasa s lehátky, snack bar, zahrada a dětské hřiště, herna, kulečník, internet, parkoviště. Vybaveno pro invalidy.

Ubytování:

APT 2/4: Obývací část s kuchyňským koutem a pohovkou pro 2 osoby, oddělená ložnice se dvěma lůžky, koupelna a WC, balkón. APT 4/6: Obývací část s kuchyňským koutem a pohovkou pro 2 osoby, dvě oddělené ložnice každá se dvěma lůžky, koupelna a WC, balkón. Kuchyňky jsou vybaveny nádobím, je zde lednička a vařič, kávovar a mikrovlnná trouba. Ložní prádlo, ručníky a konečný úklid nejsou v ceně. Dětská postýlka je většinou zdarma. Internet / WiFi za poplatek. Sejf za poplatek.

Stravování:

Možnost vlastního vaření.

Pláž:

Písčitá pláž. Pronájem lehátek a slunečníků na místě.

Program:

Na pobřeží Costa Brava / Maresme nabízíme tyto výlety: GIRONA - polodenní výlet, dosp. 27 € - výklad v ČJ BARCELONA GAUDÍ + FONTÁNY - odpolední výlet, dosp. 38 €, dítě 25 € - ČJ BARCELONA CAMP NOU + MUZEUM/AKVÁRIUM - dosp. 71 €, dítě 50 € - ČJ MONTSERRAT/BARCELONA - dosp. 45 €, dítě 29 € - AJ ANDORRA - celodenní výlet, dosp. 55 €, dítě 45 € - ČJ MARINELAND - dosp. 26 €, dítě 16 € WATER WORLD - vodní svět, dosp. 30 €, dítě 17 € (do 110 cm), rodinná vstupenka (2 dosp.+2 děti) 77 € FLAMENCO - GRAN CASINO - večerní program, v ceně jeden nápoj, dosp. 38 €, dítě 19 € - AJ, RJ DALÍHO SVĚT - vstup na hrad Púbol + muzeum Fiugeres, dosp. 51,50 €, dítě 38,50 € - RJ LA SIESTA - večerní program, dosp. 37 €, dítě 18 € - AJ, RJ TORDERA - polodenní výlet na místní trhy, dosp. 20 €, dítě 12,50 € - AJ OSTROVY MEDAS - výlet lodí, dosp. 45 €, dítě 29 € - AJ, RJ a mnoho dalších výletů. Upozorňujeme, že vstup do katedrály Sagrada Familia je nutné předem on-line rezervovat. Je možné se také vypravit individuálně do Barcelony, cena obousměrné jízdenky vlakem do centra města je cca 9 € (vlak jezdí z letovisek Malgrat de Mar, Santa Susanna, Pineda, Calella).Výlety v místě prodává delegátka, výběr výletů je mimo hlavní sezónu omezený.

Doprava:

