Apartmány Regina

Itálie, Benátsko, Masaré di Alleghe

Apartmány Regina

  Itálie, Benátsko, Dolomiti Superski, Jižní Tyrolsko, Civetta, Masaré di Alleghe
Tento hotel není aktuálně v nabídce
popis
Lyžování v pohádkových Dolomitech! Ubytování v apartmánech Regina na břehu překrásného jezera Alleghe
  • 5–8denní lyžařský zájezd v oblasti Alleghe/Masaré
  • Ubytování v apartmánech pro 2–7 osob
  • Vlastní stravování
  • Překrásné jezero Alleghe jen 50 m
  • Lanovka je 300 m od ubytování
  • Skibus zastavuje 30 m od apartmánů
  • 80 km sjezdovek
  • Snowpark
  • Vlastní doprava
Pojeďte lyžovat do jedné z nejkrásnějších oblastí Alp!

Italská Civetta patří mezi 12 vyhlášených lyžařských středisek oblasti zvané Dolomiti Superski. Je umístěna v pohádkové krajině mezi skalními masivy Monte Civetta (3 220 m n.m.) a Monte Pelmo (3 168 m n.m.). Naleznete zde celkem 80 km perfektně upravených sjezdovek převážně střední náročnosti. Na své si zde přijdou i milovníci snowboardu a freestyle. Součástí střediska jsou snowparky, jimž kraluje nejstarší snowpark v Alleghe. Parádní zážitky z nočního lyžování slibuje moderně osvětlená sjezdovka v Zoldo. Pokud si z dovolené rádi přivážíte suvenýry, tak určitě doporučujeme ty s motivem soviček. V tomto středisku jich naleznete spoustu, jelikož Civetta v italštině znamená sýček nebo sova a je také maskotem střediska.

Ubytování v apartmánech Regina jen pár kroků od úchvatného jezera

Apartmány Regina se nachází jen 50 m od jezera Alleghe. Lanovka je 300 m od ubytování, stejně jako centrum vesničky Alleghe. Skibus zastavuje 30 m od domu. Nabízí bezplatné parkoviště, WiFi a úschovnu lyží. Moderní apartmány jsou vybaveny dřevěným nábytkem, TV, kuchyňským koutem s mikrovlnnou troubou, lednicí a kávovarem.

Bilo 2/4

Apartmány se nacházejí v přízemí a jsou vybaveny vlastním sociálním zařízením, dvoulůžkovou ložnicí s manželským lůžkem, obývací místností s rozkládacím lůžkem a kuchyňským koutem.

Trilo 4

Apartmán je vybaven vlastním sociálním zařízením, ložnicí s manželským lůžkem, druhou ložnicí s oddělenými lůžky, obývací místností s kuchyňským koutem, balkonem s výhledem na jezero.

Trilo 4 se dvěma koupelnami

Apartmán je vybaven ložnicí s manželským lůžkem a vlastním sociálním zařízením, druhou ložnicí s oddělenými lůžky, obývací místností s kuchyňským koutem, dalším vlastním sociálním zařízením, balkonem s výhledem na jezero.

Trilo 6/7

Apartmán se nachází ve 4. podlaží, je rozdělen na 2 patra. V prvním patře je dvoulůžková ložnice s manželským lůžkem, obývací pokoj s kuchyňským koutem a rozkládací pohovkou, vlastní sociální zařízení a balkon s výhledem na jezero. Ve druhém patře v podkroví se nachází další 3 lůžka.

Trilo 6/7 se dvěma koupelnami

Apartmán se nachází ve 4. podlaží, je rozdělen na 2 patra. V prvním patře je dvoulůžková ložnice s manželským lůžkem a vlastním sociálním zařízením, obývací pokoj s kuchyňským koutem a rozkládací pohovkou, další vlastní sociální zařízení a balkon s výhledem na jezero. Ve druhém patře v podkroví se nachází další 3 lůžka.

Stravování

Stravování je vlastní. Klienti si vaří sami v kuchyňském koutu svého apartmánu.

Informace o skipasu

Zájezd neobsahuje skipas a u CK se nedá dokoupit.

Důležité informace o zájezdu
  • Check in od 17.00 hod. do 19.00 hod. v agentuře Dolomittissime (Piazza Kennedy 11, 32 022 Alleghe), check out do 9.00 hod. v apartmánech
  • Domácí mazlíčci jsou povoleni na vyžádání v CK předem za poplatek 50 €/pobyt
  • Povinný poplatek za závěrečný úklid - Bilo 50 €, Trilo 4 60 € a Trilo 6/7 70 € - platba na místě. Kuchyňský kout musí být uklizen klienty, v opačném případě bude účtován dodatečný poplatek 25 € navíc.
  • Dětská postýlka možná na vyžádání předem v CK za poplatek 42 €/týden. Není možné vzít si svoji.
  • Povinná pobytová taxa cca 1,5 €/os./den od 12 let
  • Povinná vratná kauce 150 €/apartmán
  • Cestovat můžete s platným OP
  • Děti musí mít platný OP nebo vlastní cestovní pas
  • Na začátku a na konci sezóny nemusí být otevřeny zcela všechny vleky v rámci lyžařského střediska. Tato skutečnost neopravňuje klienty k poskytnutí jakékoliv slevy ze zájezdu. Začátkem a koncem sezóny je omezen provoz skibusů. Skibusy jsou čistě v režii lyžařského střediska.
  • WiFi připojení - CK neručí za kvalitu připojení WiFi a za případné výpadky, do pokojů většinou signál WiFi nedosáhne

565 656 610 Číslo zájezdu: 1 407 009
dnes 8–19 h

Itálie

Itálie je jeden z nejbohatších států Evropy co do přírodních i kulturních zajímavostí. Země na Apeninském poloostrově je krajinou nekonečných horských masivů, dlouhých písčitých pláží a bohaté historie. Hraničí s Francií, Švýcarskem, Rakouskem a Slovinskem. Uvnitř území se nacházejí dva vnitřní ministáty San Marino a Vatikán. Břehy Itálie omývá celkem pět moří: Jaderské, Jónské, Tyrhénské, Ligurské a Středozemní moře. Délka pobřeží je závratných 7 600 km.

Může se pochlubit svými dějinami, kulturními i přírodními krásami, z nichž 51 je zapsáno do seznamu památek UNESCO. Z přímořských regionů lze doporučit nejvíce oblíbené Benátsko, dále ale také Kalábrii, Palmovou riviéru, Toskánsko, Abruzzo apod. V zimě je Itálie lyžařským rájem, vyznavači zimních sportů z celého světa míří hlavně do Trentina - Alta Adige, Jižního Tyrolska, nebo propojených gigantů Dolomiti Superski a Sella Rondy. Benátky a Řím jsou zase jedněmi z nejoblíbenějších cílů vyznavačů eurovíkendů.

Itálie - více informací