Apartmány Slapy Venta

Česko, Středočeský kraj, Slapy

APARTMÁNY SLAPY VENTA - Rekreační pobyt - Slapy nad Vltavou

  Česko, České přehrady, Povltaví, Praha a okolí, Středočeská pahorkatina, Středočeský kraj, Slapy
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Popis

Ve městě jsou 3 obchody s potravinami, pošta, zdravotní středisko, kostel, fotbalové hřiště, 3 restaurace a další na plážích. U apartmánů můžete využít posezeni u venkovního krbu s grilem a udírnou nebo koupání v nevyhřívaném bazénu 1,8×5,1 metrů, dlážděný pozemek cca 150 m2. V okolí apartmánů jsou vyznačené turistické trasy, les je vzdálený 1 km. Tenisové kurty u 1 km vzdálené restaurace „Starý mlýn“. Můžete také navštívit Koněpruské jeskyně, Zbraskavský klášter, hrady Karlštejn, Konopiště, Křivoklát, Orlík nebo Zvíkov.

Ubytování

Ve dvou apartmánech pro 4 a 7 osob, celkem pro 11 osob. V sezoně se prodávají pouze společně. Část objektu příležitostně užívají majitelé.

Apartmán 1/7: (2×2 a 1×3) nachází se v přízemí a v 1. patře. V přízemí se nachází obývací pokoj se sedací soupravou 3+1+1, konferenční stolek, dvouválenda, TV, šatní skříň, WC se sprchovým koutem, bojler. V 1. patře se nachází jídelna pro 7 osob s kuchyňským koutem, ložnice s dvoulůžkem a ložnice s dvoulůžkem a válendou.

Apartmá (1/4): nachází se v přízemí. Pokoj se skládá z dvoulůžka, dvou válend a TV. Kuchyň s jídelním koutem pro 4 osoby, další místnost je WC se sprchovým koutem.

Letní popis

Slapy nad Vltavou s okolím i celý středovltavský region jsou pro cyklistiku jako dělané. Vyžít se zde mohou jak vyznavači kol horských, tak kol trekových. Malebná, mírně zvlněná krajina, s velkým množstvím asfaltových i polních cest k cyklistice přímo vybízí. Vodní sportovní centrum Slapy marine – Skalice nabízí: pronájem šlapadel, loděk, itbikes, aquaskipper, pronájem kotviště a přístavní služby, půjčovnu lodí. Prodej rybářských povolenek v kanceláři OÚ.

Slevy

Parkování pro 2 auta u apartmánů zdarma.

565 656 610 Číslo zájezdu: 1 780 395
dnes 8–19 h