DOPRAVA AUTOKAREM - COSTA BRAVA & COSTA MARESME Luxusní dálkové autobusy jezdí do Španělska v období 25.05. - 30.09.2018 v 7/14-denních cyklech a v období 15.06. - 02.09.2018 v 10/11 denních cyklech. Výstupní místa ve Španělsku: Tossa de Mar, Lloret de Mar, Blanes, Malgrat de Mar, Santa Susanna, Pineda de Mar, Calella de la Costa. Cena dopravy 2.990 Kč. Cena je započtena v příslušných cenách s autokarovou dopravou. Jednosměrná jízdenka: sleva 40% z ceny obousměrné jízdenky. U pobytů delších než 2 týdny bude účtována 2x jednosměrná jízdenka. Nástupní místa: Základní trasa ZDARMA: Praha, Beroun, Hořovice (Žebrák), Rokycany, Plzeň, Rozvadov. Pro uskutečnění svozu je podmínkou alespoň 4 osoby v odjezdovém místě. Svozová místa za příplatek jsou možná pouze při 7/14 denních pobytech a jsou na vyžádání/potvrzení před odjezdem. V případě 4/10/11 denních pobytů je možná pouze základní trasa. Svozová místa - zdarma: Děčín, Ústí n/L, Teplice, Bílina, Most, Chomutov, Kadaň, Karlovy Vary, Klášterec n/O, Cheb, Sokolov, Ostrov n/O. Svozová místa - za příplatek 200 Kč: Domažlice, Horšovský Týn, Holýšov, Kdyně, Klatovy, Přeštice. Svozová místa - za příplatek 350 Kč: Brno, Kuřim, České Budějovice, Česká Lípa, Hradec Králové, Humpolec, Jablonec n/N, Jihlava, Kolín, Liberec, Mladá Boleslav, Pardubice, Příbram, Tábor, Písek, Velké Meziříčí, Žatec, Olomouc, Prostějov, Přerov, Vyškov. Svozová místa - za příplatek 450 Kč: Frýdek-Místek, Hranice, Nový Jičín, Ostrava, Příbor. Svozy z Moravy mají přestupní stanici v Brně, svozy ze severu a východu mají přestup v Praze. Svozy z jižních Čech jsou s přestupem v Plzni. Odjezdy a příjezdy: týdenní a dvoutýdenní zájezdy (7, resp. 14 noclehů) mají odjezd v pátek v ranních/dopoledních hodinách, návrat v neděli odpoledne. Zájezdy s 10 noclehy mají odjezd v pátek, návrat ve středu. Zájezdy s 11 noclehy mají odjezd v pondělí, návrat v neděli. Zkrácené pobyty na 4 noci mají odjezd v pondělí, návrat v neděli. Cesta do Španělska z Prahy trvá cca 20-24 hodin (dle provozu). Cestou se dělají pravidelné přestávky cca po 3,5 hodinách cesty. Uvedený počet nocí u termínů s autobusovou dopravou je včetně dvou nocí, které klienti stráví v autobusu (cesta tam a zpět). Další podmínky autobusové přepravy a obecné informace a vysvětlení na požádání u prodejce zájezdů.DOPRAVA LETECKY - COSTA BRAVA & COSTA DEL MARESME Odlety z Prahy (PRG) do Barcelony (BCN) několikrát denně. Přímý let trvá cca 2,5 hodiny, rezervujeme letenky na pravidelných linkových letech. Nabízíme pobyty na libovolný počet nocí. Letecká doprava s transferem do letovisek: Tossa de Mar, Lloret de Mar, Blanes, Malgrat de Mar, Santa Susanna, Pineda de Mar, Calella de la Costa. Cena letecké dopravy 7.690 Kč, dítě do 24 měsíců věku 1.990 Kč. Ceny jsou započteny v příslušných cenách s leteckou dopravou. V ceně je společný transfer z/na letiště Barcelona. Transfer je zajištěn zástupcem španělského partnera, český delegát zpravidla nečeká klienty na letišti. Klienti obdrží v odbavení kompletní pokyny a mapku. Autobusy jedoucí z letiště mohou čekat na cestující z více letadel, maximální doba čekání cestujících na odjezd z letiště je 60 minut po příletu. Individuální soukromý transfer - ceny na vyžádání. KOMBINACE BUS/LETADLO - cena 5.690 Kč, dítě do 24 měsíců věku 2.790 Kč (již započtena v ceně zájezdu). Nabízíme libovolně dlouhé termíny s navázáním odjezdu / příjezdu na termín autobusové dopravy, kalkulace na vyžádání. Ke všem letenkám se vztahují tyto obchodní podmínky: • Na objednané letenky se nevztahují běžné stornopodmínky a stornopoplatky CK. Objednané a zaplacené letenky jsou nevratné a nepřenosné (tzn. stornopoplatek je 100%), k rezervaci letenek je potřeba celé přesné jméno dle platného cestovního dokladu klienta. • Palivový příplatek může být doúčtován dle aktuální výše 3 týdny před odletem. • Letenku obdrží cestující v elektronické podobě současně s informacemi k zájezdu, tj. 7 dní před odletem. PRO AUTOTURISTY Cestujete-li do Španělska vlastním vozem, můžeme nabídnout nocleh po cestě ve Francii (oblast Strasbourg, Dijon, Lyon, ... - dle přání klienta). Cena od 800 Kč/os./noc, snídaně od 140 Kč/os./noc. Cena platí pro ubytování na pokoji s vlastním příslušenstvím, nabídku konkrétního hotelu zašleme na vyžádání.V ceně Pobyt v hotelu s vybraným typem stravování a dopravou, služby delegáta v období 02.06.-30.09. Jiné a prodloužené termíny jsou možné na vyžádání.

