Hotel Haus Romana

  Rakousko, Tyrolsko, Sölden

Apartmány Romana

    Rakousko, Ötztal, Rakouské ledovce, Tyrolsko, Sölden, Sölden / Rettenbach (ledovec) / Tiefenbach, Sölden Arena
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Ubytování

apartmány Romana

Poloha

Rakousko, Sölden; apartmánový dům se nachází v klidné slunné lokalitě, jen pár kroků od centra s restauracemi a obchody, lanovka Gaislach jen 100 m od ubytování

Vybavení

malá sauna a infračervená kabina (v provozu od prosince do dubna), místnost pro úschovu lyží (nebo kol v létě) s vysoušečem bot, parkoviště u domu, bezdrátové připojení k internetu

Ubytování

v příjemně zařízených studiích a apartmánech pro 2-6 osob typu MONO, BILO a TRILO, které se liší počtem místností. Studio MONO3 pro 2-3 osoby - rozloha 23 m2, jedna místnost s manželskou postelí a gaučem, kuchyňský kout vybavený -plotýnkovým sporákem, kávovarem, rychlovarnou konvicí a mikrovlnnou troubou, koupelna se sprchou a WC, terasa orientovaná na jih. Apartmán BILO3 pro 2-3 osoby - rozloha 30 m2, třílůžková ložnice s manželskou postelí a jedním samostatným lůžkem, kuchyňka vybavená sporákem, troubou, lednicí, mikrovlnnou troubou, rychlovarnou konvicí a kávovarem, koupelna se sprchou a WC, balkon orientovaný na západ. Apartmán BILO4 pro 2-4 osoby - rozloha 40 m2, dvoulůžková ložnice, obývací pokoj s kuchyňským koutem (sporák, trouba, rychlovarná konvice, kávovar, mikrovlnná trouba) a rozkládacím gaučem pro 2 osoby, koupelna (sprcha, WC) a terasa orientovaná na jih. Apartmán TRILO4 pro max. 4 osoby - rozloha 45 m2, dvě dvoulůžkové ložnice - jedna s balkonem, kuchyňka vybavená sporákem, troubou, ledničkou, rychlovarnou konvicí a kávovarem, koupelna se sprchou a WC. Apartmán TRILO5 pro max. 5 osob - rozloha 55 m2, dvoulůžková ložnice s terasou orientovanou na jih, třílůžková ložnice, kuchyňka s jídelnou vybavená sporákem, troubou, mikrovlnnou troubou, rychlovarnou konvicí a kávovarem, koupelna se sprchou, dvojumyvadlem a oddělenou toaletou. Apartmán TRILO6 pro max. 6 osob - rozloha 65 m2, dvě třílůžkové ložnice s manželksou postelí a jedním samostatným lůžkem, prostorná kuchyně s jídelnou vybavená sporákem, troubou, ledničkou, myčkou nádobí, mikrovlnnou troubou, rychlovarnou konvicí a kávovarem, koupelna s dvojumyvadlem a oddělenou toaletou, balkon. Všechny ubytovací jednotky jsou vybaveny kabelovou TV, povlečením a ručníky.

Stravování

vlastní, součástí studia i apartmánů jsou vybavené kuchyňské kouty, naproti apartmánovému domu se nachází pekárna

Lyžování

lyžování ve střediscích Obergurgl / Hochgurgl a Sölden, které společně s dalšími středisky nabízejí přes 141 km sjezdovek, přeprava mezi nimi je zajištěna kabinovými a sedačkovými lanovkami. Díky dvěma ledovcům zde mohou turisté lyžovat i v mimosezónních měsících. Skibus do středisek v místě (30 m od ubytování). Dále nabízí oblast sáňkařské dráhy, bruslení, nepřeberné množství Aprés ski aktivit a párty, termální centrum Aqua Dome v Längenfeldu a jiné.

Sport a zábava

pěší horská turistika, cykloturistika, rafting, výlety do okolí. Koupání v Piburger See nebo na koupališti na okraji Ötzu, Aqua Dome Längenfeld. Golfové 27-jamkové hřiště Mieming. Pro malé i velké Funpark Ötztal s prolézačkami, klouzačkami, dětským lanovým centrem a lezeckou stěnou, skate-park aj. V zimě sáňkování (5 sáňkářských drah pro malé i velké, denní i noční jízdy), bruslení, zimní pěší turistika či chůze se sněžnicemi, pro milovníky adrenalinu lezení po zamrzlých vodopádech a jiné.

Doprava

vlastní

565 656 610 Číslo zájezdu: 894 560
dnes 8–19 h

Rakousko

Rakousko, země majestátních horských hřebenů, jezer, malebných údolí i historických měst. Náš osobitý jižní soused je velmi dobře dostupný vlakem i autem. Díky své kvalitní silniční síti je zde cestování pohodlné a rychlé. Velká část rakouského území je tvořena alpským masivem, který je nejčastějším cílem českých turistů v letních i zimních měsících. Všeobecně vysoká kvalita služeb i možnosti vyžití pro rodiny s dětmi jsou jistotou, se kterou můžete cestovat do této země. Služby jsou ve velmi vyspělém Rakousku precizní a mnohdy překvapí. Cílem nádherné letní dovolené mohou být horské túry, nebo wellness odpočinek u vyhlášených rakouských jezer. Rakousko je lyžařskou velmocí a v zimě místní obyvatelé žijí všemi sporty spojenými s bílým prašanem na sjezdovkách. Navštivte nejoblíbenější střediska českých lyžařů Dachstein West nebo Dachstein / Schladming.

Rakousko - více informací