Apartmány Römerhof

Rakousko, Korutany, Bad Kleinkirchheim

4/5

Apartmány Römerhof, Bad Kleinkirchheim

  Rakousko, Bad Kleinkirchheim, Korutany, Rakouské termály
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Základní informace

Apartmány se nacházejí nedaleko centra v bezprostřední vzdálenosti od termálních lázní Römerbad. Vzdálenosti: Lázně Römerbad cca 30m, lázně Therme St. Kathrein cca 1 km, nákupní možsnot, restaurace, lékař, lékárna v okruhu 100m - 1 km. Jezero Millstätter See cca 10 km, lanovky cca 100 m.

Proč si vybrat Apartmány Römerhof
  • letní slevová karta KärntenCard v ceně
  • dům leží v centru, hned vedle lázní Römerbad a lanovky Kaiserburgbahn
  • výtah v domě
  • apartmány jsou dobře vybavené
Ubytování

K dispozici jsou plně vybavené apartmány se SAT-TV, ledničkou, mikrovlnkou, kávovarem, radiem, myčkou. K dispozici je ložní prádlo, WiFi zdarma.

Apartmán Typ I - cca 78 m² (4-6 os.) - 2x 2lůžková ložnice, obývací ložnice s rozkládacím gaučem, kuchyňka, oddělený jídelní kout, koupelna a WC oddělené.

Apartmán Typ II - cca 59 m² (3-4 os.) - obývací ložnice s rozkládacím gaučem pro 2 os., ložnice, kuchyňka, oddělený jídelní kout, sprcha nebo koupelna, WC, předsíň, balkon orientovaný jižně - s výhledem na hrad Kaiserburg.

Apartmán Typ III - cca 29 m² (2-3 os.) - obývací ložnice (2 oddělená lůžka a gauč),sprcha/WC, kuchyňka, jídelní kout, předsíň, balkon nebo terasa. V tomto apartmánu není myčka.

Vybavení

Pro hosty ubytované ve vyšších patrech je zde k dispozici výtah.

Strava

Bez stravy

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Apartmány Römerhof
Vzdálenost od sjezdovky: 150 m

565 656 610 Číslo zájezdu: 2 445 495
dnes 8–19 h

Hodnocení

3. nejlepší hotel v destinaci Korutany

4/ 5 1 recenzí

EDA březen 2016 EDA. Místo,ubytování i relax v bazénu velmi dobré.Rovněž i možnost lyžování a stravování na sjezdovkách. ... celá recenze

Rakousko

Rakousko, země majestátních horských hřebenů, jezer, malebných údolí i historických měst. Náš osobitý jižní soused je velmi dobře dostupný vlakem i autem. Díky své kvalitní silniční síti je zde cestování pohodlné a rychlé. Velká část rakouského území je tvořena alpským masivem, který je nejčastějším cílem českých turistů v letních i zimních měsících. Všeobecně vysoká kvalita služeb i možnosti vyžití pro rodiny s dětmi jsou jistotou, se kterou můžete cestovat do této země. Služby jsou ve velmi vyspělém Rakousku precizní a mnohdy překvapí. Cílem nádherné letní dovolené mohou být horské túry, nebo wellness odpočinek u vyhlášených rakouských jezer. Rakousko je lyžařskou velmocí a v zimě místní obyvatelé žijí všemi sporty spojenými s bílým prašanem na sjezdovkách. Navštivte nejoblíbenější střediska českých lyžařů Dachstein West nebo Dachstein / Schladming.

Rakousko - více informací