Sport a zábava:

Plážové sporty v letovisku.

Delegátské služby:

Delegátský servis je garantovaný od 02.06. do 30.09.2018., mimo toto období je pouze delegátská asistence na telefonu. Delegát nečeká klienty na letišti a není přítomen při ubytování v hotelu. Je k dispozici na telefonu po celou dobu pobytu a na následující delegátské schůzce.

Slevy:

Slevy pro pobyty minimálně 7 nocí (z ceny ubytování): Sleva 20% v období 02.04. - 29.06. a 01.09. - 27.07. Sleva 10% při zakoupení do 15.02. pro pobyty v období 30.06. - 27.07. NEBO Slevy za včasný nákup (z ceny ubytování): Sleva 6% při zakoupení do 28.02. Sleva 4% při zakoupení do 30.04. Tyto slevy jsou již zohledněné v koncových cenách. Speciální slevy pro zvýhodněné skupiny zákazníků(senioři, novomanželé, studenti / učitelé, osoby ZTP, zdravotníci) a slevy pro věrné klienty nejsou v cenách zohledněny, vyžádejte si jejich uznání u svého prodejce.

Poznámka:

Prázdninová letoviska: mimo hlavní sezónu (cca do května a cca od října) bývá mnoho zařízení zavřených (zábavní podniky, některé restaurace i obchody). Ubytování s all inclusive: v rámci služeb all inclusive může být v ceně např.: vstup do wellness/spa, fitness, beach clubu, služby shuttle busu (pokud hotel nabízí), využívání různých sportovišť apod. Nabídka se u jednotlivých hotelů liší. Pokud klienti čerpají ubytování pouze s polopenzí nebo plnou penzí, musí za výše uvedený servis (pokud hotel nabízí) platit. Sportoviště, sportovní vyžití: např. tenis, stolní tenis, minigolf, fitness aj. jsou za poplatek. Rezervace a platba na recepci (pokud nemáte objednaný all inclusive a tento servis není zahrnutý v ceně). Venkovní bazén: v provozu dle počasí, zpravidla od června do září. Vnitřní bazén: v provozu dle počasí, zpravidla v mimosezóně od října do května. Zábavní programy: hotely většinou organizují během hlavní sezóny, tj. cca od června do září. Zahrnuje programy jak pro dospělé (taneční show, disko, aerobik, vodní sporty, soutěže...), tak i pro děti (disko, soutěže...). Tyto programy jsou zdarma pro všechny klienty, nejsou v češtině. Miniclub: funguje většinou pro děti od 3 nebo 4 let, hotely nabízejí většinou během hlavní sezóny, tj. od června do září. Nabídka se u jednotlivých hotelů liší, v miniclubech se nemluví česky. Trezor: za poplatek + vždy se skládá kauce.

Obsah ceny

Základní cena zahrnuje

Pronájem bytu dané velikosti pro uvedený počet osob, spotřeba vody a energií, závěrečný úklid, služby delegáta v období 02.06.-30.09.
Jiné a prodloužené termíny jsou možné na vyžádání.

Základní cena nezahrnuje

Vratná kauce: 120 EUR/APT/pobyt/rodina, 60 EUR/os./pobyt/mládež.
Ložní prádlo: 5 EUR/os.
Ručníky: 5 EUR/os.
Příplatek za pobyt kratší než 4 dny je 20%.
Cestovní pojištění: za příplatek

POVINNÉ:
Pobytová taxa (platí pro pobyty od 01.07.2016):

Hotely a apartmá 1,2,3*: 1,10 - 1,65 EUR/os./den,
Hotely a apartmá 4-5*: 2,20 EUR/os./den.
Od 9. dne pobytu je taxa zlevněná o 50%. Děti do 16 let taxu neplatí. Taxa se platí na recepci.

Informace o zájezdu

Tento zájezd je pojištěn pro případ úpadku cestovní kanceláře. Kategorie hotelu a informace o zájezdu jsou uvedeny dle popisu pořádající cestovní kanceláře. Doklady o pojištění jednotlivých cestovních kanceláří naleznete zde. Pořádání tohoto zájezdu se řídí obchodními podmínkami cestovní kanceláře Campanatour, která zájezd organizuje.

  • Lokalita dle CK: Costa Brava
  • Místo dle CK: Blanes
Informace o slevách

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Apartmány Lotus **

Typ pláže: písčitá
Vzdálenost od pláže: 300 m

Celkové hodnocení hotelu

Hodnotilo

1 uživatelů

Pořadí

60. nejlépe hodnocený hotel v destinaci Katalánsko

Poslední komentář

7.6.2017 | marcela
Datum pobytu: květen 2017
zkažený chováním cestovky

Nejnovější recenze

2
7.6.2017 | marcela
Datum pobytu květen 2017
2/5 - Horší
zkažený chováním cestovky

Costa Brava, Katalánsko

Patří do oblasti Katalánska. Katalánsko se rozkládá od francouzských hranic až po historickou Tarragonu. Pobřeží Katalánska je asi 600 km dlouhé. Jedná se o jednu z hospodářsky nejvyspělějších oblastí Španělska. Mimořádné příjmy plynou samozřejmě z turistického ruchu. Dokonale propracovaná struktura jednotlivých středisek, velké množství restaurací, kavárniček, vybavené a upravované pláže, nepřeberné možnosti vodních sportů či vybavenosti hotelů a pro rodiny s dětmi řada aquaparků a kolotočů, spolu s opravdovou pohostinností místního obyvatelstva jsou jistě dobrým základem vaší spokojenosti.

Pobřeží Costa Brava a Costa del Maresme je nejznámější a nejnavštěvovanější prázdninovou oblastí s bohatou nabídkou zábavy, s velmi dobrou úrovní služeb, příjemnými cenami a rovněž vyhlášenou pohostinností místních obyvatel. Costa del Maresme znamená „Mořské pobřeží“ a je jím označovaná oblast ležící asi 30 km severně od Barcelony na úpatí pohoří Montenegre. Pobřeží se vyznačuje dlouhými a širokými písečnými plážemi, množstvím kulturních a zábavních podniků, aquaparků a sportovních center. Zdejší letoviska jsou vyhlášená krásnými dlouhými plážemi a výborným servisem pro návštěvníky. K nejznámějším letoviskům patří Malgrat de Mar, St. Susana a Pineda de Mar a Calella, které Vám nabízí více než 5 km dlouhou členitou pláž, kterou lemuje hlavní promenáda tvořená celou řadou obchůdků, početných barů, restaurací a diskoték všech druhů, které uspokojí každého návštěvníka. Mezi nejvýznamnější památky patří muzeum Salvadora Dalího ve Figueres nebo zámek v Púbol. Costa Brava, spadající do regionálního střediska Gerona, je plná romantických zátok s hrubozrným pískem a čirou vodou, to je pro ty co si potrpí na soukromí. Zároveň je tu mnoho dalších pláží, které jsou doslova posety nabídkou nejrůznějších vodních sportů a radovánek. Všechna města a letoviska mají co nabídnout i náročným turistům. Ať už je to možnost nesčetných výletů, rozmanité pláže, velký počet restaurací s nabídkou dobrého jídla i pití, zábavní vodní parky pro děti, i bohatý noční život.

Pozn.: Popis byl převzat z katalogu CK Alexandria

Španělsko

Španělsko zaujímá většinu Pyrenejského poloostrova a jeho součástí jsou i Kanárské ostrovy a Baleáryse známými ostrovy, jako jsou Mallorca, Menorca, Ibiza a Formentera. Kanárské ostrovy jsou celoročně vyhledávanou destinací, poznejte Gran Canarii, Tenerife nebo Fuerteventuru. Největším turistickým lákadlem jsou jednoznačně španělské pláže a bezpočet architektonických a kulturních zážitků, které tato země po celý rok nabízí. Nejatraktivnější pevninské riviéry jsou Costa Brava a Andalusie. Španělsko je i zemí eurovíkendů, turisty lákají hlavně Madrid a Barcelona.

Západní Středomoří zaručuje návštěvníkům stabilní slunečné počasí po celé léto, v jihošpanělské Andalusii dokonce od května do října. Moře je v letních měsících příjemně vyhřáté až na 26 °C.

 

Na Balearských ostrovech byla nově zavedená turistická taxa, která závisí na kategorii hotelu, ve kterém jsou klienti ubytováni:


Výše turistické taxy (včetně daně) je stanovena vládou a závisí na oficiální kategorii ubytovacího zařízení, ve kterém jsou klienti ubytováni.

Hlavní sezónu 1. 5. - 31.10.:
Hotely, apartmány kategorie 1*/2*/3* 2,20 EUR/osoba/noc
Hotely kategorie 3*+/4* 3,30 EUR/osoba/noc
Hotely kategorie 4*+/5* 4,40 EUR/osoba/noc

Apartmány kategorie 3*+ 3,30 EUR/osoba/noc
Apartmány kategorie 4*/4*+ 4.40 EUR/osoba/noc

Vedlejší sezóna 1. 11. - 30. 4.:
Hotely, apartmány kategorie 1*/2*/3* 0,55 EUR/osoba/noc
Hotely kategorie 3*+/4* 0,825 EUR/osoba/noc
Hotely kategorie 4*+/5* 1,10 EUR/osoba/noc

Apartmány kategorie 3*+ 0,825 EUR/osoba/noc
Apartmány kategorie 4*/4*+ 1,10 EUR/osoba/noc

Turistická taxa je povinná pro všechny osoby nad 16 let, které navštíví Baleárské ostrovy. Klienti, kteří tráví na ostrovech 9 dní a více, platí od 9. dne 50 % z ceny taxy.
Turistická taxa bude vybírána v hotovosti v místě pobytu přímo v ubytovacích zařízeních.


APARTMÁNY LOTUS *

Číslo zájezdu: 935201
Španělsko, Costa Brava, Katalánsko, Blanes

Všechny termíny a možnosti (912)

Doprava
Termín
Dní
Strava
Cena za dospělou osobu
Letecky
Praha 11:00
So 2.6 – So 23.6.2018
4 lůžkový apartmán, 2 přistýlky
22 dní
bez stravy
11 230 Kč
SLM | Po slevě 8%
Letecky
Praha 11:00
So 22.9 – So 13.10.2018
4 lůžkový apartmán, 2 přistýlky
22 dní
bez stravy
11 434 Kč
Po slevě 8%
Letecky
Praha 11:00
So 15.9 – So 6.10.2018
4 lůžkový apartmán, 2 přistýlky
22 dní
bez stravy
11 929 Kč
Po slevě 9%
Letecky
Praha 11:00
Po 4.6 – Po 18.6.2018
4 lůžkový apartmán, 2 přistýlky
15 dní
bez stravy
10 051 Kč
SLM | Po slevě 6%
Letecky
Praha 11:00
So 29.9 – So 13.10.2018
4 lůžkový apartmán, 2 přistýlky
15 dní
bez stravy
10 051 Kč
Po slevě 6%
Letecky
Praha 11:00
So 9.6 – So 23.6.2018
4 lůžkový apartmán, 2 přistýlky
15 dní
bez stravy
10 051 Kč
LM | Po slevě 6%
Letecky
Praha 11:00
So 2.6 – So 16.6.2018
4 lůžkový apartmán, 2 přistýlky
15 dní
bez stravy
10 051 Kč
SLM | Po slevě 6%
Letecky
Praha 11:00
Po 24.9 – Po 8.10.2018
4 lůžkový apartmán, 2 přistýlky
15 dní
bez stravy
10 118 Kč
Po slevě 6%
Letecky
Praha 11:00
So 22.9 – So 6.10.2018
4 lůžkový apartmán, 2 přistýlky
15 dní
bez stravy
10 259 Kč
Po slevě 6%
Letecky
Praha 11:00
Po 11.6 – Po 25.6.2018
4 lůžkový apartmán, 2 přistýlky
15 dní
bez stravy
10 380 Kč
LM | Po slevě 6%
Letecky
Praha 11:00
So 9.6 – So 30.6.2018
4 lůžkový apartmán, 2 přistýlky
22 dní
bez stravy
12 381 Kč
LM | Po slevě 9%
Letecky
Praha 11:00
Po 17.9 – Po 1.10.2018
4 lůžkový apartmán, 2 přistýlky
15 dní
bez stravy
10 612 Kč
Po slevě 7%
Letecky
Praha 11:00
So 15.9 – So 29.9.2018
4 lůžkový apartmán, 2 přistýlky
15 dní
bez stravy
10 754 Kč
Po slevě 7%
Letecky
Praha 11:00
So 8.9 – So 29.9.2018
4 lůžkový apartmán, 2 přistýlky
22 dní
bez stravy
12 870 Kč
Po slevě 10%
Letecky
Praha 11:00
Ne 3.6 – St 13.6.2018
4 lůžkový apartmán, 2 přistýlky
11 dní
bez stravy
9 378 Kč
SLM | Po slevě 5%
Letecky
Praha 11:00
So 29.9 – Út 9.10.2018
4 lůžkový apartmán, 2 přistýlky
11 dní
bez stravy
9 378 Kč
Po slevě 5%
Letecky
Praha 11:00
Čt 27.9 – Ne 7.10.2018
4 lůžkový apartmán, 2 přistýlky
11 dní
bez stravy
9 378 Kč
Po slevě 5%
Letecky
Praha 11:00
Ne 30.9 – St 10.10.2018
4 lůžkový apartmán, 2 přistýlky
11 dní
bez stravy
9 378 Kč
Po slevě 5%
Letecky
Praha 11:00
Čt 31.5 – Ne 10.6.2018
4 lůžkový apartmán, 2 přistýlky
11 dní
bez stravy
9 378 Kč
SLM | Po slevě 5%
Letecky
Praha 11:00
So 9.6 – Út 19.6.2018
4 lůžkový apartmán, 2 přistýlky
11 dní
bez stravy
9 378 Kč
LM | Po slevě 5%
Letecky
Praha 11:00
Ne 10.6 – St 20.6.2018
4 lůžkový apartmán, 2 přistýlky
11 dní
bez stravy
9 378 Kč
LM | Po slevě 5%
Letecky
Praha 11:00
So 2.6 – Út 12.6.2018
4 lůžkový apartmán, 2 přistýlky
11 dní
bez stravy
9 378 Kč
SLM | Po slevě 5%
Letecky
Praha 11:00
So 16.6 – So 30.6.2018
4 lůžkový apartmán, 2 přistýlky
15 dní
bez stravy
11 201 Kč
LM | Po slevě 8%
Letecky
Praha 11:00
Po 10.9 – Po 24.9.2018
4 lůžkový apartmán, 2 přistýlky
15 dní
bez stravy
11 263 Kč
Po slevě 8%
Letecky
Praha 11:00
Ne 23.9 – St 3.10.2018
4 lůžkový apartmán, 2 přistýlky
11 dní
bez stravy
9 514 Kč
Po slevě 5%